AVALDAN ARVAMUST JUMALAITA

öelge, kuidas selline allakäik juhtuda üldse saab??

1. aprill 2023

Palun ärge mulle kaela lennake, et ma kedagi kiusan või miskit. Ma naudin seda lõbu, et mul on siin 1300 lugejat (ja need, kes oma sõprade kaudu loevad) ja ma tõesti pean oma *tujus* olles kuskile ennast välja rääkima. Ja ma isegi ei ütleks, et ma kiusan, ma tulin lihtsalt siia oma šokki lahti rääkima.

Loe ka neid postitusi!

23 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kris 4. aprill 2023 at 11:31

  Hmm…..Miks sellisest asjast postitus vaja teha?
  PS! Aaa kes käsib lugeda?
  PSS! tegu on blogijaga 🙂

 • Avatar
  Vasta Liis 1. aprill 2023 at 23:35

  Mallu, ma arvan et Triinul deprekas(või on olnud midagi sellelaadset) ja ta on igast jamast läbi käinud. Ma saan aru et inimese valetamine on ebameeldiv ja igatepidi vale, aga seal on kindlasti midagi enamat taga. Ilmselt hoiab ennast lihtsalt veepeal ja püüab hakkama saada. Ma näitaks rohkem sallivust üles ja ei reklaamiks tema teemasid üldse, sest sellises olukorras inimesele võib see väga rängalt mõjuda. Empaatiat on mõnikord raske näidata kui enda emotsioonid vahele tulevad. Aga püüa näiteks samastuda, et mida sina tunned kui inimesed ei taha mõista sinu tähelepanuhäiret ja peavad seda lolliks juraks. Ilmselt Triinule teeb sinu postitus väga haiget 😥

  • Avatar
   Vasta Maria 2. aprill 2023 at 11:33

   Väga väga õige! Lisaks kõigele, see südame probleem – Mallukal endal on mäluga probleeme, korduvalt siin seda öelnud, et unustab ja hajameelne, isegi mina kes üldse unustab koguaeg midagi, mäletan seda väga väga ammusest ajast, et tal sellega probleeme on.
   Ma mõistan kõike, aga vb oleks näidanud just inimlikust üles ja küsinud, kas ma saan kuidagi aidata – selle asemel teeb siin teda lihtsalt maha .. kurb

  • Avatar
   Vasta S 2. aprill 2023 at 14:04

   Sul ju endal sõbrannasid küll ja veel kellega teemat arutada ja end tühjaks rääkida. Miks sellisest asjast postitus vaja teha? Näha ju, et Triinu Liis hetkel kehvas kohas ja see nagu maaslamaja löömine sinu poolt. Saan aru, et šokk sul seda näha, aga siis räägikski oma sõbrannadega ja suure kella külge ei paneks.

 • Avatar
  Vasta Lil 1. aprill 2023 at 22:51

  Ise olen ka sattunud nendele laividele ja just seda sama imestanud..

 • Avatar
  Vasta Kats 1. aprill 2023 at 22:36

  Panin sama tâhele. Lobiseb seal nendega maast ja ilmast. Vahel kommeteerib taustaks ja vahel on laivis nendega koos ja midagi seal jahravad. See oli ootamatu ka minu jaoks, usun et sinu veel rohkem arvestades teie kunagist sõprust 😃

 • Avatar
  Vasta AB 1. aprill 2023 at 21:36

  Jamh ma ka varasemalt nendele tiktokidele peale sattunud kus TL eestlaste kolmnurga laadse rahvaga midagi arulagedat seletab, tõesti ei saa aru kuidas sellest costanys blogijast on saanud sellise jutu-olekuga inimene. Kurb.

 • Avatar
  Vasta Andra 1. aprill 2023 at 19:38

  Ma ammu juba nägin ja täpselt sama mõte oli, et nagu MIDA, päriselt ka on see Triinu v. Kuigi ta ise purjus ei tundu olevat, siis ma mõtlen et noo kodus laivitad ja laps siis kuulab pealt seda mälus möla? Ma isegi ei tunne seda inimest, aga olin kunagi kristo ajal ta jälgija ja no nii piinlik hakkas endalgi😥

 • Avatar
  Vasta F 1. aprill 2023 at 17:57

  Ma panin juba ammu ta storydele mute, aga kui vahest ette viskab, siis ta jagab ainult mingeid tiktoki videosid, teda pole ammu näha olnud. Aga mäletan, et seda ta rääkis veel normaalne olles, et tal lapsest saati südameprobleemid, aegajalt tekivad rütmihäired vms. Isegi kiirabi käis tollal mōnikord ja seda veel esimese abikaasa aegu.
  Aga eks allakäik on alati šokeeriv. Ka kõige hullemad parmud on ju kunagi olnud normaalsed ja sündinud siia ilma samasuguse armsa beebina nagu me kōik.
  Arvan, et TL probleem, et ta ei kuulu kuhugi ja siis sobib ka kolmanda Eesti seltskond. Kahju ja eriti kurb tema lapse pärast.

 • Avatar
  Vasta karin 1. aprill 2023 at 17:29

  kust seda live vaadata saab?

 • Avatar
  Vasta K 1. aprill 2023 at 17:05

  Olen isegi jäänud huvipärast kuulama vahel. Ühe padujoodik naisterahva laivide all ta lausa ülistab teda jumaldab ta tegusid ja välimust. Osaleb ka tema vestlustes. See naine on 99 % täiesti lädramälus ja on ka omaarvates üks suurimaid “tiktokstaare”. Eks sellised ole need tänapäeva staaride sõprused. Ju siis leitakse midagi ühist.

 • Avatar
  Vasta R. 1. aprill 2023 at 17:05

  Lisaks rääkis ta, et töötab kinnisvaras ja on juhtival kohal.

  • Mallu
   Vasta Mallu 1. aprill 2023 at 19:11

   Aga see ju tõsi, töötaski ju aastaid tagasi.

 • Avatar
  Vasta R. 1. aprill 2023 at 16:56

  Mis kasutaja all see live on? Tahtsin ka näha, aga ei leidnud

  • Avatar
   Vasta K 1. aprill 2023 at 21:29

   Tahaks ka teada 🙂

 • Avatar
  Vasta Liane 1. aprill 2023 at 16:55

  Triinu istub päevade kaupa ainult Tikotokis.Käib väga paljudes livedes oma lolli iba suust välja ajamas.Ega temast targemat ja osavamat pole.Tõesti, väga piinlik on teda vaadata ja tema kommentaare lugeda.Mul on tekkinud küsimus- kas ta tööl käib?Kus on laps, kui ema tundide- päevade kaupa ainult livedes istub ja lolli iba suust välja ajab.Varsti istub ka livedes ja meie vaatame, kuidas selline “preili” alkoholi manustab.Piinlik!

  • Avatar
   Vasta A. 1. aprill 2023 at 19:48

   Lapsel ju isa ka, ega ta ei ela 24/7 Triinuga koos.

  • Avatar
   Vasta Nele 2. aprill 2023 at 09:40

   Mul tekib küsimus, kuids Teie suudate selle kõigega end kursis hoida. 😀👏 Bravo

 • Avatar
  Vasta A. 1. aprill 2023 at 16:52

  Püha jumal, ei ole isegi naljakas enam 😬😬kahju, kuidas nii alla saab käia, noor inimene, elu ees. Pagan küll 😞

  • Mallu
   Vasta Mallu 1. aprill 2023 at 16:54

   Ma ütleks ka, et naljakas ei ole, lihtsalt halekurb kuulata, kuidas ta räägib, et on umbes elu aeg südamehaige olnud (aastate jooksul, mil me sõbrad olime, ei tulnud see küll jutuks?) Ja et on ratastoolis üldse (ei saanud aru, miks). Nagu, mis toimub?

   • Avatar
    Vasta A. 1. aprill 2023 at 17:01

    Wtf😬kõlab veits nagu luulud või tõesti tähelepanupuudus nii suur 😨

    • Avatar
     Vasta A. 1. aprill 2023 at 19:42

     Vist oli tõesti midagi sellist..

   • Avatar
    Vasta T 1. aprill 2023 at 17:07

    Ma võin eksida, aga kas tema ei olnud see kes kunagi rääkis oma blogis, et ta süda võib hakata hästi kiirest lööma või midagi…ei suuda täpselt meenutada