Kingiloos NIISAMA JUTTU PILDID TESTIN JA ARVUSTAN

Pärnu ja romantika sõbrannaga*

24. juuli 2018

Tegime eile suhteliselt ootamatult väikse sutsaka Pärnusse. Ilm oli ilus, mu ema oli Pärnus, sõpradel puhkus ja nõnda me  rõõmsalt suvepealinna sõitsimegi. Esiteks suutis Lende oma uhiuue turvatooli + Rena valged istmed oma lemmari Pombeli smuutiga nii ära lägastada, et endal hakkab ka paha sellele mõeldes. Reis hakkas edukalt, võiks nii öelda, eks. Õnneks tuli see suht okilt maha, aga no ikka 😀

Ilm oli juba Tallinnas ilus, Pärnus läks ainult paremaks. Päike lõõskas, lastel oli viisakas tuju ja Pärnusse on mul alati hea meel jõuda. Ainukene miinus oli see, et ma suutsin autos korraks tunda, et oh pagan, jälle hakkab see mõnus “venitustunne” kõhus pihta, kui see juba TÄIE rauaga sisse lõi, ning viisakalt minuga terve päeva kaasas käis. Õnneks oli seltskond suur ja saime kõik lastehunnikule järgi jooksmisega hakkama, sain rahulikult kõikidele järele lonkida, muidu oleks vist Lottemaal päris kehva olnud. Ah, teate, mul Lottemaast nii palju pilte ja asju, et ma teen sellest üldse eraldi postituse kah, iga aasta olen teinud, mis ma siis sel aastal kehvem olen. Tahtsin juba eile teha, aga kuna mu arvutikott on teadmata kadunud, siis uut arvutit kotita kaasa tassida ei tihanud.

Millest ma aga rääkida võin on see, et seoses saate eetris olemisega, hakkan ma ennast vaikselt juba mingi kuulsusena tundma, kanna või kunstvuntse! Loe nüüd seda irooniaga, aga no päris huvitav, et kui muidu ikka MÕNIKORD superharva keegi mind ära tunneb, siis eilse jooksul kohe lausa viis inimest tulid ligi, tahtsid pilti ja rääkisid juttu minuga. Ja mitte ükski neist ei öelnud, et ma labane tont, kes nagunii lube ära ei tee või koledasti kõnnin. Ma ei saa aru, kus need lugejad ennast peidavad? Samas üks kirjutas eile, et nägid mind mehega Pärnu Maximas ja et ma olla päriselus kõhnem, kui telkus. Jee, vähemalt kuskil olen kõhnem. Suht nadi oleks, et telekas tundun jube sale ja päris elus vaarun nuka tagant välja nagu täisssöönd mauk.

Aga no mis nüüd minust ja minu “kuulsusest”, räägin teile hoopis sellest, kuidas me Renaga õhtul lapsed “maha raputasime” ja ise kahekesti välja läksime. Oh, kuidas võib “väljas käimise” termin aastatega erineva tähenduse saada. Kunagi oleks see tähendanud raju peoõhtut ja vastu hommikut koju roomamist, nüüd tähendas see seda, et käisime Jahtklubi restoranis õhtustamas ja edasi läksime romantilisele päikseloojangukruiisile Pärnu jõel. Hehe, kuu aja jooksul teine päikseloojangukruiis, kuhu ma sõbrannaga läksin, mitte oma armsa Kardokesega.

Nii nadid sotsiaalmeediahundid, et ainukene pilt Jahtklubis käigust oli vot see pilt sõbrannast, mis ma saabudes tegin. Ma siis niisama mainin ära, et ma sõin merekarpe ja väga head olid 🙂

Mitte, et mul oleks Kardoga minemise vastu miskit, aga lihtsalt polnud saanud sõbrantsiga ammu juttu puhuda ja tundus mõnus vaheldus veits kruiisitada. Seda enam, et üldiselt on sellised veesõidud seostunud mulle pigem väljamaatrippidega, siin Eestis polegi nagu kuskil niimoodi käinud. Lastele oleks see ka kindlasti meeldinud, aga Lendega oleks ma seal pigem kandekoti abi kasutanud, sest 2.5h oleks talle natukene palju niisama “istuda” ja Mari olekski kaasa saanud, aga õhtune tuur hakkas kell 20.00 ja kestis piisavalt kaua, et laste uneaega sisse sõita. Vot nii palju vabandusi peab üks ristiinimene teile ette laduma, et saaks rahus edasi elada teadmisega, et ma sedapuhku valisin oma sõbranna perekonna asemel. Andestage, kui vähegi võite!

Me valisimegi söömiseks spets Jahtklubi, sest see oli meie paadi väljumispunktile lähedal (pmst Pärnu kontsertmaja kõrvalt läks). Sõime kiirelt ära, vaarusime teisele poole sillajalamit ja olimegi kohal. Samas kui sinna jõudsime, siis vaatasime küll, et apppiiii, kas kõik need inimesed üldse mahuvad sinna väikesesse paati. Selgus, et mahtusime küll ja ruumi oli täitsa piisavalt. Sai õues istuda, sees oli kaks “korrust”, all veel kohvik kah, seega igati lahe olemine.

Räägin siis asjast kah – tegemist on Pärnu Cruises paadisõiduga, kus saab ilusa ilmaga sõita iga paari tunni takka. Päevased tripid on 1.5h ja kui me oleks jõudnud, siis me oleks enne Lottemaad 12nese laeva peale minna tahtnud, siis oleksime lapsedki ühes haaranud. Hiljem mõtlesime, et tegelikult oli see hea, et me päeval nii kaua munesime ja varasemase reisu peale ei jõudnud. Eilne ilm oli lihtsalt nii troopiline ja kõrvetav, et seal oleks vist kohe päris palav olnud. Samas hea ilm meelitas inimesi ligi, nii et terve päev olid reisid täitsa täis. Endal lihtsam üle elada, kui lastega kuumas olla. Samas sellise “normaalse” Eesti suveilmaga viiks lapsed küll paadiga sõitma. Päevaste ja lühemate trippide hind on suurtele 10€ ja kuni 12-aastastele lastele 5€. Alla kahesed saavad tasuta. Perepilet 25€. Õhtune reis on, nagu öeldud, 2.5h ja selle hind on täiskasvanutele 17€ ja lastele 7€, perekas 35€.

Eile teiste reisijate seas ringi vaadates oli igasuguseid seltskondi. Oli peresid lastega, oli sõbrannadepunte, nooremaid kui vanemaid. Oli sõpradeseltskondi ja oli ka loomulikult paarikesi, kes romantiliselt teineteise ümber põimudes loojangut vaatasid. Vaade oli muidugi võimas ka, ei saa midagi kurta. Meie aga istusime ja jutustasime niisama maast ja ilmast, nagu naised ennemuiste. All oli kohvik, kust sai juua ja snäkki, nii et 2.5h möödus linnutiivul.

Mul endal muidugi nadi tunne sees, sest ma ju tegelikult lubasin Marile Pärnu sõites, et lähme paadiga sõitma, aga lõppkokkuvõttes lasin teise tuimalt üle. Vähe sellest – me tulime koju tagasi ka sootuks ilma temata. Nimelt on mu ema veel paar päeva Pärnus ja täna viidi Mari näiteks Terviseparadiisi ujuma. Kui me talt enne küsisime, et kas tuled koju või lähed Tiina, Riki ja Myga ujuma, siis istuti My autosse ja hõigati “head aega!”. Seega oleme nüüd kodus vaid ühe ühe lastud lapsega kahe asemel, aga ma vannun, et kui ma veel Pärnusse sattuma peaks, siis ma oma lapsed sinna paati lohistan. Neile ju tõesti meeldiks, lihtsalt mul oli vahepeal natsa sõbrannatada vaja ja kõik need teised vabandused ka, mis ma siin enne ette laotasin.

Kui kellelgi veel Pärnusse asja selle suve jooksul on ja nüüd mõtleb, et võiks ju ka väikse tiiru teha, siis ma ütlen, et minge aga heaga! Tore on, nii lastega kui lasteta. Ja kui keegi tahaks endale pileti võita, siis hakake Pärnu Cruises sõbraks FBis (seda saab teha siia klikkides) ja andke mulle teada, kas tahate võita perepileti või lihtsalt pileti kahele, et armsam või armas sõbranna tiirule viia. Võitja saab muidugi ka ise valida, kas tahab teha päikseloojangutripi, või lühema versiooni. Kui tahad näha, milline päikseloojangukruiis on, siis SIIN on sellest äge video ka!

*Postitus sündis koostöös Pärnu Cruises paadikesega

Loe ka neid postitusi!

210 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Auli -Agate 10. august 2018 at 22:18

    Mehega tahaks ,aastapäeva tähistama minna.koos päikeseloojanguga 😉

  • Avatar
    Vasta Auli -Agate 10. august 2018 at 22:17

    Kahekesi mehega tahaks minna Aastapäeva tähistama
    Koos pöikeseloojanguga

  • Avatar
    Vasta Tiina 2. august 2018 at 13:31

    Tahaks päikeseloojangukruiisile mehega kahekesi minna 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 1. august 2018 at 14:19

    Sul on nii ilus kleit. Kust sellist saaks?

  • Avatar
    Vasta Katrin 29. juuli 2018 at 13:06

    Perepilet

  • Avatar
    Vasta Maria 29. juuli 2018 at 05:48

    Aah nii lahe! Tahaks päikeseloojangu tripile oma perega! ?

  • Avatar
    Vasta Rita 28. juuli 2018 at 11:38

    Mina ja minu teine pool. Muidu ei jagu aega, aga õnne korral peab aega leidma. Ahjaa, ja kui kutsikud saaks kaasa ( päästevestidki varutud neile)

  • Avatar
    Vasta Keiu 28. juuli 2018 at 09:02

    Minamina ?

    • Avatar
      Vasta Keiu 1. august 2018 at 22:34

      Perega

  • Avatar
    Vasta Rena 27. juuli 2018 at 23:57

    Perega ja ohtusele tripile:)

  • Avatar
    Vasta Kätlyn Vahtre 27. juuli 2018 at 22:47

    Pilet kahele oleks super, tiriks elukaaslase ka kaasa ja läheks päikeseloojangut nautima 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 27. juuli 2018 at 08:07

    Hea meelega läheks päikeseloojangu tripile oma perega – viis on meid kokku 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 27. juuli 2018 at 07:04

    Tahaks perepiletit võita. Pildid on väga kenad! 🙂

  • Avatar
    Vasta E. 26. juuli 2018 at 14:04

    Mehe või sõbrannaga. Mees ei ole eriline merefänn, niiet kaasa sundima ei hakka. Kui tahab, siis tulgu aga pealegi. ?? Kui ei taha, siis kaasan sõbranna, ei olegi teda päris pikalt näinud ja tema pärnu elukohas pole ma veel üldse käinud (loe: hea põhjus end tema juurde vedada Eesti teisest otsast)

  • Avatar
    Vasta Vesper 26. juuli 2018 at 13:06

    Läheks kogu pesakonnaga. Meile kõigile merel meeldib. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 26. juuli 2018 at 08:42

    Pilet kahele päikeseloojangus kõlab kui muinasjutt! 🙂 Sobiks imeliselt, sest see suvi on võtnud kuidagi väga muinasjutulised mõõtmed 😛

  • Avatar
    Vasta Merike 25. juuli 2018 at 23:45

    Päikeseloojangukruiis ja oma sõbranna kellega pole kolm aastat rahulikult lobada saanud haaraks kaasa!

  • Avatar
    Vasta Sandra 25. juuli 2018 at 23:43

    Läheksin perega päikeseloojangut vaatama!

  • Avatar
    Vasta Kristi 25. juuli 2018 at 22:52

    Esimest korda siis ikke perega koos, st viiekesi.

  • Avatar
    Vasta Kiku 25. juuli 2018 at 22:41

    Väga äge postitus. Just plaanin midagi vahvat sõbrannaga teha ja selle peale ei tulnudki. Nūūd kindlalt minek!
    Nägin täna Mari Valgerannas ja vaatasin ka kui kuulsust. Teie saade on super vahva, võiks kauem kesta!

  • Avatar
    Vasta Ele 25. juuli 2018 at 22:13

    Mina viiks päevasele sõidule oma tütrekese 🙂

  • Avatar
    Vasta Raili 25. juuli 2018 at 21:56

    Kui juba siis peretripile!

  • Avatar
    Vasta Nele 25. juuli 2018 at 21:45

    Läheksin kogu perega 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Jaana 25. juuli 2018 at 21:43

    Pilet kahele oleks super – väga soovin kallimaga romantilisele päikeseloojangukruiisile minna ?

  • Avatar
    Vasta Krissu 25. juuli 2018 at 21:33

    Perega

  • Avatar
    Vasta Merike 25. juuli 2018 at 21:26

    Oh, me just arutasime, et kui kaugele ta läheb üldse? Kas ainult mereni ja tagasi kontserdimaja juurde, või ikka natsa kaugemale ka jõe peal? Igal juhul tahaks minna koos mehega ja vb võtaks siis pudinad ka kaasa, kui lastele ka sobib! 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. juuli 2018 at 21:30

      ta läks… issand ma ei tea, ta rääkis küll 😀 avamerele ei läind, muuli lõpuni.

  • Avatar
    Vasta Reine 25. juuli 2018 at 21:09

    Päikeseloojang sõbrannaga!?

  • Avatar
    Vasta Andra 25. juuli 2018 at 21:05

    Pilet kahele 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 25. juuli 2018 at 20:55

    Koos kaaslasega päikeseloojangut nautima.

  • Avatar
    Vasta Pilleryn 25. juuli 2018 at 20:27

    Läheks ilmselt kogu perega päikeseloojangut vaatama! 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerli 25. juuli 2018 at 18:39

    Perega 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaie 25. juuli 2018 at 18:35

    Võitu puhul rõõmustab kindlasti mu kallis perekond 🙂
    Meie loodame heale õnnele 🙂

  • Avatar
    Vasta Eliko 25. juuli 2018 at 18:13

    Päikeseloojang? läheks lastega ! ?

  • Avatar
    Vasta Aveli 25. juuli 2018 at 18:03

    Päikseloojangut tahaks küll vaatama minna koos armsamaga enne seda, kui sügis tuleb ja peab eri linnadesse kolima.

  • Avatar
    Vasta Liisike 25. juuli 2018 at 16:24

    Sooviks minna kalli elukaaslasega kellega ei oleme me juba päris kaua kuskil KAHEKESI käinud (lapsevanema rõõmud ?)
    Mees oleks kindlasti väga rõõmus, sest ta nii igatseb seda aega mil saaksime omavahel olla ka lihtsalt hetke nautida 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats 25. juuli 2018 at 16:20

    Päikeseloojangu sõit oleks mõnus värskendus, et veeta õhtu abikaasaga ja nautida teineteist.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 25. juuli 2018 at 16:04

    Ma läheks koos perega, aga vat mehe asemel võtaks ema, õe ja õelapse kaasa.. 😀

  • Avatar
    Vasta Aleksandra 25. juuli 2018 at 14:23

    Päikeseloojangut läheks mehega vaatama küll ☺

  • Avatar
    Vasta Triin 25. juuli 2018 at 14:21

    Päikeseloojangu tripist küll oma parima sõbraga ära ei ütleks?

  • Avatar
    Vasta Kai 25. juuli 2018 at 14:16

    Perele:)

  • Avatar
    Vasta Kristi Kirmel 25. juuli 2018 at 14:07

    Väga lahe oleks Pärnus koos sõbrannaga paadiga sõita ja imetleda päikeseloojangut!

  • Avatar
    Vasta Kairi 25. juuli 2018 at 13:54

    Päikseloojangu trip oleks super.

  • Avatar
    Vasta Triin 25. juuli 2018 at 13:21

    Vahva oleks võita perepilet!

  • Avatar
    Vasta Getter 25. juuli 2018 at 12:58

    Sooviks võita piletid kahele ??

  • Avatar
    Vasta Krista 25. juuli 2018 at 12:57

    Lahe, just mõtlesin, mida Pärnus veel huvitavat teha oleks. Sooviks koos perega minna!

  • Avatar
    Vasta K 25. juuli 2018 at 10:54

    Kuna emal on tulemas sünnipäev, siis oleks suurepärane minna koos temaga Pärnusse kruiisile. Seega sooviks võita pileteid kahele 🙂

  • Avatar
    Vasta Liia 25. juuli 2018 at 09:50

    Pole perega ammu kuhugi saanud. Lahe oleks minna.

  • Avatar
    Vasta Kersti 25. juuli 2018 at 09:36

    Sooviks vôita piletit kahele. Meil ôega plaanis minna Pärnusse ja siis vôiks ôhtu lôppeda toreda kruiisiga kahekesi. Ôdede jutud ei lôpe ju iial … ?❤?

  • Avatar
    Vasta Gerttel 25. juuli 2018 at 09:33

    Sooviksin piletit kahele:)

  • Avatar
    Vasta Airi 25. juuli 2018 at 09:23

    Läheks perega neljakesi ☺️

  • Avatar
    Vasta Kerttu 25. juuli 2018 at 09:21

    Pilet kahele:)

  • Avatar
    Vasta Mirjam 25. juuli 2018 at 08:39

    Pilet kahele oleks nagu rusikas silmaauku. 🙂

  • Avatar
    Vasta Ulla 25. juuli 2018 at 08:38

    Perepilt, juba nädalavahetusel plaan sinna minna ja see kuluks ära.

  • Avatar
    Vasta Kristel Pikkas 25. juuli 2018 at 08:05

    Absoluutselt äge ettevõtmine! Ka mul ammu plaanis, kuid kuna jäin esimest x elus töötuks, olen seda väljaminekut koguaeg edasi lükanud…Heal meelel vaataks sumedasse suveõhtusse koos oma kolme lapsega…

  • Avatar
    Vasta Kristel 25. juuli 2018 at 07:58

    Ammu plaanis minna, kuid kuna esimest x elus kaotasin töö, olen rahalistel põhjustel asja edasi lükanud…Kuid küll saab kuidagi ikka mindud…mina ja mu 3 last 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 25. juuli 2018 at 07:55

    Aaaw.. sooviks pileteid kahele, et enne beebsu sündi oma armsa mehega veel viimast trippi kahekesi rahus ja romantiliselt nautida. Võidu puhul veedaks spets isegi rohkem aega Pärnus ja teeks kohe mitme päevase puhkuse?

  • Avatar
    Vasta Marit 25. juuli 2018 at 07:52

    Rasedus sobib sulle nii hästi! 🙂 sooviksin võita piletit 2-le, et romantikat teha.

  • Avatar
    Vasta L 25. juuli 2018 at 07:49

    Yess,just plaanime Pärnusse puhkama minna, hea idee ja no perepilerid võita oleks ju suppppper!!!!

  • Avatar
    Vasta M-M 25. juuli 2018 at 07:05

    Perepilet oleks see mis vaja:)

  • Avatar
    Vasta Mai-Liis 25. juuli 2018 at 06:49

    Huhh, see on raske küsimus, kas perega vôi mitte. Pigem ikka kahekesi, lapsed on juba paadiga saanud sôita.

  • Avatar
    Vasta Jana 25. juuli 2018 at 05:45

    Kahjuks eelmine kommentaar ei läinud läbi ?Proovin siis uuesti,äkki naeratab ka loosiõnn ? Sooviks pileteid kahele,sest augustis on tulemas ka meie tähtpäev (9 aastat koos) ?

  • Avatar
    Vasta Ma 25. juuli 2018 at 03:58

    Perepileti sooviks võita! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina Reentalu 25. juuli 2018 at 02:50

    Päikeseloojangukruiis kahele 🙂

  • Avatar
    Vasta Ebe 25. juuli 2018 at 01:21

    Sooviksin mõningaid pileteid, et minna kruiisima kallite Emma ja Arlekiga. Loodan, et kruiisid siis veel toimuvad, kui nad Eestis on. 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 25. juuli 2018 at 01:11

    Perepiletit tahaks küll..lapsed ( 4 a ja 1,5 a ) kindlasti tahaksid ka sõitma minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 25. juuli 2018 at 00:12

    Mina läheksin oma meheraasuga romänsi tegema, kui õnn naeratab!

  • Avatar
    Vasta Merlyn 25. juuli 2018 at 00:10

    Sooviksin võita pileti kahele.
    Augustis Pärnusse minek planeeritud ning siis saaks selle realiseerida 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirjam 25. juuli 2018 at 00:07

    Merele tahaks väga koos perega minna! Pool suvest oli laps tuulerõugetes, et nüüd tahaks suvest maksimumi võtta! ?? +nagunii on Lottemaale minek!

  • Avatar
    Vasta Eliisa 24. juuli 2018 at 23:46

    Tahaks pileteid kahele, et sõbranna-romantikat teha Prantsusmaalt külas oleva sõbrannaga ?

  • Avatar
    Vasta Birgit 24. juuli 2018 at 23:41

    Piletit kahele 🙂

  • Avatar
    Vasta Heleryn 24. juuli 2018 at 23:23

    Sooviks võita piletit kahele. Oleks tore üks romantiline retk ette võtta ☺️

  • Avatar
    Vasta Ragne 24. juuli 2018 at 23:22

    Perepilet

  • Avatar
    Vasta erki tõppan 24. juuli 2018 at 23:04

    Sooviksin võita reisu kahele:)

  • Avatar
    Vasta Liisa 24. juuli 2018 at 23:01

    Tahaks kallimaga päikeseloojangut imetleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Katri 24. juuli 2018 at 22:54

    Ei no tere tere, olime just nädalavahetusel perega Pärnus puhkamas ja oleks vaid enne sellisest mõnusast võimalusest teadnud oleks kindlasti sõitma läinud, aga ehk naeratab loosiõnn ja saame taas tee Pärnu poole ette võtta…?
    Võidu korral läheks siis perega…☺️

  • Avatar
    Vasta Inger-Liis 24. juuli 2018 at 22:53

    Perega oleks vahva ?

  • Avatar
    Vasta Hele Riik 24. juuli 2018 at 22:45

    Mehega kahekesi päikeseloojangu tripile?❤️

  • Avatar
    Vasta Marie 24. juuli 2018 at 22:45

    Sõidaks elukaaslasega kahekesi otse loojangusse! 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 24. juuli 2018 at 22:43

    Perega läheksin ?

  • Avatar
    Vasta Hele Riik 24. juuli 2018 at 22:43

    Kahekesi tahan minna??

  • Avatar
    Vasta Birgit 24. juuli 2018 at 22:37

    Kahekesi loojangut nautima minna oleks üliihea! Romänz ei tee kunagi paha ?

  • Avatar
    Vasta K-K.T 24. juuli 2018 at 22:36

    Läheksin abikaasaga kahekesi paadireisile! Tahaks ka seda ilusat päikeseloojangut näha.

  • Avatar
    Vasta Kerli 24. juuli 2018 at 22:35

    Sooviks vãga abikaasaga kahekesi minna . Meie argipäevi rõõmustavad(ja mis seal salata,vahel ajavad ka hulluks) neli vahvat põnni. Meie reisid on olnud koos lastega,mis on muidugi ãärmiselt vahva,aga ma tunnen juba ammu et sooviks abikaasaga kahekesi kohustustevaba aega saada. 🙂 Jah,seda saaks “võtta” ,aga kuidagi ikka läheb nii,et me küll unistame koos,aga tegudeni ei jôua. Aga kui võidaks sellise vahva sõidu õhtusel ajal,kûll me siis aja leiaks,sest ega ei saaks ju võimalust käest lasta. Lisaks broneeriks siis kuskile Pärnusse toa ka,et ikka asi täiuslik oleks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 24. juuli 2018 at 22:30

    Sooviks väga paadireisi perele! 🙂

  • Avatar
    Vasta Heelika 24. juuli 2018 at 22:26

    Kuna meil hetkel maja ehitus …pingeid palju ja aega vähe kuluks üks tore ja ilus pereüritus ära küll ?

  • Avatar
    Vasta Merili 24. juuli 2018 at 22:22

    Sooviks koos perega paadireisile minna ??

  • Avatar
    Vasta Hüüdnimetu 24. juuli 2018 at 22:17

    Läheksin 2kesi päikeseloojangule vastu, sest päevane kruiis lastega juba tehtud ja 2kesi aega oleks väga vaja 😉

  • Avatar
    Vasta Kätlin 24. juuli 2018 at 22:14

    Ikka koos perega ??

  • Avatar
    Vasta Jennifer 24. juuli 2018 at 22:03

    Sooviksin paadireisi kahele! 🙂

  • Avatar
    Vasta Ents 24. juuli 2018 at 21:59

    Läheksin mehe ja 4aastase tütrega 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 24. juuli 2018 at 21:23

    Soovin perega minna! ☺️

  • Avatar
    Vasta Vio 24. juuli 2018 at 21:19

    Piletid kahele oleks väga meeldiv võit, viiksin oma armsa elukaaslase romantilisele paadireisule ?

  • Avatar
    Vasta Sirlin Raag 24. juuli 2018 at 21:10

    Sooviks perepileti võita 🙂

  • Avatar
    Vasta Ele 24. juuli 2018 at 21:07

    Perega ?

  • Avatar
    Vasta K 24. juuli 2018 at 21:06

    Oo, mina tahaks ka mehe ja 2-aastase tütrega sõitma minna 🙂 jääme õnnele lootma ?

  • Avatar
    Vasta Helina 24. juuli 2018 at 21:04

    Oleme küll kohalikud, kuid iga kord, kui tekib mõte perega kuskile minna, saab raha ootamatult otsa. Seega oleksime üliõnnelikud perepileti eest! ☺️

  • Avatar
    Vasta Kristiina 24. juuli 2018 at 21:03

    Mina sooviks perepiletit, et oma kaks tütart ja mees sinna viia ??

  • Avatar
    Vasta Aivi 24. juuli 2018 at 20:58

    Oi kui ilusad pildid! Ja näed ikka väga kena välja!

    Loosis tahaks ka osaleda. Oleme mõelnud sinna minna, aga ei teadnudki, et seal kohvik ja puha. Oleks lahe võita piletid kahele ?

  • Avatar
    Vasta Margit 24. juuli 2018 at 20:53

    Perepilet oleks supper!! Vàga tahaks minna ja nautida ilusat suve

  • Avatar
    Vasta Bir 24. juuli 2018 at 20:52

    Pilet kahele, viiks oma mehikese enne lapse sündi kuskile mõnusasse kohta. Istubki muidu ainult tööl ☺️☺️☺️

  • Avatar
    Vasta K 24. juuli 2018 at 20:51

    Piletit kahele

  • Avatar
    Vasta Emma 24. juuli 2018 at 20:47

    Läheks kallimaga päikeseloojangukruiisile küll. St niikuinii lähme, aga kui võidaks tasuta, kutsuks kellegi ehk kaasa veel 😀 või läheks kaks korda!

  • Avatar
    Vasta Evelin 24. juuli 2018 at 20:43

    Perepiletei 🙂

  • Avatar
    Vasta liina 24. juuli 2018 at 20:38

    Vahva oleks minna perega päikeseloojangut vaatama.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 24. juuli 2018 at 20:32

    Mulle sobiks pilet kahele 😉

  • Avatar
    Vasta Helen 24. juuli 2018 at 20:30

    No muidugi tahaks vōita ? Läheksin koos oma parima sōbrannaga.. teeksin talle üllatuse ? Oleme kohalikud, aga pole veel see aasta kuskile sōitma jōudnudki.

  • Avatar
    Vasta Kristi 24. juuli 2018 at 20:27

    Tahaks võita pileti kahele, saaks sõbrannaga minna

  • Avatar
    Vasta Maira 24. juuli 2018 at 20:25

    Perepilet, läheks koos oma armsatega ♥️

  • Avatar
    Vasta Heidy 24. juuli 2018 at 20:24

    Sooviks koos pesakonnaga veesõitu

  • Avatar
    Vasta Maira 24. juuli 2018 at 20:24

    Perepilet, läheks koos oma armsatega♥️

  • Avatar
    Vasta Liisa 24. juuli 2018 at 20:14

    Soovin võita pileteid kahele ☺️

  • Avatar
    Vasta Loviise 24. juuli 2018 at 20:12

    Piletit kahele ?

  • Avatar
    Vasta Kristina 24. juuli 2018 at 20:11

    Perega. Ehksiis koos oma kahe lapsega. Nad on juba ammu lunivad aga pole lihtsalt võimalik.

  • Avatar
    Vasta Mari 24. juuli 2018 at 20:10

    Teeks mehele sünnipäeva puhul üllatuse ja läheks kahekesi. Küll lapse/lastega jõuab ka. Lihtsalt enne teise lapse sündi oleks mõnus kahekesi olla.

  • Avatar
    Vasta Meriliis 24. juuli 2018 at 20:04

    Soovin vōita perepiletit ??

  • Avatar
    Vasta Eliise 24. juuli 2018 at 19:56

    Käisin ka eile pärnus 😀 aga mitte paadiga sõitmas. Tahaks võita pileti kahele.

  • Avatar
    Vasta Krissu 24. juuli 2018 at 19:50

    Perepilet kuluks ära. Teeks lastele ühe ilusa päeva Pärnus 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 24. juuli 2018 at 19:50

    Tahaks minna abikaasaga kahekesi, päikseloojangutripile ?

  • Avatar
    Vasta Anete 24. juuli 2018 at 19:47

    Sooviks samuti pileteid kahele, viimane aeg kahekesi aega veeta, juba septembris on meid kolm.?

  • Avatar
    Vasta Marie-Liis 24. juuli 2018 at 19:40

    Viiks oma armsa elukaaslase hea meelega ûhele päikeseloojangut vaatama ☺️

  • Avatar
    Vasta mirjam tammerik 24. juuli 2018 at 19:36

    palun pilet kahele ?

  • Avatar
    Vasta Agnetha 24. juuli 2018 at 19:26

    Sooviksin perepiletit võita, minu lapsele ka meeldiks see reis väga 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrid M 24. juuli 2018 at 19:19

    Perepilet kuluks ära küll ?

  • Avatar
    Vasta Eva 24. juuli 2018 at 19:16

    Kuna meil kohe aastapäev ukse ees augustis, siis selline ôhtu meile kahele oleks imeline ?♥️

  • Avatar
    Vasta Laura 24. juuli 2018 at 19:13

    Kahele ?

  • Avatar
    Vasta Heleri 24. juuli 2018 at 19:02

    Pileteid kahele ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 24. juuli 2018 at 18:50

    No muidugi tahaks võita, tiirule viiks oma abikaasa ja lapse (läheb vist perepiletina kirja)

  • Avatar
    Vasta Merily 24. juuli 2018 at 18:47

    Sooviks pileteid kahele ?

  • Avatar
    Vasta Sannu 24. juuli 2018 at 18:46

    Soovin pileteid kahele! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariana 24. juuli 2018 at 18:41

    Niiväga sooviks perega minna, just rääkisime kodus sellest ja ilmad ka nii ideaalsed, et hommepäev läheks kui võidaks ?

  • Avatar
    Vasta Piret 24. juuli 2018 at 18:35

    Perele
    Oleks lahe, lähme pere ja sõpradega augustis puhkama Pärnusse ja oleks tore kui oleks esimene sihtkoht paigas, mida teha
    ?

  • Avatar
    Vasta Jaana 24. juuli 2018 at 18:34

    Elukaaslasega läheks 🙂

  • Avatar
    Vasta Jessica 24. juuli 2018 at 18:34

    Pilet kahele ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 24. juuli 2018 at 18:30

    Elan Pärnus ja tihti käime jõe ääres ujumas ja jalutamas ning pea iga kord sõidab mööda see rahvast täis paat, alati tuleb ka jutuks, et peaks minema, aga tundub, et jõgi läheb enne jäässe kui me selle teekonna ette võtame ? Pileti võitmine oleks kindlasti tore tõuge. Võidu korral läheks perega ja just päikeseloojangu ajal 🙂

  • Avatar
    Vasta Jana 24. juuli 2018 at 18:28

    Sooviks pileteid kahele ??

  • Avatar
    Vasta Merily 24. juuli 2018 at 18:28

    Ma sooviks piletid kahele, et koos kaasaga tripile minna. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mare 24. juuli 2018 at 18:25

    Perepilet

  • Avatar
    Vasta Sigrid 24. juuli 2018 at 18:18

    Tahaks ikka perepiletit. Mu 4a ja 2a oleksid raudselt sellest nii vaimustuses 🙂 jääb vaid loota heale õnnele.

  • Avatar
    Vasta Annela 24. juuli 2018 at 18:16

    Sooviks minna kahekesti, pärast pikki tööpäevi oleks hea lõõgastus 🙂

  • Avatar
    Vasta Liia 24. juuli 2018 at 18:15

    Perepiletit sooviks

  • Avatar
    Vasta Kadri 24. juuli 2018 at 18:04

    Pärnu inimene,kes mitte kuskile ei jõua? ehk leian kellegi armsa inimese kellega koos minna…

  • Avatar
    Vasta Liina 24. juuli 2018 at 18:01

    Väga muhe lugemine oli 🙂 Kuidas siis muidu, ikka koos sõbrannast õega ja otse päikeseloojangusse 😉

  • Avatar
    Vasta Emiilie Kivi 24. juuli 2018 at 18:01

    Plaanime nädalavahetusel Pärnu minna ning piletid kahele oleks ääretul tore võit.

  • Avatar
    Vasta Mari 24. juuli 2018 at 18:00

    Piletid kahele ☀️

  • Avatar
    Vasta Kristiina 24. juuli 2018 at 17:59

    Lapsega loojangut piiluma 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 24. juuli 2018 at 17:55

    Võtan ka seekord osa, sest vahva oleks lastega midagi põnevat teha ???

  • Avatar
    Vasta Signe 24. juuli 2018 at 17:54

    Elan ise Pärnus, aga paadisõidule ei ole jõudnud ja ilmselt ei jõua ka… Elu lihtsalt on selline. Niisiis osalen loosis ja loodan loosiõnnele, eelkõige oma 9a tütre pärast, kes väga soovib jõele sõitma minna… Piletid kahele (laps ja täiskasvanu) on minu soov ja õhtune tripp. ?

  • Avatar
    Vasta Kaire 24. juuli 2018 at 17:46

    Teeksin armasmaga tiiru:)

  • Avatar
    Vasta K.K 24. juuli 2018 at 17:46

    Päikseloojangutrip kahele oleks ideaalne! ?

  • Avatar
    Vasta Ave 24. juuli 2018 at 17:43

    Kahele ?❤️

  • Avatar
    Vasta Loore 24. juuli 2018 at 17:41

    Piletid kahele e sõbrannaga loojangusse?

  • Avatar
    Vasta Kerli 24. juuli 2018 at 17:31

    Pileteid kahele! 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 24. juuli 2018 at 17:30

    Õhtune trip kahele 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli 24. juuli 2018 at 17:29

    Sooviks perepiletit?

  • Avatar
    Vasta Piret 24. juuli 2018 at 17:28

    Sooviks piletit kahele

  • Avatar
    Vasta Hele-Mai Hansschmidt 24. juuli 2018 at 17:21

    Perepilet.?

  • Avatar
    Vasta Liana 24. juuli 2018 at 17:20

    Võidu puhul läheksin abikaasaga, kellel on sel suvel pikad-pikad tööpäevad ja õhtul issiroll, päikeseloojangut nautima ?

  • Avatar
    Vasta V 24. juuli 2018 at 17:16

    Piletid kahele ?

  • Avatar
    Vasta Hannaj 24. juuli 2018 at 17:12

    Mina sooviks perega minna ?

  • Avatar
    Vasta Jkk 24. juuli 2018 at 17:09

    Pileti kahele

  • Avatar
    Vasta B 24. juuli 2018 at 17:08

    Hea meelega teeks õhtuse tripi koos sõbrannaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Aivi 24. juuli 2018 at 17:05

    Sobiks piletid kahele 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 24. juuli 2018 at 17:03

    Sooviks perega minna ??

  • Avatar
    Vasta Ene 24. juuli 2018 at 17:03

    Perepilet oleks meile sobiv?

  • Avatar
    Vasta Annika 24. juuli 2018 at 17:00

    Väga hea meelega teeks õhtuse sõidu koos kallimaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Siiri 24. juuli 2018 at 16:51

    Pileteid kahele ?

  • Avatar
    Vasta Greete 24. juuli 2018 at 16:50

    Mina võtaksin piletid kahele ja viiksin ema sünnipäeva puhul sõidule.

  • Avatar
    Vasta Mari Liis 24. juuli 2018 at 16:49

    Pilet kahele, olemegi just Pänusse pulmaaastapäeva tähistama minemas 😀

  • Avatar
    Vasta Elsa 24. juuli 2018 at 16:48

    Läheks koos elukaaslasega. Juulist on ta nüüd ajateenija seega kulub ära romantiline päikeseloojangu kruiis. Kui muidugi lastakse augustis koju 😀

  • Avatar
    Vasta Ruth 24. juuli 2018 at 16:48

    Piletit kahele ?

  • Avatar
    Vasta Gigi 24. juuli 2018 at 16:46

    Läheks mehega kahekesi päikeseloojangut vaatama 🙂

  • Avatar
    Vasta Salme-Marta 24. juuli 2018 at 16:45

    No mina küll väldiksin igast siukseid stressifaktoreid, nigu paadisõit ja see muu lõbuvärk. A kui paadike ümber läheb? Vesi on ju ümberringi ja keik on märg. Pole just väga meeldiv. Ja lõbusad inimesed, keda ses lootsikus mingi sada koos on, on ülimalt tarmukad päikeseloojangu-õnnejoovastuses vaaruma ja ennast vette kukutama. Mõni ull tõmbab teisigi kaasa. Ei ole vaja ronida igalepoole. Ja, pühajumal, endal veel väike nupskin kõhus.

    See eleda piaga sõbranje on väga ilus naesteraffas. ; )

    A muidu ma ei taht kuri olla. Ikka tervist Sinu suurele perele ja no küll on hea, et siin eestiriigis ikka veel mõni laps ka sünnib. Olge musid! : )

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. juuli 2018 at 16:50

      Ah, jõgi nii pisike ja kitsuke, et isegi mina ujuks sealt vilejuppi vilistades välja :D!

  • Avatar
    Vasta Eike 24. juuli 2018 at 16:42

    Sooviksin koos kallimaga päikeseloojangut nautima minna☺️?

  • Avatar
    Vasta Mari 24. juuli 2018 at 16:42

    Ma ilmselt ise seda teha ei saaks (elan välismaal) kull aga mul on uks hea sõber kelle saadaksin voi siis teine hea sõber kelle saadaksin koos perega, seega selles mottes sobiks nii see kui teine varjant 🙂 oleks ilus kingitus ?

    Aga tahtsin sulle seda oelda, et sellist aega on lihtsalt vaja .. Ja ilmselgelt olen ise ka selline kes mõtleb, et oi lastele oleks meeldinud ja nii vahva, aga samas saan aru, et mul vaja veidi aega iseendale ka ?

  • Avatar
    Vasta Krissu 24. juuli 2018 at 16:40

    Piletid kahele pikemaks sõiduks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaia 24. juuli 2018 at 16:36

    Mina sooviks võita lihtsalt piletit kahele. Oleme sõbrannaga plaaninud juba pikka aega minna, aga pole veel selleni jõudnud. Oleks vahva sünnipäevakingitus :).

  • Avatar
    Vasta Karolin 24. juuli 2018 at 16:36

    Sooviks minna koos elukaaslasega. ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 24. juuli 2018 at 16:35

    Nii imeline oleks perega veeta selline kaunis õhtupoolik. Perepilet kuluks väga ära.

  • Avatar
    Vasta Eve 24. juuli 2018 at 16:27

    Ma läheks kahekesi

  • Avatar
    Vasta Nele Kõli 24. juuli 2018 at 16:25

    Sooviks võita perepiletit lühemale sõidule. Tahaks näha kuidas meie 5 aastane vastu peab paadisõidu siis teinekord saab pikema tripi ette võtta, nagu näiteks ruhnu saarele.

  • Avatar
    Vasta Mariliis Miggur 24. juuli 2018 at 16:24

    Sooviks minna perega

  • Avatar
    Vasta Helina 24. juuli 2018 at 16:22

    Perega sooviks.

  • Avatar
    Vasta Mairi 24. juuli 2018 at 16:16

    Sooviksin ka väga kallimaga loojangut vaatama minna!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 24. juuli 2018 at 16:16

    Mina sooviks perepiletit ? Lastel oleks kindlasti väga hea meel ? Ema võtaks ka kaasa ?

  • Avatar
    Vasta Merle 24. juuli 2018 at 16:15

    Käisin ka päevasel tripil,väga lahe oli.Eriti meeldis mulle meeskond,kes seal laeval toimetab.
    Heameelega läheks nüüd teiselepoole ja vaataks kuidas päike merre kaob,et hommikul saaks meid jälle rõõmustada oma kohal olekuga. Päikest 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 24. juuli 2018 at 16:15

    Soovin võita perepileti

  • Avatar
    Vasta Joanna 24. juuli 2018 at 16:15

    Pilet kahele ja õhtul ?

  • Avatar
    Vasta Marianna 24. juuli 2018 at 16:14

    Sooviks väga lastega minna.Näeme seda tihti sõitmas kuid paraku ei ole võimalust olnud peale minna ja sõita 🙂 Ühesõnaga perepilet kuluks ära küll.

  • Avatar
    Vasta Jettuuhhiin 24. juuli 2018 at 16:10

    Pilet kahele loojangusse 😉

  • Avatar
    Vasta Merilin 24. juuli 2018 at 16:09

    Läheks oma kalli abikaasaga, kellega pole 2a jooksul peale poja sündi kuskil kahekesi käinud. Kuluks üks mõnus vaheldus ära. 🙂

  • Avatar
    Vasta Pirke 24. juuli 2018 at 16:06

    Piletid kahele. :))

  • Avatar
    Vasta Kätlin Sofia 24. juuli 2018 at 16:05

    Tahaksin nii väga oma kallimaga päikeseloojangut vaatama minna, saaks 2,5h olla lõpuks omavahel, jätaks 5kuuse beebi seniks ämma hoolde ☀️☺️

  • Avatar
    Vasta merkz 24. juuli 2018 at 16:05

    Hea meelega läheks oma silmarõõmuga loojangut vaatama, et natukenegi argimuredest eemale saada ja nautida üksteise seltskonda.

  • Avatar
    Vasta Marju 24. juuli 2018 at 16:03

    Perepilet ?

  • Avatar
    Vasta Ragne 24. juuli 2018 at 16:03

    Hea meelega koos perega läheksime ? oleks tore koos perega päikeseloojangut vaadata

  • Avatar
    Vasta Dagne 24. juuli 2018 at 16:01

    Perega läheks 🙂 Või siis mehega 😉

  • Avatar
    Vasta Maarja 24. juuli 2018 at 15:59

    Leheküljele sai like pandud ja sooviksin väga oma kallimaga loojangut vaatama minna.

  • Avatar
    Vasta Diana 24. juuli 2018 at 15:56

    Sooviks minna koos oma elukaaslase ja pisitürtega, kes kohe kohe aastaseks saamas ?

  • Avatar
    Vasta Nelli 24. juuli 2018 at 15:56

    Hea meelega läheks mehega kahekesi päikeseloojangu tripile 🙂

  • Avatar
    Vasta Merike 24. juuli 2018 at 15:54

    Sooviks väga saata oma õe koos perega.
    Neile kuluks väike puhkus ära.

    • Avatar
      Vasta Mari-Liny 24. juuli 2018 at 16:28

      Vötaks oma pere ühes ja läheks sõidaks veidi küll 🙂

  • Avatar
    Vasta KKK 24. juuli 2018 at 15:53

    Olen sõber! Aga ühe mõnusa päikeseloojangutripi teeks oma mehega küll! Suvel käidud küll siin-seal linnu uudistamas ja söömas, aga vot selline elamus on veel ideaalsest suuvest puudu.

  • Avatar
    Vasta Evely 24. juuli 2018 at 15:51

    lihtsalt pileti kahele 🙂

  • Avatar
    Vasta G 24. juuli 2018 at 15:49

    Nägin teid samuti Lottemaal, aga oleks vist natukene imelik olnud juurde astuda 🙂 kuigi mu 5-aastane oleks raudselt Mari ära tundnud!
    Piletid võiks võita kahele, sest nagu sa ise öelnud oled, siis pärast lapse saamist on kahekesi ajaveetmine üldse teise tähendusega ja seda vajame me kõik aegajalt?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. juuli 2018 at 15:53

      tead, lapsi tuli omajagu Lottemaal rääkima, et kuule tädi, ma olen sind telekas näinud, kus Mari on 😀

  • Avatar
    Vasta Liise 24. juuli 2018 at 15:49

    Ma võtaks perepileti, kuigi ma eriti lainetamist ei kannata ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. juuli 2018 at 15:52

      meil ei loksutanud üldse, mega tuulevaikne oli 🙂

  • Avatar
    Vasta meriliis 24. juuli 2018 at 15:48

    Soovin vōita perepiletit ??