JUMALAITA TERVISEJUTUD

päris irooniline lugu

21. märts 2023

Ma polnud muuseas mitte kunagi enne Egiptuses käinud ja põhiline, mida ma selle kohta enne kuulnud olin oli see, et kõik saavad seal endale mingi rämeda kõhujama. Ausalt öeldes unustasin ma selle enne reisi suht ära, lugesin ainult lastele sõnad peale, et kraanivett ei tohi mingil tingimusel juua. Samas oma joogi sees tarbisin jääd ikka, seda suurt ei peljanud.Ja ei olnud ka põhjust, sest meie seltskonnast ei olnud mitte kellelgi ühtki kõhuprobleemi.

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta A4 23. märts 2023 at 22:33

  Ma korjasin Egiptusest kunagi ühe bakteri, mis 2a hiljem peale reisi hakkas mu sees endast märku andma, tekitades meeletuid kõhuvalusid 🥲

 • Avatar
  Vasta Kessu 21. märts 2023 at 22:38

  Lihtsalt joo coca colat! Vahet pole, mis või kes Sul seal kõhus möllab – coca tapab kõik!
  Ise igal reisil söön mida hing ihaldab, aga pudel cocat on alati kõrval.

 • Avatar
  Vasta A4 21. märts 2023 at 22:12

  See vb noroviirus. Seda praegu nii palju ja kuodas alles ükspãev artiklis kirjutati et eriti karm vms. Aga see vastik ja. Oksendamine, kôht lahti, kellel palavik. Kindlasti vedelikku juua sest vedelikukaotus kerge tulema niiet arugi ei saa. Savi sisse vôtta. Ise ei tarbi seda aga sôbranna soovitab kahe kâega seda savi, apteegist saavat.

 • Avatar
  Vasta Kätlin 21. märts 2023 at 13:30

  Ma sain Egiptusest tulles elu kõige hullema kõhuviiruse. Algas lennukis, igast otsast tuli. Mõtlesin, et minek. Hõivasin pikaks ajaks WC ja laenasin naabrilt oksekotti. Juba sp ei kipu enam Egiptusesse.

 • Avatar
  Vasta Maali 21. märts 2023 at 11:42

  See praegu vist päris populaarne asi mulle tundub, ongi kevadine kõhuviirus. Mul kodus 2 last ja mees jäid kõhuviirusesse tuleb eest ja tagant . Arst ütles et iga päev u 10 inimest helistab sama murega. Ma olen kergelt hullumis äärel juba ja pesu pole elus niipalju pesnud😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 21. märts 2023 at 12:23

   Mul õnneks nii hull veel pole, et pesu selle võrra rohkem pesema peaks 😀