Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

see tiktok mind pankrotti viiks, kui ma laseks

7. märts 2023

Ma olen reklaami ohver, ma ei saa sinna mitte midagi teha. Kõik asjad, mille kohta tiktokis videosid tehakse ja taevani kiidetakse, tunnen mina kohe, et mul on ka seda kohemaid vaja. Sellega on aga mitu jama. Esiteks muidugi kõige loogilisem probleem – kiidetakse väga paljusid asju, mis tähendab seda, et kõige kokku kahmamine läheb maru kalliks.

Teiseks see, et päris paljusid asju Eestis ei müüda. Jah, saab ka välismaalt tellida, aga mitte igast poest. Seega jääb mõni asi lihtsalt selle taha, et noh tee või tina – ei saa osta. Eks te saate nüüd aru, et ma tüürin jälle omadega sinna poole, et pean jälle teile Osta.eu lehte kiitma. Sest esiteks saan ma nüüd rahus kõiki asju proovida, isegi kui neid Eestisse ei saadeta. Ja isegi kui see siinsamas Eestis olemas on, siis välismaal on suht alati odavam.

Näiteks sattusin ma tiktokis jälgima ühte parfüümieksperdist meest ja no te teate, kui suur parfüümide fänn ma olen, eks? Ma tean, et loogiliselt poleks mul rohkem vaja, kui üht-kaht, aga mul on see asi, et ma tüdinen lõhnadest paari kuuga ära ja siis hakkabki see pihta, et tahaks midagi uut proovida. (Jah, see on vist põhjus, miks mul nii palju sõbrannasid on – nad saavad tihti eelmised omale 😁).

Igatahes nägin ma eile, et see mees soovitas jälle paari lõhna ja otseloomulikult on need jälle väljamaal odavamad. Mõlemat ma tellida ei raatsi, aga kui keegi teist oskaks üht neist soovitada, siis ma vist naistepäeva puhul luban endale uue pudeli. Polegi hea paar kuud ühtegi endale juurde soetanud, on tagumine aeg 🙄

Teine asi on jumestuskreem. Ma olen neid proovinud mitmekümneid, aga pole ikka veel leidnud seda IDEKAT. Hetkel kõige lähemal idekale on mu naljakas segu odavast Essence’i ja hirmkallist Diori jumekast, sest Dior sai liiga tume ostetud. Ja see odav jumekas teeb üksi peale kandes naha kuidagi kuivaks. Seega… ma otsin seda õiget.

Jällegi, kaks mega soovitatut jumekat on YvesSaintLaurenti jumekas, mille saab välismaalt konkreetselt poole odavamalt ja no selle raha eest oleks patt proovimata jätta. Ja see Beauty Blenderi jumekas on ka väljamaal praegu 1/3 alla hinnatud ja saab lausa kahe kümpsiga kätte. Estee Lauderi jumekas on mul ka kunagi olnud ja väga meeldis, aga see pakend lihtsalt ei meeldinud. Seal polnud seda pumpa, vaid lihtsalt auk, kust jumekat välja valada 😁

Ma ei julge teile isegi öelda, mida ma veel tänu tiktokile ostnud olen. Mingi 10 erinevat ripsmekat (millest kaks olid tõesti mega head). Just ükspäev tellisin endale Skimsi pluusi/body, mai tea misasi see täpselt oli ka, aga ilmselgelt oli mul seda VAJA. Ja üks meikar kiidab täiega MILK firma meigitooteid ja… Aidake mind keegi, võtke mult kaart ära (nali on minu kulul, sest mu rahakott jäigi Kristina sünnal tema kotti ja nüüd ma olen ilma…).

Aga no ega lolliks minema ei pea ja kui SAAB kuskilt odavamalt, siis tuleks seda kindlasti kasutada. Selle jaoks OstaEU üldse olemas ongi! Kõiki ilukauba pakkumisi ja lehega tutvuda saab SIIT.

*Postitus sündis koostöös OstaEU-ga

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta J 14. märts 2023 at 21:59

    Mina ei saanud sellest lehest aru.. kas ma peangi ykshaaval neid poode labi vaatama või saab kuidagi ja otsida konkreetset toodet kiiremini? Kust ma tean mis riigi ma valima pean jne.. 🙈

  • Avatar
    Vasta Maria 11. märts 2023 at 10:12

    See Ysl Mon Pari on taiesti jale, hapud kaarind marjad ja midagi kibedat ja vihat taga plaanil, seda Pradat pole proovind.
    Soivitaks hoopis Kiliani lohnu, naiteks Kilian love don’t be shy voi Angel’s share, jumekatest Nars on ule prahi.
    Fragrantica on hea leht lohnadega tutvumise heaks.

  • Avatar
    Vasta T 10. märts 2023 at 00:05

    Kas osta.eu-ga tellides peab Eestis tollimaksu ka maksma?

  • Avatar
    Vasta Triinu 7. märts 2023 at 20:46

    Estee lauderi jumekale saab osta pmst kõigist kosmeetikapoodidest küsides sellele jumekale lisaks pumba, niiet ei peagi enam rohkem otsima vaid saad seda siiski kasutada🤩