JUMALAITA

häbi ja haiglad

15. november 2022

Issand jeesus, ma pole viis päeva siia jõudnud! Üritan nüüd elu eest meenutada, mida ma vahepeal teinud olen, sest mul on mingi 90x peas olnud see mõte, et ma peaksin *sellest* siia kindlasti kirjutama, aga no mida sa ära teed, kui aju unustab kiiremini kui mõelda jõuab.

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Triin 28. november 2022 at 19:18

  Mulle meenus see 18. minuti koht “Sõpradest” kohe, kus Rachel räägib oma õhtusöögist öösärgis :)))
  https://www.bilibili.tv/en/video/2015223922

 • Avatar
  Vasta Myy 17. november 2022 at 18:48

  Meile pakkus vaatemängu üks extra rinnakas daame, kes lapse-lapsega veepiiril sulgpalli kõksasid. Veepiiril on ju ideaalne lava, sest kes ikka istuks seljaga ookeani poole. Nii siis tädil on ülaosa juba kahtlaselt paljastav ja vaevu vaevu püsib paelteta rinnaks nibude tiputaga kinni aga tema ikka keksleb seal. Rahvas ootusärevalt jälgimas, nüüd vupsavad välja , , ei mitte seekord ja siis see juhtus. Tädi ei märka midagi, endal rullub rinnakas juba all pool rindu…

 • Avatar
  Vasta Vaike 16. november 2022 at 15:03

  Ma pärisin rinnad isalt, nii et keegi ei paneks tähelegi, kui ma ka nimme välgutada püüaksin. 😀

 • Avatar
  Vasta Liisi 15. november 2022 at 22:46

  Krt ma kirjutasin pika kommentaari, kuidas ma ka oma tisse tahtmatult ilmarahvale välgutanud olen, aga siis tühistasin selle kogemata ära 🙄 Enivei, sa pole üksi liputaja! 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 16. november 2022 at 11:25

   ütle siis vähemalt kus 😀

   • Avatar
    Vasta Liisi 16. november 2022 at 11:59

    No nüüd on mu pikk bikiini story ka üleval 😀 Ma küll kogemata vajutasin “tühista”, aga ju siis mämmerdasin midagi. Niiet ma olen basseinis liputaja 😀

    • Mallu
     Vasta Mallu 16. november 2022 at 13:03

     Haha, vana hea. Vähemalt pole tantsuplatsiliputaja 😀

 • Avatar
  Vasta Liisi 15. november 2022 at 15:29

  Mul on üsna mitu paari bikiine, kõik muidugi on ilma õlapaelteta versioonid ja mingil kummalisel põhjusel need vist vees venivad välja või jumal teab, mis nendega siis toimub, aga ma olen ikka paar korda reisil olles basseinis pinnale ujudes paljaste tissidega bassus seisnud nagu napakas. Nagu how the hell järsku need bikiinid nii krdi suureks muutuvad? Panen selga,päevitan, tiksun niisama ringi, siis pole ohtugi, et need rinnakad alla vajuks. Nüüd juba igakord kui vette hüppan või liutorust vms peaksin sõitma, siis hoian pm kätega tisse kinni 🙄😀 Aga minu õnneks ma olen suvalistele võõrastele oma tisse lehvitanud. Midagigi positiivset, eksju 😀