Uncategorized

hoiatus: rõvedad pildid

22. mai 2023

Krt ma igatsen vahepeal natukene neid aegu, kus ma pidevalt kurb ja vihane olin, sest sellest rantist tulevad alati kõige rohkem emotsioone täis topitud postitused. Praegu ma olen siin mingi trillallaa-trullallaa ja parima tahtmise juures ei aja ükski nendest asjadest enam isegi mitte närvi, mis enne silma tõmblema panid.

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kätlin 30. mai 2023 at 23:45

  Kuidas sõrmel läheb? Mis tegite lõpuks siis? Ma paneks tuleviku tarbeks kogemuse kõrva taha 😃

  • Mallu
   Vasta Mallu 31. mai 2023 at 13:26

   Said antijotsid peale, Maril pigistati see jama välja ja nüüd paraneb. Aga küüned tulevad ära krt 🙁

 • Avatar
  Vasta Liisi 26. mai 2023 at 16:47

  Preloved on üks hästi tore (uus?) lastekirbukas 😁

  • Mallu
   Vasta Mallu 28. mai 2023 at 11:22

   kus 😀

 • Avatar
  Vasta Maria 22. mai 2023 at 21:08

  See rinna peal lööve on ilmselt päikeseallergia jah, mul lõi esimest korda elus peale Mehhikost tulekut välja. Sügeles ja oli väga nasty. Ära ei läinud ka 3 nädala peale, käisin nahaarstil, nahaarst kirjutas Fucicorti salvi ja probleem oli 3-4 päevaga lahendatud. Soovitas jârgmine kord soojamaareisil allergiatabletti vōtta ja ütles, et UV kiirgus talletubki nahas ja valmistab peavalu veel pärast reisigi pikka aega.

 • Avatar
  Vasta Kylli 22. mai 2023 at 13:53

  Minu lapsel nägi küünevalli põletik sarnane välja ja vajas kirurgilist sekkumist, aga kui arst teile ütles, et see on miski taud, siis ma ei tea :D. Kui sa seda veel ei määri, siis proovi Braunovidoni salvi, see on ekstra sellistele megapõletikulistele asjadele mõeldud, aga Mari ma vist näitaks ikkagi korra mõnele arstile ka veel ette. Jõudu!

 • Avatar
  Vasta Kats 22. mai 2023 at 13:42

  Oi vaesed lapsed. Kas need pühjustavad n3il muid vaevusi ka(valujne) v lihtsalt rõvedad. Aga päikeseqllergia reaalselt ongi võimalik. Mul sõbranna mitu aastat tagasi põles egiptis ja nüüd igaaasta suvel tuleb tagasi see jama püiksega tal

  • Mallu
   Vasta Mallu 23. mai 2023 at 10:27

   Alguses vist oli valus, aga nüüd ütlevad, et pole.