NIISAMA JUTTU

“Täna jätame lapsed koju!”

10. veebruar 2023

Ma kunagi mõtlesin, et päris äge oleks stand-up’i teha. Ma nimelt olen juba loomu poolest selline naljakas või naeruväärne – vali ise. Rääkida mulle meeldib ja kuna mul puudub ka igasugune filter selle suhtes, et kas peaks nüüd häbi olema või kas sai liiga avameelne, siis üldselt võiks nentida, et ilmselt igav minuga lobiseda pole. Parimal juhul unustan ma esimese viie minutiga ära, et minuga äsja kohtunud Kaie ei ole mu südamesõbranna ja nõnda saab Kaie pärast teistele minu kohta mahlast gossi jagada – otse allikast!

Stand up’i ma siiski tegema ei ole hakanud. Mõte sellest, et ma peaksin üksinda mingisuguse tunnipikkuse show kokku panema, tundub mulle hirmutav ja lisaks hakkas veel kimbutama mõte, et no ega ma nüüd NII naljakas ka pole. Mõtle kui mark, kui oleks saalitäis rahvast ja mitte keegi ei naeraks…

Vestlusõhtuid see-eest teeb praegu igaüks, kes vähegi keegi on, eksole. Ja kuna ma olen ka ikkagi inimene, siis teen nüüd mina ka. St päris üksi ei tee, koos Kristinaga ja Indrek Vaheojaga. Koos teeme sellise vestlusõhtu, mille nimeks on “Täna jätame lapsed koju!”. Nimi tuleneb siis sellest, et esiteks me ise jätame too õhtu lapsed koju ja külalised võiksid ka jätta. Sest millal sa viimati sõbranna punti võtsid ja kuskil väljas käisid? Ma isegi ei oska ausalt öeldes sellele vastust anda – oli vist liiga kaua aega tagasi. Seega ma nüüd loodangi, et sinna tuleb kokku äge punt inimesi, kes tulevad kuulama meie heietusi enda lapsepõlvest ja elust lastega. Naljakas on see, et minul, Kristinal ja Indrekul on kokku seitse last ja kõik nad on tütred 😀

Ehk siis meil on teile palju naljakaid lugusid rääkida. Muidugi ootame ka teie küsimusi ja lobiseme ka rahvaga. Meil just oli ükspäev miiting, kus arutasime teemasid, millest räägime ja mul oli juba teiste lugusid kuulates nii naljakas, et ma luban teile – igav ei hakka. Minu ainukene mure on see, et äkki ma lähen liiga jutusoonele ja siis patran välja asju, mida ma tegelikult rääkida ei tohiks, aga no hoidke mulle pöialt 😀

Piletit saate osta piletilevist ja ma ütlen teile saladuskatte all, et kood MALLUKAS teeb nii hea ale, et saate pileti 25€ eest kätte! Nii et osta julgelt endale ja sõbrannale pilet ära ja näeme juba 16ndal veebruaril Urban Bar’is! Ja kui sa eriti mõnusat õhtut tahad, siis bronni endale peale piletiostu ka kindlasti laud ära – siis on mugavam kuulata. Saad rahus süüa ja juua ka tellida ning õhtat nautida (aadress laua bronniks on: vihmavari@urbanbar.ee)

Kui te olete natukene sellised naised, et laste peale on super kerge raha kulutada, aga endale käsi kuidagi ei tõuse, siis on mul teile öelda kaks asja. Esiteks: mõtle, kui ammu sa endale sellist mõnusat õhtut lubanud ei ole? Oleks tagumine aeg…

Teiseks, ma teen selle natsa lihtsamaks ja pakun oma lugejatele välja ka väikse loosikese. Nimelt kõik, kes endale selle pileti/piletid soetavad ja annavad mulle kas siin kommentaariumis teada, et pilet ostetud, siis ühele õnnelikule on mul auhind. Nimelt kannan ma sulle piletiraha kenasti tagasi (või piletite raha, kui sa mitu ostsid) ja lisaks annan ma sulle veel ühe 50€ manguvaljakud.eu e-poe kinkekaardi ka. Et noh seda mom guilt’i pisut leevendada ja oma lapsele midagi toredat osta, samal ajal kui minuga Urbanis tiksud 😀

Muud ma midagi ei oskagi öelda. Loodan siis teid juba järgmisel nädalal Urbanis kohata. Üritus hakkab väga viisakal ajal (kell 19.00), seega ei pea ka muretsema, et järgmine päev tööle ei jõua. Mina pean igatahes reedel vallavalitsuses platsis olema. Loodame siis, et soliidses konditsioonis 😀

Loe ka neid postitusi!

10 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta AnneM. 18. veebruar 2023 at 18:02

  Palun ütle, et te tulete Tartusse ka🙏🙏🙏

 • Avatar
  Vasta Riin V 13. veebruar 2023 at 15:26

  Minul ka piletid olemas 😉

 • Avatar
  Vasta Sandra 12. veebruar 2023 at 14:40

  Piletid olemas ja tulemas 🤪

 • Avatar
  Vasta Liis 11. veebruar 2023 at 23:42

  Pilet olemas👏can’t wait🤩

 • Avatar
  Vasta Christi 10. veebruar 2023 at 16:28

  Nagu kokkulepitud sai, sai sõbrannadega piletid soetatud! 🤩

 • Avatar
  Vasta Annika Paidra-Rõbakov 10. veebruar 2023 at 15:21

  Kui Tartu tulete, ostan kindlasti pileti, tean et millalgi see juhtud 😊

  • Avatar
   Vasta Karolin 10. veebruar 2023 at 17:06

   2 piletit ostetud ✌️

 • Avatar
  Vasta Jaana Kask 10. veebruar 2023 at 13:40

  Pilet olemas 💚

 • Avatar
  Vasta Liina 10. veebruar 2023 at 10:39

  Pilet ostetud. Ei julgenud loota, et ehk tulete Tartu ka,seega võtan sõbranna kaasa ja kihutame 16dal Tallinnasse. Juhuuu 💁‍♀️🙋‍♀️

 • Avatar
  Vasta Mari-Leen 10. veebruar 2023 at 10:21

  Mul pilet olemas