Uncategorized

kui fitid on sinu mokad?

28. juuni 2023

Mis teile seostub sõnaga “mokad”? Ma arvan, et enamik ütleks vist, et huuled või miskit, aga ma ütlen tavaliselt huulte kohta lihtsalt huuled ja sõnaga “mokad” tuleb mulle silme ette midagi sealt altpoolt vööd. Mitte, et mul jube palju nendest allkorruse mokkadest juttu oleks, aga MÕTLEN ma nende peale iga kord, kui näen kedagi rääkimast oma fitnessteekonnast Mokafiti abiga.

Mul üks sõbranna kütab seda teha ja ma ütlen ausalt, et ta on täiega alla võtnud, näeb välja good as fuck, aga see nimi ajab mind iga kord naerma, sest ma lihtsalt üritan aru saada, mida selle firma looja täpselt oma peas mõtles, kui ta sellise nime valis? Kas ta mõtles ka neid alumisi mokkasid? Sest teoorias ma saan aru küll, et kui sa oled ülekaaluline, siis tutipekk on legit probleem ja kaalu langetades saad sa endale tõesti lõpuks…fitimad mokad?

Aga see EI SAA ju olla see, mille järgi ta nime pani? Kas ta mõtles suu-mokkasid? Et nagu paned mokkade vahele ainult tervislikku kraami ja fit toite? Palun keegi seletage mulle, mida kuradit see mokafit tähendab ja mis selle nime taga on, ma ei saa enne muidu rahulikult magada. Sest see on päriselt mind painanud umbes sellest ajast saadik, kui me Pillega Gran Canarial käisime ja see oli legit sada aastat tagasi. Ma lihtsalt ei tihanud sellest enne kirjutada, sest ma kartsin, et keegi äkki arvan, et ma mokafitti kuidagi maha teen või narrida üritan. Sest ma ausalt ei ürita, ma tahan lihtsalt teada, kus need nii fitid mokad on, et keegi nende põhjal eduka äri püsti pani.

Mu enda isiklik lemmik on see, et see pole isegi mitte niisama “mokafit”, vaid MOKAfit. Ta lausa röögib sõna mokad. Mis mokad? Kelle mokad? Kui fitid mokad? Kas on nende mokkade before and afterit olemas? Aidake palun…Ma vaatasin isegi koduka KKK läbi ja mulle ei mahu pähe, et keegi teine pole seda juba korduvalt küsinud.

Loe ka neid postitusi!

23 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Marina 1. juuli 2023 at 10:09

  Tegid tasuta reklaami MokaFitile. See oleks pidanud koostöö postituse alla käima, ma polnud varem sellest Monast midagi kuulnudki 🙂

  • Mallu
   Vasta Mallu 3. juuli 2023 at 11:15

   Kas mul peaks midagi selle vastu olema, et talle reklaami teha? 😀

 • Avatar
  Vasta Väike Viga 28. juuni 2023 at 21:50

  oeh *Jutusta

 • Avatar
  Vasta Tyy 28. juuni 2023 at 21:47

  Kas MOKA kohvist oled kuulnud?
  Aga Mokassiinid?
  Mokatubakas?
  Iutusta mis pildid nendega kaasnevad?

 • Avatar
  Vasta Hk 28. juuni 2023 at 17:08

  Enne oli Fit with Mona ja see oli niii palju parem nimi. Ta pani uue nime, sest treenereid tuli juurde ehk siis enam polnud ainult “with Mona”. Aga minu arust oleks võinud nimi ikka jääda, sest see oli kuidagi personaalse touchiga ja hea kõlaga. 🥲

 • Avatar
  Vasta Mfs 28. juuni 2023 at 16:56

  Mokafit on nii confusing. Mul seostub esimesena kohe ikkagi ka häbememokkadega. Teisena kohv. Ja ma ei saaks üldse aru, et mis see fit seal teeb… häbememokad fitiks või kohviga fitiks või.

 • Avatar
  Vasta G. 28. juuni 2023 at 14:55

  Mu kommentaari täpsustuseks, et tegu ei olnud huultega, vaid allpool vööd olevate mokkade täitesüstimisega. Seega see nimi seostub mulle selle teemaga, mida Darcey saatest nägin 😁

 • Avatar
  Vasta G 28. juuni 2023 at 14:49

  Alles hiljuti nägin TLC kanali pealt Darcey&Stacey saates, kuidas nad oma mokkasid käisid fittimas 😂 Seega arvasin, et oled ka juba seda protseduuri käinud tegemas 😀

 • Avatar
  Vasta Tinkerbell 28. juuni 2023 at 12:13

  Ma koguaeg mõelnud, et kas ma ainuke kelle arvates see on super rõve nimevalik ja why god why … Pole ju voimalik, et ta ise seda ei näe🤣🤣🤣

  • Mallu
   Vasta Mallu 28. juuni 2023 at 12:17

   Mul see sõbranna, kes ise seda kava teeb, ütles, et tema jaoks “moka” seondub üldse kohviga 😀 Seega äkki oleme vaid meie need, kes ainult alumistest mokkadest mõtlevad ööd-päevad läbi 😀

 • Avatar
  Vasta Kaia 28. juuni 2023 at 10:41

  MOKAfiti asutaja on Mona Kannel – MoKa. Aga tänks, et selle nime minu jaoks nüüd ära rikkusid 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 28. juuni 2023 at 10:51

   Kas sa tahad väita, et sa mitte kunagi enne seda nime vaadates ei mõelnud sellele, kuidas su mokad fitiks saavad selle kavaga? 😀

   • Avatar
    Vasta Marie 28. juuni 2023 at 17:41

    Absoluutselt ei mõtle huultele, sõnaga mokad. Ikka nendele alumistele “mokkadele”.

    Ja fitiks ei saa neid ka kuidagi saada, sest need mokad lihtsalt lebavad seal, ülskõik kui palju sa trenni ei punnitaks teha. Seega nimes on suur vastuolu, lubatakse fitte mokki, mida sa tegelt ju kuidagi ei saa!

    Ja veel seostuks kohviga kuidagi kui nimi oleks “mocca” aga see on ju konkreetselt “moka”. Noh, ideeliselt võiks ju ikka mõelda, et milliselt see eestikeelsele sihtgrupile kõlab ja mis tähendus on. Tussufit ju ei paneks nimeks. Klitfit ka ei paneks ju? Jne 😀

    • Mallu
     Vasta Mallu 28. juuni 2023 at 17:44

     Hahahahahaa, klitfit on mu lemmik 😄😄😄💕

 • Avatar
  Vasta Krete 28. juuni 2023 at 10:40

  MOna KAttel nimerähtede kombinatsioon

  • Mallu
   Vasta Mallu 28. juuni 2023 at 10:51

   MaMaTreiFit on siis minu nimi, kui kunagi ise kavasid koostma hakkan 😀

   • Avatar
    Vasta isiiL 28. juuni 2023 at 11:27

    ngl, Mama Treifit on jumala hea nimi. Trei end mamast fitiks või nii 😀
    ngl samuti, et esimest korda, kui seda mokafit nime üldse kuulen.

    • Mallu
     Vasta Mallu 28. juuni 2023 at 12:13

     Hahaha, ma hakkan siis toitumumiskava kirja panema..

 • Avatar
  Vasta Gerda 28. juuni 2023 at 10:39

  Asustaja nimi on Mona Kattel – Mo Ka – Mokafit

  Aga no nõustun jaa, veider valik

  • Mallu
   Vasta Mallu 28. juuni 2023 at 10:39

   AAAAAA 😀 Issand, ma poleks ELU SEES selle peale tulnud 😀 Ma oleks vist MonaFiti peale jäänud 😀

   • Avatar
    Vasta itaallane 28. juuni 2023 at 11:36

    “Mona” on Itaalia slängis v*tt 😂

    • Mallu
     Vasta Mallu 28. juuni 2023 at 12:13

     it just gets worse 😀

    • Avatar
     Vasta Maarika 28. juuni 2023 at 13:37

     See kommentaar tegi mu päeva praegu😅