Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

pulmaks hambad valgeks*

10. mai 2023

Kuulge, nüüd kui igasugused lõpetamised ja pulmad kohe ukse ees, mul endal ka, või noh külalisena seekord, igal juhul on mul teile üht firmat vaja tutvustada, kellest teilegi abi võib olla. Või noh, kes kõigi nende sündmuste fotodel kollaste hammastega tahab ilutseda, see peaks selle postituse siin kiirelt sulgema, sest teile pole mul midagi rääkida.

Kõik ülejäänud, kes juba ei valgenda oma hambaid või kes tahaks nt kuskil kliinikus valgendamise asemel seda hoopis kodus teha, nii mugavuse mõttes või pole olemasoleva valgendajaga üleliia rahul, siis vot teile on siin küll üht-teist huvipakkuvat ma usun.

Nimelt kirjutati mulle…millalgi? Ikka paar-kolm kuud kindlasti tagasi, sellisest e-poest nagu JOI Life. Veebipoe aadress küll ei reeda, aga ilmselt juba aimate, kuhupoole see jutt tüürib ja teil on õigus, eks ikka hambavalgenduse suunas.

Mina sain hambavalgeduskomplektidele lisaks veel vist suht kõik tooted, mis neil seal olemas on ja olen neid siin jõudnud proovida, mitu korda isegi. Kuna ma vana loll “enne” pilte ei taibanud teha, siis selles osas pole tõesti hetkel midagi muud peale hakata kui uskuda mu ausõna, et teeb küll valgemaks! Või ma ei tea… On keegi peale mu enda veel märganud, et mul viimasel ajal suht lumivalged kõik hambad? Või kujutan ette? Kroonid olid enne juba kabedad, aga tagumiste hammastega päris nii head seisud nagu polnud 🥲

JOI hambavalgenduskomplekt sisaldab õnneks kõike, mida koduseks hammaste valgendamiseks tarvis läheb…sest muidu oleks see päris mõttetu komplekt I guess 😀 Aga jah, seal olemas hambavalgendusgeel, suukaitse, LED-lambike ja kasutusjuhend. Kindlasti midagi unustan ka, ei saa järele ka vaadata, sest reisile kaasa ma seda ei vedanud. Anne & Stiili ilulemmiku tiitli on see set igal juhul ka saanud, nii et kui keegi mind ei peaks uskuma, et see hea on, siis näete, teised kiidavad ka!

Kui veel osta hammaste valgendamise komplekt kahele, siis tuleb suutäis valgeid hambaid per inimene isegi veel odavam. Kui me siin juba headest diilidest räägime…

Valgenduskomplekti kasutamine on igatahes väga lihtne ja mugav. Ma siin seda üksipulgi lahti ei hakka kirjutama, sest juhendi lugemisega saab vast igaüks ise hakkama ja kes ei oska, naaseb põhikooli, aga seda ütlen küll, et midagi keerulist pole. Manuaali läheb vaja ainult esimesel korral, see on igati lihtne ja loogiline ja kogu protsess võtab aega umbes 30 minutit.

Ma nüüd omal nahal kogenud ei ole, aga väidetavalt on JOI tooteid võimalik kasutada ka muud sorti värvimuutuste puhul kui ainult kollased hambad. Näiteks võib probleemiks olla hoopis plekid, tumenemine, emaili kulumine. Õnneks on hambavalgendusgeelil imepärane võime tungida hambakattesse ning eemaldada tõhusalt plekid, mis muudavad hambad kollaseks või halliks või tont teab mis kolmandat värvi. Samuti on sel geelil võime tugevdada hambaid ja kaitsta neid edasiste kahjustuste eest. Sest ainult värvimuutvast võimest üksi olekski piinlikult väheks jäänud 😏

JOI tooteid on muidu nt Tradehouse’ist ka võimalik osta, kes üldse oodata ei tihka, aga JOI Life kodulehelt saate praegu koodiga “mallukas” -20% soodukat, nii et ma vist soovitaks pigem seda varianti 😀 Vähe parema hinnaga hambad valgemaks ja uskuge mind, et on kohe hulga mugavam naeratada kõigil neil sajal erineval pildistamisel, mis meid kõiki suvel ees ootavad. Muidu need komplektid on juba tavahinnaga minu meelest igati taskukohased, eriti kui arvestada nende toimimist suht pärast esimest kasutuskorda juba ja seda, et jätkub ikka hulgaks ajaks. Aga ei ole minul ükski soodustus enne mööda külge maha jooksnud ja ehk kulub teilegi marjaks ära.

Ega mul rohkem suurt muud midagi polnudki öelda kui et ärge siis risti lööge, et lisaks niigi üle piiri enda eest hoolitsemisele veel valgeid hambaid ka julgesin tahta. Tõesti kahetsusväärne ja vabandan südamest kogu Eesti rahva ees 😌

*Postitus sündis koostöös JOI Life e-poega*

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar