Uncategorized

kuidas ma abielumehega deidil käisin

30. mai 2023

See on vist mingi kõige klišeem asi üldse, et abielus inimesed käivad teiste inimestega salaja “lõunatamas” või “dinnerdamas”, aga et ma ise sellisesse olukorda ühel päeval satuksin, seda ma eriti oodata ei osanud. Aga näete, ometi niimoodi mul siiski ükskord läks, et täpselt seda ma tegema juhtusin. Jep, endal on ka veits imelik ja piinlik, aga noh, elu ollagi mõnikord selline…imelik.

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Krr 1. juuni 2023 at 15:37

  Minu jaoks on ka ikka uskumatu milliseid libedikke olemas on…. Aga samas nii naljakas :D, kuigi seal situatsioonis sees olles ilmselt polnud nii naljakas. Aga no jumala eest, kui sulle lihtsalt kantakse kandikul ette teemasid, millest blogida – saab sul siis midagi selle vastu olla 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 2. juuni 2023 at 11:33

   Absoluutselt, muud temast tolku pole, olgu content siis vähemalt 😀

 • Avatar
  Vasta Liz 1. juuni 2023 at 00:02

  Tead, mehed ongi tondid, olen sellest aastatega aru saanud. Peale viimast break upi olen endas hoopis avastanud, et naised on palju atraktiivsemad ja ei saa kyll väita et naised ei peta jne aga hetkel mul nendesse rohkem lootust 😀
  Ja kui kaa see ei toimi siis võtan endale hunnik koeri ja elan rõõmsalt ilma draamadeta 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 09:33

   KÕIK mehed nüüd ka tondid pole, aga naised on tõesti väga kabedad, ei saa salata (mitte, et nende seas ka saikareid poleks :D)