TESTIN JA ARVUSTAN

ma ei tea, mida ma selleta teeks!*

12. september 2022

Veits aega tagasi toimus Samsungi hologrammi show, millest ka mul oli õnn osa saada. Üritus oli äge, inimesed olid ägedad ja mõtlesin, et teeb ikka rõõmsaks küll mind see koostöö. Eriti kuna ma igapäevaselt Samsungi asju kasutan, alates telefonist kuni tolmuimejani välja, ja olen nendega igati rahul!

Kusjuures viimati sain uue Samsungi tolmuimeja kevadel, aga teile pole ma enda mäletamist mööda sellest siin sõnagi kõssanud. Mis on väga kummaline, kui arvestada, kui palju see iga päev vatti saab ja kui palju kordi päevas ma nendin, et on ikka hea asi välja mõeldud… Samas ongi nüüd olnud mõni kuu aega seda katsetada ja proovida, et ma teile üldse midagi asjalikku oskaksin kosta selle kohta. Jutt käib siis Samsung Bespoke Jet Pro Extra varstolmuimejast.

Tolmuimeja puhul vast üks olulisemaid asju on see, et ta ikka hästi imeks. Võin öelda, et ühtmoodi ludinal tõmbab see pikakarvalise vaiba seest välja laste tuppa veetud liiva ja kuivainete sahtlist mööda maad laiali visatud väiksed makaronid. Silm ka ei pilgu, kui juba põrand puhas on. Või diivan. Või vaip. Mulle tundub, et toimib iga pinna peal võrdselt idekalt.

Lisaks heale imemisele on elu näidanud, et oluline on ka hea manööverdavus. Lastel ja loomadel ei ole kombeks oma sodihunnikuid kahjuks ainult neisse kohtadesse tekitada, kuhu hea mugav koristama on pääseda. Nii et igasugused erinevad otsikud erinevate pindade, pragude ja nurgataguste jaoks on ainult teretulnud! Selle peale on Bespoke Jet Pro Extra puhul ka muidugi mõeldud. Eriti tuus on ka see, et kõik need lisaotsikud tulid mõnusa komplektina, kus neid hea hoiustada, mitte ei pea mööda kapinurkasid taga otsima.

Mina saan enamuse asju selle suure põhiotsikuga aetud, aga ega need lisaotsikud ka leiba küsi. Samas diivani vahelt leivapuru kokku aitavad küll imeda. Ja isegi põrandapesu otsik on kaasas, mis muudab selle veel eriti praktiliseks kodumasinaks.

Varstolmuimeja suur boonus on see, et see on kogu aeg mugavalt käepärast võtta. Ma isegi ei hakka üritama oletada, kas üldse või kui tihti ma tavalise juhtmega tolmuimeja kuskilt kapist välja viitsiks otsida. Vastus on ilmselgelt, et…mitte kunagi.

Varstolmuimejaga on elu lihtne – sätid selle kuskile toanurka paika ja ongi iga hetk hea see sealt kiirelt haarata. Laadimisega seoses on sellega muide lausa kaks head asja. Esiteks laeb aku üliruttu täis ja see kestab tegelt ikka väga kaua. Me räägime siin tundidest. Ja teiseks on sellel kaasas ka ekstra aku, nii et kui eriti suurde koristustuhinasse sattuda, siis ei pea tolmuimeja aku kestvuse pärast üldse pablama. Enne saab endal viitsimine otsa kui tolmuimeja aku tühjaks, korduvalt nähtud asi 😏

Minu meelest näeb see konkreetne tolmuimeja veel nii stiilne välja ka, et seda otseselt ei tahagi väga kuskile ukse taha või kapinurka silma alt ära panna. Ei mäleta, et varem ükski varstolmuimeja mulle suisa ilus oleks paistnud, aga kõigeks pidavat esimene kord olema 😀 Kas ma seda nüüd just sisekujunduselemendiks liigitaksin, aga ega palju puudu küll ei ole ja silm ikka puhkab küll sellel.

Praegu meenub, et ühe oma lemmiku funktsiooni olen ma täiesti mainimata unustanud. See on see, et kui tolmukonteiner täis saab ja tolmuimeja omale kohale asetada, siis ühe nupuvajutusega on konteinerist kõik tolmurullid ja juuksepahmakad ja muu sodi kadunud, nagu võluväel. Masin kogub selle kõik eraldi tolmukotti, mida pole kaugeltki iga kasutuse järel vaja tühjendada (esimene kott kestis mingi kaks kuud ja peale😀). Kui see imeline funktsioon lisada kõigele, mida ma juba eelpool välja tõin, siis te vist ei üllatu eriti palju, kui ma ütlen, et see tõesti on läbi aegade mu lemmik tolmuimeja! Hind on sellel küll krõbedapoolne, aga see on tõesti igat senti väärt, seda ma teile kinnitan!

*Postitus on sündinud koostöös Samsungiga

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar