AVALDAN ARVAMUST JUMALAITA

asi on vist toonis, mitte vaatenurgas

11. jaanuar 2023

Ütlen ausalt, et ma ajan iseennast ka närvi sellega, et ma vahepeal (näiteks eile) rääkisin, et las igaüks elab oma elu nii nagu ta tahab ja mind see üldsee ei huvita… Samas näen, et siin ilmas on inimesi, kes suure suuga räägivad, kuidas nad oma elu elavad ja see ajab mind lihtsalt niiiiiii pingesse. Viisin täna lapsi aeda ja hakkasin mõtlema selle peale, et tegelikult on minu enda kõige armsamate sõprade seas ka neid, kellega mingisugused maailmavaated klapivad väga vähe või üldse mitte, aga miks nemad mind närvi ei aja? Miks meil kunagi nende teemade pealt tüli üles ei kerki? Ja sain aru, et asi on vist toonis, kuidas enda seisukohtadest räägitakse.

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Liisukas 14. jaanuar 2023 at 22:56

  Täitsa kahju, et see toetuste teema nii kirgi kütab. Pidin ka oma hea sõbrannaga äärepealt tülli minema. Tundsin, et olengi süüdi selles, et mina saan toetust ja tema enam mitte, sest ta 2 last neljast on juba üle 18. Nagu mina oleksin vastutav selle seaduse vastuvõtmise eest. Selline tunne oli telefonikõne lõpuks, et peaksin osa oma toetusest talle andma, sest minul seda nagunii nii väga pole vaja kui temal. Ma saan aru, et ta nii ei mõelnud, aga asi oligi just toonis, millega ta rääkis. Seega jah, toon on oluline.

  • Mallu
   Vasta Mallu 15. jaanuar 2023 at 02:05

   Ega jah see hästi hoitud saladus, et suurpered isiklikult selle seaduse läbi surusid😄

 • Avatar
  Vasta Kadi 12. jaanuar 2023 at 11:34

  Lihtne ju. Ei ole vahet, mitu last sul endal on, aga kui sa ei mõista, et ei ole ok toetada esimest ja teist last 80 euroga ning kolmandat 910-160 euroga, siis on “veidi” viltu asi. Kas kolmelapselise pere üks laps on tõesti 300 eurot väärt, ning kahelapselises peres 80 eurot? Kus see loogika on, õiglustunne peaks kõigil inimestel alles jääma, ka sarisünnitajatel.

  • Mallu
   Vasta Mallu 12. jaanuar 2023 at 11:39

   Ei nagu ma mõistan, et loomulikult võiks olla iga lapsega sama suur toetus jah. Kuigi minu meelest võiks see toetus olla ala 100€ per laps ja kõik. Või üldse vajaduspõhine, et seda saaks need lapsed/pered, kellel vaja.

 • Avatar
  Vasta Ülle 11. jaanuar 2023 at 20:57

  Ma ei suutnud seda soga ajavat naist enam jälgida.. juba peale seda suurt puhastusprotseduuri sai mõõt täis.. huvitav kes ta enda arvates on? Aga nõus et toon millega midagi edastatakse loeb palju ja ilmselgelt on ju igal oma arvamus ja kõigega ei peagi nõustuma

 • Avatar
  Vasta E4 11. jaanuar 2023 at 13:27

  Mul vist sp sõpru polegi, et nii palju on inimesi, kes arvavad, et ainult nende arvamus on ainuõige ja teised ei tea asjadest mitte midagi ja ma ei taha eriti leppida sellega, et mulle oma arvamus lubatud pole 😂

 • Avatar
  Vasta Vaike 11. jaanuar 2023 at 12:52

  Mul oli samasugune kolleeg, kelle kogu jooga-, meditatsiooni- ja veganolek oli täpselt selline, et ma olen teist parem! Meil õnneks selline kollektiiv, et jumala eest, pohhui, ole, kui tahad, aga ära rsk blokeeri oma joogatamisega ligipääsu veinikapile. 😀

  • Avatar
   Vasta Kairixxx 11. jaanuar 2023 at 15:42

   Appi kui hea! 😂

  • Avatar
   Vasta Lily 11. jaanuar 2023 at 18:23

   😀 naiss