AVALDAN ARVAMUST

vallasant räägib tööjuttu

3. november 2022

Muu meedia vist polegi seda super palju kajastanud, aga meie siin Harku vallas oleme üle elanud tormilise riigipöörde. Ei, riigipööre pole vist õige sõna. Vahi vallatöötajat, ise ühtegi sõna ega väljendit ei tea, aga patrama olen esimene. Igatahes tehti siin selline nali, et olemasolevale valitsusele tehti umbusaldus (mis minu arust nägi umbes selline välja, et ühed ütlesid, et kle me enam ei usu sind, ei taha sinuga mängida ja nüüd meil uus punt, kellega me mängima hakkame) ja valiti uus koosseis, ühes vallavanemaga.

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta mairi 3. november 2022 at 20:03

  Ma päriselt ka ei kirjutaks sinu asemel ühtelugu seda, kuidas sa oma töös midagi ei oska, tea ega suuda. Sellest ei pruugi alati piisatagi, et tulemused ise enda eest räägivad. Piisab kui keegi kolleegidest, kes loeb su blogi, näeb põhjust hakata urgitsema – inimesi päriselt on igasuguseid, motiive neil samamoodi – ja see, et tilgakaupa vett teeb lõpuks kivissegi augu, pole ju kellelegi uudis. Nii et lehvi aga oma uuenduslike ideede lainel ja püüa iseennast veenda, et nii nagu sa teed, ongi just kõige parem ja tõhusam ning sul on põhjust olla enesekindel.

  • Mallu
   Vasta Mallu 3. november 2022 at 21:51

   Ma mitte ainult et kirjuta siin seda, ma kontoris räägin kõigile, kes kuulata viitsivad ja nad ainult naeravad mu lolli jutu üle 🥲😄