NIISAMA JUTTU

kas ma…olen hulluks läinud?

10. mai 2023

Öeldakse ju, et need inimesed, kes kõige rohkem midagi kiidavad ja ülistavad, kannatavad tegelikult hoopis millegi puuduses? Noh, et need paarikesed, kes iga nädal lisavad pilte, et “Oh musu, sa teed mind nii õnnelikuks! Iga päev sinuga on aina parem!” on tegelikult need, kellel kogu aeg tüli majas on? Huvitav, kas see on tõsi?

Loe ka neid postitusi!

10 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Inimene 4. juuni 2023 at 16:41

  No sa just vabanesid suure stressi alt ja on jumala normaalne, et nüüd emotsioonid üle pea keevad. Varu lihtsalt taskurätte, sest need emod võivad teisipidi ka latva lüüa. Suvakalt. Ja ka see on normaalne.

 • Avatar
  Vasta R 17. mai 2023 at 14:19

  Mulle alati meeldib lugeda, kuidas teistel läheb hästi, ausalt. Kuidagi tekib väike lootus alati, et aga äkki mul ka läheb varsti kõik hästi..

 • Avatar
  Vasta Janika 10. mai 2023 at 19:59

  Kui sa ovulatsiooni ei ole tundnud varem, kas siis emakakaela orgasmi jms oled kogenud? Ma hakkasin ovulatsiooni tundma pärast sünnitust.. samas enne rasestumist kasutasin pille ka.

 • Avatar
  Vasta Triin 10. mai 2023 at 17:34

  Mul on ka olnud see tunne, et kuidas ma hõiskan ebaeestlaslikult, et I’m so happy… aga samas ma usun, et ole see, kes oled & väljenda seda, mis sees… hullumaja kandidaadiks või valetajaks peab mõni nagunii. 🙂

 • Avatar
  Vasta Lily 10. mai 2023 at 16:35

  Pidi olema selline asi nagu lahkumineku eufooria, vb sul see praegu 🙂
  Mul oli ka mingi aeg. Praegu ka chill, lihtsalt mitte niiii eufooriline.

  • Mallu
   Vasta Mallu 10. mai 2023 at 16:42

   Imelik, mul enne on lahkuminekutega aint kass kaasnenud 😄

 • Avatar
  Vasta Kylli 10. mai 2023 at 12:25

  Kuldse labradori vaib, muhhahhahhaaaaa :D. Ei, tegelt sa oled nii lahe ja mul mega hea meel su üle ilma sind tundmata! Ja mõtle, kui palju saaks Türgis rasestumisest (või vähemalt selle üritamisest) blogida – pakun, et tellijate arv kümnekordistuks mõne päevaga 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 10. mai 2023 at 16:43

   Haha, see oleks hea content jah, aga ma seda eriti ei soovi😄

 • Avatar
  Vasta Marion 10. mai 2023 at 12:00

  Nii hea meel lugeda seda, sest nii peakski olema! See on normaalne 😀 Mul endal ka alati olnud peale kehvast suhtest lahkuminekut või kehvalt töölt äratulekut sama eufooria, et krt ma olen ikka vinge inimene ja nii õnnelik iga päev 🙂 Ja kõige parem on see, et see kestab nii kaua kui ise tahad, kuna sa ei ole kusagil halva suhte või halva töökoha lõksus. Pigem just inimesed kipuvad leppima mingi meh-keskpärase olukorraga, sest “ah käib küll” ja kui neilt küsida, kas nad on õnnelikud, siis nad ei suuda vastatagi. Aga just peaks küsima endalt tihti “Kas ma olen õnnelik?” ja vastus peakski olema “Jaa, täiega!”. You go girl, naudi elu!

  • Mallu
   Vasta Mallu 10. mai 2023 at 16:43

   💕💕💕