NALJAKAS

uih, surm nuusutas!

22. oktoober 2022

Mõnikord ma mõtlen, et Andral võiks oma blogi olla, sest ta räägib mulle kogu aeg nii naljakaid lugusid. Ehk siis tal oleks kokkuvõtlikult üks väga naljakas blogi. Aga vot blogi ta ei pea, seega saan ma rahus teile ise need lood edasi rääkida ja kogu “au” endale võtta. Ma reaalselt naeran praegu ka, kui ma kirjutan, sest noh… pullid lood!

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta J. 17. jaanuar 2023 at 01:54

  Kirjuta veel Andra lugusid 😀 ma pole tükk aega niimoodi naernud 😀

 • Avatar
  Vasta A4 22. oktoober 2022 at 22:19

  Meil nende külmavãrinate peale öeldi et “surm lâks üle haua” 🤔

 • Avatar
  Vasta Sandra 22. oktoober 2022 at 14:39

  Meie peres öeldi selle äkilise külmavärina kohta “Surm läks üle selja.”