Uncategorized

mul on ka oma juudikülg

20. jaanuar 2023

Esiteks ma jäin just mõtlema, et kas tänapäeval on üldse sünnis koonerdava inimese kohta “juut” öelda? Ma tean, et kunagi see oli igatahes käibel väljend ja kui sellest on saanud samalaadse kõlaga asi, nagu n-tähega sõna mustanahaliste kohta, siis jumala eest, öelge mulle, siis ma tean edaspidi olla viisakam. Uskuge mind, ma proovisin googeldada, aga see mind suurt ei aidanud…

Igatahes ei ole ma siin kellegi solvamise peal väljas, aga ma tahtsin teile paljastada oma ühte külge. Ei, mitte seda alumist, perverdid! Seda, et kuigi ma vahepeal priiskan kahte lehte, nagu oleksin ma vähemalt prints Zamundast, siis aeg-ajalt lööb minus mingi koi välja ja käsi ei tõuse maksma.

Okei, airwrapi ei tõuse vist enamikel inimestel käsi maksma, sest selle raha eest saab mustalt turult juba jumala korraliku ja vähekasutatud neeru, aga mina sain hingelise trauma, kui kuulsin, mitu eurot maksab väravapult! Nimelt mul oli neid kolm tükki, aga üks kadus ära ja üks on koristajatel. Vähemalt kaks oli puudu. Parem veel, kui kolm oleks juurde saanud, sest Andra ei pea nagu loom värava taga ootama, eksole.

Ja mis selgus – väravapuldi tellimine maksab 30-60 eurot. Per pult!

Samas ütles üks naaber meie maja meilinglistis sellist asja: “Väravapult on suht lihtne jupstükk, kus sees 10 lülitit ja neid müüakse internetis paari EURi eest. Siis paned 1 ON 2 OFF 3 ON 4 OFF 5 5 ON 6 OFF 7 ON ja ongi kõik. 8-10 jäävad OFF. ” Kui te nüüd arvate, et ma pooltki sõna aru sain, siis te eksite rängalt. Aga no proovida ma igatahes kavatsesin, sest aliexpressis oli neid tõesti 1€ tükk müügil. Võtsin kohe kuus tükki, juhuks kui ma esimese viie korraga seda “lihtsat jupstükki” seadistama ei peaks oskama. Mis tähendas seda, et mul oli vähemalt väike reaalne usk, et ma suudan mingi väravapuldi lahti lammutada ja mingisuguseid ON OFFe peale installida…

Täna jõudsid mu puldid kohale ja mida ma näen. Nendega oli kaasas õpetus, mis ütles, et alguses vajuta uuel puldil kaks nuppu alla, kuni tuli vilgub ja siis pane uus ja vana pult kõrvuti, ning vajuta mõlemal samaaegselt nupp alla, kuni see jälle vilgub. Ei mingit lahtimuukimist, A-rühma tellimist ja McGyveri palkamist?! Tundus liiga lihtne, et olla tõsi, aga… SEE TÖÖTAS!

Ma küll praegu olen kuuest kahte katsetanud, aga kuna kaks tükki töötavad nagu miškad, siis ma ei näe põhjust, miks ülejäänud neli töötama ei peaks. Isegi kui ei tööta, olen ma säästnud vähemalt 60€ nii et kui see pole elu võit, siis mis üldse on?!

Teine asi, mida ma pean üles tunnistama on see, et mulle kunagi saadeti hunnik trenniriideid. Luminesence poest (kui ma selle nüüd õigesti kirjutasin). Täpsemalt nende panthera leggingsid. Sorri, ma eksisin. Hoopis Ebonyd on mul kodus! Ja need on NII mugavad, ees pole seda õmblust, mis sulle räige cameltoe hargivahele tõmbaksid ja pepu pealt on need sindrid jälle nii kokku õmmeldud, et panevad ka kõige persetuma inimese tundma, et tal on perse. Ahjaa, mõnusalt kõrge pihaga on nad ka. Ehk siis umbes aasta aega olen ma igal sobival (ja mittesobival) olukorral just neid kandnud.

Ja kuna need olid mu lemmikpüksid, siis loomulikult olid nad mul jalas, kui ma lastetoas seda ronimisseina värvisin. Ja loomulikult ei taibanud ma neid ära võtta. Ja loomulikult läksid need värviseks…

Võiks ju eeldada, et ma viskasin need peale seda ära, aga ei. Pisarsilmi mõtlesin, et no KODUPÜKSTEL võivad ju värvilaigud peal olla? Mitte, et ma nendega ka lasteaias ja poes käinud poleks 😀 Lihtsalt ma ei suutnud neist loobuda ja veel vähem suutsin ma maksta 72€ RETUUSIDE EEST! Nagu…need on väga head retuusid ja ma ilmselgelt pean mingi hetk selle väljamineku tegema, sest i love them ja ma nüüd avastasin, et neil on sama mudeli lühkareid ka! Aga täna pesust tulles vaatasin ma neid oma puhta pesu hunnikus ja nad olid pahumpidi. Ja siis ma avastasin, et kui ma neid pahempidi kannan, siis on mul mu lemmikpüksid, mis ei ole värvised.

Või noh, teooreetiliselt nad on endiselt värvised, aga seestpoolt. Nii et nüüd ei pea need vaesed püksid ainult mu korterit, poodi ja lasteaeda nägema. Nüüd kõlbab teatrissegi selga panna! Ja jälle 72€ säästetud nagu nalja.

Nii et võiks öelda, et ma olen täna kokku säästnud 150€. Ei teagi nüüd kohe, mida selle raha eest ostma tormata.


Loe ka neid postitusi!

17 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Tyy 22. jaanuar 2023 at 16:05

  KOONERDAV inimene on ikka MULK aga
  Juut on kaval ja edukas ärimees, kes suudab tekitada tunde,et sa just vajad seda “pahna” ja veel hunniku papi eest.

 • Avatar
  Vasta Kaire 22. jaanuar 2023 at 00:53

  Kui viitsid näita oma cameltoe pilte retuusides, kas on hullult näha?

  • Mallu
   Vasta Mallu 22. jaanuar 2023 at 15:42

   Üldse pole, sest ees pole õmblust😄

 • Avatar
  Vasta K 20. jaanuar 2023 at 22:31

  Õnneks Eestis võib vist öelda juut. Usas oleks sada inimest solvunud juba ja ehk oleks keegi ka kohtusse kutsunud 😀

 • Avatar
  Vasta Vaike 20. jaanuar 2023 at 20:53

  Mul on alist tellitud 15- eurised õmblusteta retuusid, millega ma aasta aega trennis olen käinud. Iga kord, kui ma näen mõne influka retuusireklaami, et omg kui mugavad, tekib mul küsimus, et mida kuradit te seni retuuside pähe kandnud olete. Vbl ongi retuusid see koht, mille pealt saatus mind hoidnud on, sest pole veel õnnestunud ebamugavate otsa koperdada. 😀

 • Avatar
  Vasta Kaisa 20. jaanuar 2023 at 20:10

  Oh mega hea, mul ka garaazil 1 pult ja see ka vanemate kàes igaks juhuks, tellisin ka kohe, tànks😁

 • Avatar
  Vasta Pille Õun 20. jaanuar 2023 at 19:45

  Ma ütlen Lumi retuusid on da best🙏

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. jaanuar 2023 at 20:10

   Mul on olnud lumi omad ja kahjuks nendin, et need ei olnud üldse nii pehmed EGA venivad.

   • Avatar
    Vasta Triinu 20. jaanuar 2023 at 20:22

    Mallu, lumi ongi short for luminessence😂

    • Mallu
     Vasta Mallu 20. jaanuar 2023 at 20:54

     Sorri, mu aju ei tööta 😄😄😄 ma ei suuda mõelda, mis teist eesti firmat ma proovisin, mis ei olnd nii head 🥲😄

 • Avatar
  Vasta E 20. jaanuar 2023 at 19:44

  Kuidas retude suuruse vastavus su arvates on?

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. jaanuar 2023 at 20:11

   Ma ütleks, et mul on L. Trennipiffid on ikka saledamad (neile ju need mõeldud on tegelt) 😀 Seega mina võtaks nr suurema.