JUMALAITA

drugisin ennast kogemata ära

21. november 2022

Nädalavahetusel käis sõbranna külas ja läks vähe pikale see tiksumine. Vaatasime ära vist 900 jõulufilmi, mis netflixil meile pakkuda oli. Jõulufilmid olid muidu toredad küll, aga mis tore ei olnud, oli fakt, et meil lihtsalt ei tulnud und. Seega mõtlesin ma kuskil varahommikul, et kui ma nüüd magama ei jää, on mul terve nädalavahetus raisus.

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Mir 22. november 2022 at 00:19

  Ilmselt kirjutas ravimi välja ikkagi psühhiaater – tema on arst, psühholoog on see, kes sinuga lihtsalt pikemalt räägib. Inimesed ajavad suht tihti sassi need.
  Kui ma aiman õigesti, mis ravimist sa räägid, siis antideprekana kasutatakse seda veidi suuremas koguses – siis ei tekita sellist väsimust ka.
  Olen seda ise ka unerohuannises võtnud ja kogesin ka seda, et kaks päeva hiljem oli veel täiesti vati sees/zombie olla ja elukaaslane kommenteeris hiljem, et olin sellel ajal väga pahur ka tema suhtes olnud 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 22. november 2022 at 09:45

   Oih, psühhiaatrit mõtlesin jah 😀