Uncategorized

normaalsed küsimused teile

27. detsember 2022

Ma ei hakka isegi jälle rääkima sellest, kuidas lapsed mingis katkus on ja minu kehas ikka veel null protsenti jõudu on. Isegi sellest ei hakka ma rääkima, et ma üks õhtu Naetflixist mingit filmi Mother/Android vaatasin ja selle lõpus nii hüsteeriliselt nutsin, et mul hakkas pea valutama ja valutab konkreetselt praeguse hetkeni. Ausalt, kui elu armas, siis ärge vaadake seda filmi mitte iial… Isegi see tundub tarbetu rääkida, et hakkasin IKEA-st endale riidepuid tellima, aga tellisin hoopis kogemata miljon muud asja ka. Kui nad kunagi saabuvad, eks ma siis näitan ette, mida ma taaskord PIDIN muutma siin majapidamises.

Jajaaa, võite need “issand, su jalajälg ja vaene maailm!” jutu omale jätta. Ma luban pühalikult eelmised asjad kellelegi kenasti ära anda. Kui kellelgi on vaja telekaalust ja sahtlitega kapp/telekaalust ja diivanilauda, siis palun pöörduda minu poole. Ma arvan, et see on juba ammu selgeks saanud, et ma ei suuda poolt kuud ka nii elada, kui ma midagi enda ümber ei muuda. Isegi see on selgeks saanud, et ilmselt see on mingi vaimse tasakaalutuse või mu probleemi tunnus. Ei peaks enam kedagi üllatama.

Nüüd aga väga tähtsa küsimuse juurde, mida ma kuulsin tiktokist. Ma TEAN, et see on jumala lamp/haige, aga ma olen juba nii mitme inimese käest seda küsinud ja nende vastus alati üllatab mind. Nimelt, kui sul on valida, et kas sa viilid endal iga öö kõik hambad maha ja need kasvavad sulle öö jooksul kõik kenasti tagasi VÕI pead iga hommik enda mõlemad käed vastu kuuma pliidiplaati suruma ja terve päeva põlenud kätega hakkama saama, kuid öö jooksul paranevad nad jälle 100% ära, siis kumma te valiksite? Valik, et kumbagi ei vali, ei eksisteeri 😁

Minu meelest tunduks loogiline see käte asi valida, aga siiani kõik on alati käed valinud, kuidas ometi? Hambaviilimine tunduks nii gross 🥲

Jep, nagu näha, siis see kodus haigena passimine ei ole mu vaimsele tervisele hästi mõjunud…

Loe ka neid postitusi!

27 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Katrin 28. detsember 2022 at 01:14

  Hambad ilmselgelt! 😀 Sest et paaritunnine (? 🤔) valu versus terve päev valu tunda. Kuidas sa elad ja toimetad nende põlenud kätega? See ei oleks ju elu, vaid puhas piin ☹️

 • Avatar
  Vasta Heleken 28. detsember 2022 at 00:44

  Appi kui haige, et ma reaalselt mõtlesin mida PEAN valima ja tegema🤣🤣🤣 Ma viiliks 100% hambaid igastahes😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 29. detsember 2022 at 13:59

   Segane 🥲🥲

 • Avatar
  Vasta Liisi 27. detsember 2022 at 21:52

  Ma muidu valiks hambad sest see käte põletamine tundub niiiiiiii valus, aga viilida õnnestuks ehk kuidagi mitte nii valusalt 😀 Aga kuna see viilimine tundub jõle pikk protsess olevat, siis võtaks ja põletaks oma käed vist käppelt ära ja asi tahe. Täitsa raske valik,ma ütlen 😀

 • Avatar
  Vasta Ille 27. detsember 2022 at 21:28

  Ma pigem viiliks hambad ära😂 Olen kunagi maja kütmise käigus ühe sõrme vastu ahju ust ära põletanud, nii et see räigelt valutas terve õhtu ja ainuke leevendus oli siis kui ma seda külma vee klaasis hoidsin 🥲 Jep ma istusin mitu tundi nii, et ühe käe sõrm oli veeklaasis ja teise käega scrollisin läpakas..

 • Avatar
  Vasta Katri Saar 27. detsember 2022 at 21:21

  Hambad 100%

 • Avatar
  Vasta T 27. detsember 2022 at 20:38

  Igasugune hambateema on minu jaoks nightmare, seega iga kell valiksin käed. Ma ei suudaks nagunii terve päeva muud teha, kui sellele mõelda, et mind ootab õhtul ees hammaste viilimine. 😫

  • Mallu
   Vasta Mallu 29. detsember 2022 at 13:59

   Samaaaaaaa😄

 • Avatar
  Vasta Mrs 27. detsember 2022 at 20:09

  Ma hamaaste ja käte osas ei vasta midagi. Ma ei saa nii kiirelt ja puuduliku info põhjal midagi otsustada. Mul on vaja enne 2 nädalat guugeldada ja mingi Excel teha vmt.

  Aga see, et sa midagi uut tellisid Ikeast pole vaimne tasakaalutus. See on pihas ATH.
  Käisime eile Ikeas ja ma oleks ka uue diivanilaua, öökapi ja ma ei tea millega tagasi tulnud, kui meeat poleks kaasas olnud, kes mind tagasi hoidis ja meelde tuletas, et vaja oli kummutit ja riidekappi.
  Ma ei teagi, kas peaks rõõmusrama või kurvastama, et ta kaasas oli.

  • Mallu
   Vasta Mallu 29. detsember 2022 at 14:00

   Õnneks on ikeal epood ka…🥲✌️

 • Avatar
  Vasta N 27. detsember 2022 at 19:48

  Hammaste viilimine ei tundu üldse norm, käed jah tsiuh ja tehtud… oeh kui jubedad variandid 😀
  Diivanilauda oleks külllll vajaaaaa

  • Mallu
   Vasta Mallu 27. detsember 2022 at 19:52

   Mulle tunduks hammaste maha viilimine küll mitte tsiuhh, vaid tundidepikkune pusimine 😀😬

 • Avatar
  Vasta Karolin 27. detsember 2022 at 19:38

  Pigem viiliks hambaid, sest ma kõrvetasin end kokana töötades konkreetselt koguaeg ära, seega hammaste viilimine oleks midagi uut ja huvitavat. 😂

  • Mallu
   Vasta Mallu 27. detsember 2022 at 19:51

   Haha, uus ja huvitav hambaviilimine😀

 • Avatar
  Vasta Hetu 27. detsember 2022 at 19:34

  See hammaste viilimise heli mu peas.. nightmare scene.

  Nii, et korraks käed pliidile ja done, paksult kreemi peale😂

  • Mallu
   Vasta Mallu 27. detsember 2022 at 19:51

   10/10 sama valik😀

 • Avatar
  Vasta Triinu 27. detsember 2022 at 19:32

  Samas kui tulevad tutikad hambad, siis ma vist viiliks need maha küll😆 kui aga samad, siis no go ja lähevad käed loosi.

  • Mallu
   Vasta Mallu 27. detsember 2022 at 19:50

   No iga öö tuleks tutikad, aga siis uuel õhtul pead ikka nad maha viilima🥲

 • Avatar
  Vasta Triin 27. detsember 2022 at 19:19

  Hambad. Tean see tundub isegi möeldes niiiii jälk ja tibukas tuleb lausa peale. Aga, see tähendaks et otseselt valu ei peaks tundma ja kuna öösel neid viilima peab ja ööjooksul juba tagasi kasvavad siis ju päevajooksul on bumm muret ja valu, peale selle jubeda mötte löömulikult, et vastu ööd uuesti hambaid viilima hakkama peaks…
  Iga päev värskelt pölenud kätega üritada elu elada tundub väga piinarikas…

  Ja pluss, kui hambad iga öö tagasi kasvavad siis saab hamba aukudele kenasti head aega teha ja teoorias peaksid ju iga hommik vastu vaatama ilusad, terved, puhtad, valged ja värsked uued hambad 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 27. detsember 2022 at 19:50

   Aga keegi pole öelnud, et see viilimine valus ei oleks 🥲

 • Avatar
  Vasta L 27. detsember 2022 at 19:17

  Ma valiks enesetapu… kumbki ei tundu just ahvatlev. Hammaste viilumine 🤢🤢🤢

  • Mallu
   Vasta Mallu 27. detsember 2022 at 19:19

   Enesetapp ei ole valikus juu😀

 • Avatar
  Vasta Zz 27. detsember 2022 at 19:10

  Sahtlitega telekaalust oleks kull vaja🥲🙏 mis hind?

  Vastus su küsimusele: ma valiks hammaste viilimise🤣🤣
  Põletus tundub hullem🥲

  • Mallu
   Vasta Mallu 27. detsember 2022 at 19:20

   Kirjuta instasse, ma võin pilti teha. V no vaata blogist mari toa pilte, see mis seal on 😀 ega mai taha midagi selle eest

   • Avatar
    Vasta Zz 27. detsember 2022 at 19:53

    Kirjutasin sulle😊🙏

 • Avatar
  Vasta K. 27. detsember 2022 at 19:01

  Ma valiks ka käed. Käed paned korra sinna vastu ja it’s done. Hambaid viilib sitaks kauem..

  • Mallu
   Vasta Mallu 27. detsember 2022 at 19:20

   No just!!