KODU

Saate aru! Värvisin lihtsalt enda tuju tahtel enda seina?!

4. jaanuar 2023

Kes instas pilku peal hoiab, siis teate ilmselt, et just sellise patuga ma hakkama sain. Aga et kõik ausalt ära rääkida, pean alustama algusest. Sest minu lollus ei alga ja lõppe ainult seinte värvimisega, ärge üldse muretsege! Et jah, tegelikult pidin ma eile õhtul üldse kinno minema, mitte seinu värvima. Ostsin esmaspäeval kenasti kaks piletit ära ja olin valmis peale tööd juba kino poole sõitma hakkama, kui mõistsin, et esmaspäeval ostetud piletid olid… esmaspäevaks.

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta aadu 5. jaanuar 2023 at 15:16

  Ja nii nad tapsid Ferdinandi!

 • Avatar
  Vasta Vaike 5. jaanuar 2023 at 12:44

  Murelik lugeja perekoolis küsib, kas lastele ikka meeldib. Sa ju küsisid neilt ometi?

  • Mallu
   Vasta Mallu 5. jaanuar 2023 at 13:45

   Lapsed täna tulevad, siis küsin ja annan teada 😀

 • Avatar
  Vasta Stella 4. jaanuar 2023 at 21:20

  Assa sunnik, tõesti on ilus! Wow.. ma tahan ka nüüd.

 • Avatar
  Vasta Vaike 4. jaanuar 2023 at 19:15

  Rõve. Oma kodus seinu värvida. Mis järgmiseks, ma küsin!?

 • Avatar
  Vasta Liisi 4. jaanuar 2023 at 19:14

  Äh, väga äge on ju! Ma pidin täna juba uudishimusse maha surema, et näha mis välja tuli. Käisin vahtisin su stoorisid instas mingi pool miljardit korda ainult 😀PS! Kui nelja kassi eest saab totsiku värvi, siis ega sa ei oska öelda, et mis praegusel ajal ühe koera eest ehituspoest koju saab vedada?

  • Mallu
   Vasta Mallu 5. jaanuar 2023 at 13:45

   Selle eest minu teada saab paki parketti! 😀

 • Avatar
  Vasta Kairixxx 4. jaanuar 2023 at 18:09

  Noo ma ei tea.. päris äge ju!? 😛

  • Mallu
   Vasta Mallu 4. jaanuar 2023 at 19:05

   Ma arvan ka, et kärab küll 😀