TESTIN JA ARVUSTAN

Apollo on ikka üks hea koht!*

16. detsember 2022

Apollo on koht, kuhu me lastega üsna tihti satume – kinno noh! Ma olen vist kõik uuemad lastemultikad seal ära vaadanud ja kuna lastele täiega meeldib, siis käime aga usinalt edasi. Just ükspäev käisimegi seda uut Saabastega Kassi filmi vaatamas. Küll aga olin ma teinud pisukese valearvestuse ja jõudsime Ülemistesse pea tund aega varem. Mis siis muud, kui kondasime Apollo poe ka läbi. Minu meelest on seal alati peale raamatute veel nii palju huvitavaid asju. Ega vahet polegi, kas kingiks või iseendale. St kes keelab iseendale kinke teha 😁

Mõtlesin, et näitan teile ka mõnda toredamat leidu. Ma ei teagi, kas neid kingiideede alla liigitada saaks, sest ega mina tea, mis teie lähedased saada soovivad, aga ma ise olen alati nii influenced teiste leidudest, et pea alati lähen varsti sama asja jahile. Nii et ehk tundub mõni minu leid teile ka huvitav.

Lende valis endale kohe sellise muumitassi. Te vist teate, et mu kasuisa hüüdnimi on My, seega oli tegelane Lendele tuttav ja palus kohe endale ka ühte roosat “müü tassi”. Kuna need plekist tassid on lastega majapidamises nagunii super head, siis täitsin inimese palve. Lendekene on muidu üldse selline, kes kunagi midagi eriti ei taha ega küsi, seega võib ta minu poolest endale aeg-ajalt meelepäraseid asju paluda küll 😁

Magrada tooteid olen ma ise täiega kasutanud. See pärnaõie tükkšampoon oli mu lemmik sel ajal, kui mul pikendusi ei olnud. Kasutaks tänase päevani, sest see lõhn on MAAILMA PARIM, aga minu pikendustega see hästi kahjuks ei sobinud. Nende jasmiiniõie sari on ka imeline, mul on sellest olemas kehakreem. Ja aiii kuidas ma kirun ennast, et ma ei taibanud Apollost SEDA ruumilõhnastajat kaasa haarata. Ma kunagi enda kodupoest ostsin ja see on super hea lõhnaga. Naljakas on see, et muidu mulle kadakalõhn väga ei istu, seega ei osanud arvatagi, et just see see ÕIGE oli. Kodupoes on see juba kuid otsas. Aga nüüd vaatasin pudeli pealt järele ja… oligi sama.

Jah, Marta valis endale kaks asja: ükssarvikuga kinkekoti ja paki vannilima. Ilmselt tahtis iseendale kingitust teha 😁

Ja no ei saa rääkida Apollost rääkimata raamatutest. Neid on seal tohtu valik: kokaraamatutest, eneseabi- ja lasteraamatuteni välja. Ma pole ise viimasel ajal palju muud kirjandust peale laste unejuttude lugenud, aga vot ühe raamatu lugesin küll hiljaaegu läbi. Kes veel seda raamatut lugenud ei ole, siis soovitan! Ega see muidugi mingi lõbus jõululugemine just ei ole, aga tõepoolest paneb mõtlema enda elu üle. Kui iseenesestmõistetavalt me võtame enda tervist, enda võimalust perega rahus aega veeta, enda lastega mängida jne. Nii et kui lugenud ei ole, siis ostke kasvõi iseendale, või mainige jõuluvanale, et säärane hea raamat kuuse all oleks tore üllatus. Ja no loomulikult on see praegu nende TOP10 raamatu seas ka, nagu arvata oligi. Seega ei ole poes vaja suuremat sorti otsimist ette võtta, kenasti seina peal näha.

Loomulikult leiab Apollost suure hulga lauamänge (napilt oleks Scrabbeli ostnud, kui meenus, et mul tegelikult peaks see kuskil kodus olema). Lastel on ka enamik nendest mängudest olemas, aga kuna neile lauamänge meeldib mängida, siis eeldan, et see pakub huvi ka teistele lastele. Muidugi mängude kinkimisega on see häda, et peab enne perega konsulteerima, mis olemas juba on või ei ole. Enda lastega selle võrra kergem 😁

Ahjaa, seal ei puudu valik küünlaid, ehteid, termoseid, kalendermärkmike, telefoniümbriseid, joonistamisvahendeid, mänguasju, vannikraami, termoseid, joogipudeleid ja meisterdamiskraami. Seega suht ideaalne koht, kui tahad kõike ainult ühest poest kätte saada ja ei viitsi mööda kaubanduskeskuseid konnata, nagu mina. Nii hea, kui saab kiirelt oma ostud tehtud ja saad jõulueelse nädala rahulikult vilet lasta, sest kingid on olemas. Ja loomulikult leiad sa Apollost kogu vajaliku, et kingid ära ka pakkida. Mis siis nii häda elada!

Ja kui üldse shopata ei viitsi, või ei oska midagi valida, siis on Apollo kinkekaart ka hea variant. Poest saad selle ilusas karbis soetada, aga saab ka internetist ära tellida. Hea ongi see, et saaja saab ise valida, kas soovib minna kinno või hoopis poest midagi head osta.

Apollos on praegu käimas kampaania, et kui sealt oma jõulukingid soetad, osaled Apollo kinkekaartide loosis. Ütlen ausalt, et need kindlasti mööda külge maha ei jookseks, jään nüüd enda loosiõnnele lootma! 😁

*Postitus sündis koostöös Apolloga

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar