Uncategorized

kehast ja meediast

2. aprill 2023

Ma tunnen, et iga päevaga läheb tegelikult olemine paremaks. Füüsiliselt siis sedapuhku, vaimselt tuleb vist veidi kauem oodata, aga küll kunagi ka minust asja saab. Iga küljekeeramine ei ajagi enam ägisema ja ainuke koht, mis tõesti valus on, on mu alaselg. Pole ka imestada, sest ma olen enamuse ajast mingis ebaloomulikus asendis, mis mu vanamutiseljale just hästi ei mõju. Läheks lausa massaaži, aga peale seda eelmist kogemust Egiptuses on sellel mõttel mõneks ajaks kriips peal. Ühtlasi ei tahaks ma ühtki vaest massööri enda sinise kehaga traumeerida.

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta GT 2. aprill 2023 at 23:00

  no vana grey hundina vōin kohe öelda, et termin “sepsis” on grey anatoomiast😀 muid midagi polegi lisada, tubli oled

  • Mallu
   Vasta Mallu 3. aprill 2023 at 09:38

   Ega ma vist mujalt seda sõna ei teaks jah 😀

 • Avatar
  Vasta Liis 2. aprill 2023 at 22:30

  Eks energiat polegi sellepärast, et oled viimasel ajal ainult voodis lebanud. Saad end normi jälle ja liikuma hakkas, küll siis energia ka tagasi tuleb. Aga kui ei tule, siis võid proovida maca kapsleid või pulbrit-puhas energialaks 😉.

  • Mallu
   Vasta Mallu 3. aprill 2023 at 09:36

   Mu loogika ütleks, et ma olen nii palju puhanud ja maganud ja vedelenud, et keha võiks nüüd energiat täis olla, aga ohhheiiii😀

 • Avatar
  Vasta Kats 2. aprill 2023 at 21:22

  Veisemaksa kapslid. Tõsiselt imet teinud minuga. Enne oli suht sama seis. Eestis kuidagi vähem infi sellw kohta (vblla sellepürast et meil seda süüakse nagunii- ma mitte eriti. Aga ntx inglise keeles (beef liver capsul)materjali rohkem..phmt imeasi 😀 igasugu imetoitudest kaledest jm asjadest küvasti etem.

 • Avatar
  Vasta Ma 2. aprill 2023 at 19:53

  Ma olin pärast Mardi oppe neli päeva pilves. Fentanüül ruulib!

  • Mallu
   Vasta Mallu 3. aprill 2023 at 09:35

   Mul on juba nädal möödas, nii et sooviks nüüd midagi fentanüüli vastast 😀 ühtlasi pani mind imestama, et mis moodi inimesed seda fentanüüli lõbu pärast teevad, kas nad ei jää sellega magama v? 😀