Uncategorized

kas lasteaiakasvatajad tõesti narrivad lapsi v?

19. detsember 2022

Mul täna sõbranna rääkis, et tal naabrinaine olla lasteaias kasvataja ja kuna nad ühes seltskonnas koos istusid, oli sama naabrinaine hakanud pajatama, kuidas nemad kolleegidega tihti imestavad, et las mõndadel lastel tõesti ongi ainult mõni paar riideid. Noh, et käivad väga tihti samade pükste/särkide/kleitidega.

Loe ka neid postitusi!

10 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Liis E 21. detsember 2022 at 12:22

  Ma tegelt pakun, et ega see inimene tavaelus ka siis üsna teisi hindav ja mitte ainult lapsi. Ja see, et teistega arutab võib vabalt ka tähendada, et ta räägib ja teised ei taha tülli minna õpetajaga ja seetõttu ei ütle midagi halba vastu 😀
  Ühesõnaga mina tahan mõelda, et lasteaia õpetajad on enamasti ikka normaalsed inimesed haha.

  • Mallu
   Vasta Mallu 21. detsember 2022 at 12:24

   Ma tahan ka seda uskuda 😀

 • Avatar
  Vasta Kadri Kadakas 20. detsember 2022 at 23:01

  Mu lapsel on kapp riideid täis, aga lasteaias käib kleidi ja retuusidega. Valib kolme kleidi vahel ja kahe paari retuuside vahel . Isegi kui teinekord õhtul midagi muud valmis paneb, mõtleb hommikul ringi😄
  Riided on puhtad ja ma ei näe probleemi 😀

 • Avatar
  Vasta H 20. detsember 2022 at 22:33

  Issand ei saa nüüd küll enam sama pilguga hommikul last riidesse panna xD laps käib lasteaias 3 päeva nädalas ja tihti iga nädal korduvad tal kolm pusa: batman, spiderman ja käpapatrull, sest noh lemmikud on ja soovitakse nendega minna. Homme ùtlen, et no can do, sest hakatakse meist halvasti arvama xD

 • Avatar
  Vasta E4 19. detsember 2022 at 23:25

  Olen varemgi kuulnud seda juttu.
  Lisaks tean ka, et kui kasvatajale ei meeldi lapsevanem siis suhtumine absoluutselt teine selle lapse suhtes, sealt tajuvad ka teised lapsed ära, et midagi teistmoodi ja sealt hakkab kiusamine.

 • Avatar
  Vasta Mirru 19. detsember 2022 at 22:31

  Heh. Ma olin ka lasteaias õpetaja ja mul küll polnud aega meelde jätta, mitu päeva laps samade riietega lasteaias käib. Seni, kuni need on korralikud, siis polegi ju vahet. Kui mu lapse riided on puhtad, siis lähevad ka järgmisel päeval samade riietega aeda.
  Ja mina olin ka see õpetaja, kellel meeldis tüdrukutele patse punuda, ei mõelnud kordagi, et kõik emad peavad oskama punuda 😁 Kahju, et mul poisid on, pole kellegile patse punuda 🤣

 • Avatar
  Vasta Kristina 19. detsember 2022 at 22:00

  Lasteaias on juba ammu ammu õpetajad, assistendid, abiõpetajad ja õpetaja abid, mitte kasvatajad. 🙂

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. detsember 2022 at 11:07

   Vabandust, ma tean seda, aga ikka automaatselt ütlen kasvataja 😀

 • Avatar
  Vasta Katrin 19. detsember 2022 at 21:53

  Mul laps aias käis siis keegi rääkis, et juhataja panevat lapsi kappi kinni jms. Kõlas kahtlaselt aga mine sa tea…. Muidu sümpaatne mutt on see juhataja proua 🤷

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. detsember 2022 at 11:07

   püha jeesus.