JUMALAITA NALJAKAS

hüppa kitse, punnsilm!

25. aprill 2023

Kunagi aastaid tagasi, kui rate veel teemaks oli, siis kirjutas keegi mulle pildi alla kommentaariks “hüppa kitse, punnsilm!”. Ma tahaks öelda, et see mind toona väga ei riivanud, aga kui nüüd mõelda, et see võis olla umbes siis, kui ma 15-aastane olin ja möödas on mingi 18 aastat, siis… võib-olla riivas kah, kes teab.

Loe ka neid postitusi!

14 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Eps 30. aprill 2023 at 22:49

  Meeldejäävaim on ilmselt mingi suvalise sookaaslase poolt sisistatud “Kuhu luuad pühivad?”, kui aastat 25+ tagasi sõbrannadega tol momendil poppi külakõrtsu sisenesime 🙂
  Rabavaim seevastu “nikkuge oma kitse ise”, mida on jagatud juhul, kui tegu võõra murega 😀

 • Avatar
  Vasta Mariliis 30. aprill 2023 at 17:46

  Mulle öeldi: “suu kinni, kui minuga räägid!” Ma korra jäin mõttesse ja siis muigasin noogutades. Okei. Olgu nii.

  • Mallu
   Vasta Mallu 30. aprill 2023 at 17:53

   Tundus viisakas ja tore vestluskaaslane 😀

 • Avatar
  Vasta Mardikas 26. aprill 2023 at 10:25

  Mulle ikka üksjagu halvasti öeldud, õelalt käitutud, eriti keskkooliaastad olid jubedus kuubis kiusajate tõttu. Eriti meeles klassivenna ütlus, et ma pole inimese nägu. Aga hilisematest aastatest on kõige hullemad kommentaarid tulnud mu sõbrannalt, kes teatas, et tema arvates meeldivad mulle pagulased niivõrd, et isegi kui üks neist mu tütart vägistaks, ma ei läheks tütrele appi. Ja siis hooldasin üht vanamemme, kes mu juttu ei uskunud ja ütles, et ma olen valetaja, petis, mõnitan surijat. Ja üldse olen ma kassihull ja loll ( sest mul oli mitu kassi ). Aga nad kõik on andeks saanud 🙂

 • Avatar
  Vasta Mirru 25. aprill 2023 at 22:04

  “Mida viina!?”

 • Avatar
  Vasta Marylin Loigu 25. aprill 2023 at 20:30

  Take it easy pöial liisi. 😅

 • Avatar
  Vasta Viivika 25. aprill 2023 at 14:42

  Üks õppejõud ütles kunagi mingi napaka/sõnatuks võtva olukorra kohta “hüppa kaevu ja plaksuta käsi”. Ma kasutan seda vahel siiani 😃

 • Avatar
  Vasta Rohe 25. aprill 2023 at 14:26

  Üks tore ja muidu viisakas koolivend üritas mind sebida, sai korvi ja viskas eemaldudes mulle vihaselt näkku järgmise ütluse: “kuradi Claudia Schiffer!”
  Täitsa sõnatuks võttis, vaatasime koos sõbrannadega üksteisele hämmeldunult otsa, et kas see oli nüüd solvang või mis? Esimene sõna ja hääletoon nagu viitasid sellele. Samas oli Claudia Schiffer tippmodell, kelle karjäär oli sel hetkel kõrgeimas punktis ja igal teisel poisil oli tema plakat voodi juures seinal, Sabrina plakati kõrval 😃

 • Avatar
  Vasta N38 25. aprill 2023 at 12:32

  Mulle öeldi “kaks konti ja kusehais”. Keppjalgadeks kutsuti ka. Olin lapsena hästi kõhna :/

  • Mallu
   Vasta Mallu 25. aprill 2023 at 13:22

   Mu sõbrannad ütlesid mulle “kaks tissi ja kusehais” 😀

 • Avatar
  Vasta Liisi 25. aprill 2023 at 11:38

  Hahahaa, see on nii hea, et läheb kasutusse. Hüppa kitse, punnsilm! Kena kõlaga lause kohe😀
  Mulle kord öeldi:” Ära inise läbi peanaha!” 😀 Ma just kõige vaiksema häälega ei ole, aga ju siis tookord sosistasin midagi.

  • Mallu
   Vasta Mallu 25. aprill 2023 at 11:50

   Ma isegi ka kunagi kuulnud seda 😀

 • Avatar
  Vasta Ketu 25. aprill 2023 at 11:16

  “Kuku pikali, värdjas”
  Aga tänks punnsilma eest. Ma kohe kirjutan oma mehele 🤣

  • Mallu
   Vasta Mallu 25. aprill 2023 at 11:18

   Hahahaa, kuku pikali 😀

   Anna teada, mis mees sellest ilusast hüüdnimest arvas 😀