Uncategorized

Unedest

19. märts 2014

Ma nägin täna jälle öösel oma eelmist peikat unes. Viimase paari kuu jooksul juba mitmendat korda. Tänases unenäos olime me kuskil peol ja ta uus pruta oli megarase. Unenäos korjasin ma talle igasuguseid beebiasju kokku, kuni lõpuks see tüdruk mulle ütles, et kuule, tegelt me hea meelega võtaks Mari, sest me ei viitsi päris vastsündinuga tegelda. Näitas veel mulle mingit paberit, kus Kardo oli lapse neile loovutanud. Läksin siis mina koju, püha viha täis ja Kardo seletas mulle rõõmsalt, et lapsi saab alati juurde teha ja sõpru tuleb ikka aidata.

Ma arvan, et tegelikult selles asi ongi, miks ma aina teda unes näen. Kui sa kellegagi ikka aastaid ja aastaid koos oled, siis on see inimene lõpuks ju sinu parim sõber. Ja kuigi me läksime umbes kaks aastat tagasi lahku, siis teinekord on mul ikka sees tunne, et kurat, kuidas ma teda igatsen.

Ärge saage nüüd valesti aru, et ma ihaleksin taaskord olla ta käte vahel, või muud säärast jaburust. Ma lihtsalt igatsen oma sõpra, keda mul enam ei ole. Kogu selle pasamere sees olime me ikka sõbrad kah, tahaks ma loota.

Mitte, et me praegu vihavaenus või tülis oleks. Üldse mitte. Paar korda aastas ikka kuskil üritusel kohtume ja siis räägime ka vähe juttu, aga kõik on teistsugune. Me oleksime nagu kaks tuttavat, kes paar korda elus vestelnud on ja ega me ei oskagi nagu millestki rääkida.

Naljakas, mida aeg teeb. Mida tülid teevad. Mida inimesed teevad.

Ma olen kade nende inimeste peale, kes suudavad oma eksidega headeks sõpradeks jääda. Ma tahaks ka talle rääkida Marist ja kassidest (kes on tegelikult kõik eksiaegadel saabunud mu ellu ja olid meie mõlema suured lemmikud) ja üldse elust. Oeh.

Mõnikord on mul tunne, et ma olen oraakel. Näiteks ükskord nägin ma unes, et ma võitsin tippmodelli saate ja sain auhinnaks endale uhiuued Crocsid. Ja siis eile kirjutas mulle üks neiu oma suurest soovist saada saatejuhiks. Palus mu käest, et ehk saaksin ma oma lugejatega üht linki jagada, sest just like’ide arvust oleneb see, kes saatejuhiks saab. Mina siis jagasin, sest ega see mulle raske pole ja ehk keegi viitsib inimesele väikse laigi panna, et ta saaks saatejuht olla ja puha. Täna on viimane päev neid laike panna ja tema suurim konkurent on supermodelli saatest see blond Triinu. Eelmisest hooajast vist, kui ma ei eksi. Seda enam andsin ma  Tagnele oma hääle, sest Triinu mulle kohe üldse ei meeldinud.  Ja siis selgus, et Tagne töötab Crocsis!

Ma olengi oraakel!

9gag-auto-268180-3311996

Loe ka neid postitusi!

23 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta konkreete 20. märts 2014 at 00:28

    ma nägin ükskord suurt kala unes ja ema ütles, et see tähendab raha. ja siis käskis mul tuludeklaratsiooni teha, kuigi ma olin kindel, et ma sealt midagi ei saa… aga sain 3800EEKi 😀 minu jaoks oli see tol hetkel ulmesuur raha ikka, 10 aastat tagasi 😀

    Teine asi, et nägin unes kuidas ma ühe sõbra Võsaga kuskil viljapõllul silkan ja siis järgmine päev ta hakkas rääkima fb-s, et tule austraaliasse, et ta sai viljafarmi tööle ja saaks mind ka sinna sebida 😀 aga siis tuli halb ilm ja saak läks pekki, tema sai kinga ja ma jäin eestisse 😀

  • Avatar
    Vasta Riina :) 19. märts 2014 at 19:48

    Minul vahest on unest läbi käinud järgmise päeva olukord. Kuigi ma seda hommikul ei mäleta enam, mis ma unes nägin, siis kui sama asi päeval toimub, siis mõtlen, et olen olukorras juba olnud. Enam tükk aega pole nii olnud. Näen haiged unenägusid 🙂
    Oma ekse ma unes näha küll ei taha. Parajad idioodid olid ja on ka. Olin totaalne sitamagnet. Sõpradeks ma nendega ei jäänud ja ei taha ka! Üks üritas mitu mitu aastat tagasi rates midagi uuesti, kuid siis olin juba praeguse mehega koos ja ootasin last ka. Ütlesin, et Hilja peremees, hilja ja panin rate täitsa kinni 😀 Aaa…ja endine abikaasa tahtis faatses mind sõbraks lisada. Vaatasin imestunult ja lükkasin pakkumise tagasi. Mingu metsa!! See pikk jutt sitt jutt niiet mõni teine kord 😀

  • Avatar
    Vasta Edith 19. märts 2014 at 18:52

    ma näen ka unes asju ette 😛

  • Avatar
    Vasta stiina 19. märts 2014 at 17:09

    Mu mees eluilmaski ei laseks mul teda maha jätta! Ja ega ma enda lapse ees teisega ei kohtu 😉

    • Avatar
      Vasta Marie 19. märts 2014 at 17:30

      No kui sa oled talle ausalt öelnud, et sul on südames keegi teine ja tema tahab endiselt sinuga koos olla, siis ongi kõik OK 🙂
      Sel juhul on see tema oma vaba valik sellises poolikus suhtes olla ja sina pole midagi valesti teinud.

      Mulle jäi alguses mulje, et sa pole oma mehele öelnudki kuidas asjad tegelikult on ja tema on enda arust õnnelikus ja armastavas suhtes.

  • Avatar
    Vasta Johanna 19. märts 2014 at 14:31

    Ma olen ka oma eksi paar korda unes näinud, aga igatsust pärast seda tundnud ei ole. Ühe korra oli nt selline uni, et pidin oma eksiga abielluma ja siis enne pulmapäeva läksin paanikasse ja nutsin, sest tema polnud ju see, keda ma päriselt armastan ja sain salaja praeguse peikaga kokku ja jooksime koos ära 😀 ärgates tundsin lihtsalt kergendust, et ma enam eelmises suhtes pole. Praegu on koik nii palju parem 🙂

  • Avatar
    Vasta T 19. märts 2014 at 14:29

    Ma eksi unes ei näe, näen teda juba päris elus piisavalt ja saame väga hästi läbi. Mees selle peale just käsi kokku ei löö, aga nüüd vist juba täitsa mõistab, et kuigi lahkuminek oli inetu, siis mõne aasta pärast saab siiski juba jälle hästi läbi saada.
    Unenäod minul elavad täiesti omaette elu, hiljutine vaimusähvatus oli see, et mu onu oli end kiilaks ajanud ja tahtis terve mu pere surnuks pussitada kuni mu ema ta juustuga lämmatas ja kõri läbi lõikas.

  • Avatar
    Vasta Liisa 19. märts 2014 at 13:43

    Kuidas Kardo sellesse suhtub? Et sa nii avameelselt mainid, et ikka nats igatsed oma eksi jne. Mitte et see minumeelest normaalne poleks, ma ise olen samasugune, mõtlen ka, et ka eksiga olid lahedad ajad jne. Aga meestel ikka komme muutuda armukadedaks. Kuidas Kardo seda talub? 🙂

  • Avatar
    Vasta stiina 19. märts 2014 at 12:57

    Ma ka igatsen enda eksi, kuid mul mees ja laps!
    Vahel tunne, et jätaks praeguse mehe ja vana juurde tagasi. Aga laps… Mu eks armastanud mind 6a ja väga igatseb mind. Ta ei võta endale elusees naist, aind mind tahab. Me pole juba 2 kuud kohtunud ja seksinud;(
    Praegune kooselu varsti 3a.
    Tahaks Mariann su nõu ;)))

    • Avatar
      Vasta Marie 19. märts 2014 at 13:35

      Ja mille kuradi pärast on sul vaja raisata oma mehe elu? juba kolm aastat :S Mitte mingeid süümekaid?

      Sellesmõttes, et tore, et sa ise enda elu rikud sellega, et ei ole armastatud inimesega koos, aga miks sa võtad oma praeguselt mehelt ära võimaluse, et ta võiks endale leida kellegi kes tahab just temaga ja päriselt koos olla?

      • Avatar
        Vasta stiina 19. märts 2014 at 14:02

        Mu mees ei tea mu saladusi 😉
        Ta ise täiega tahab mind 😉
        Kuna ta minust lahti ei lase, sis pean teda petma.

        • Avatar
          Vasta T 19. märts 2014 at 14:35

          Püha pask, täiesti süüdimatu inimene?
          Ma saan aru, et südant ei saa sundida, aga ära siis sunni, jäta mees maha. (nõustun täielikult eelneva kommentaariga, et sa võtad inimeselt ära võimaluse kohtuda kellegagi, kes on tema jaoks õige) Inimesed saavad asjadest tunduvalt paremini aru kui sa arvatagi oskad (ka väiksed lapsed) ehk siis kui sa ei taha, et su laps ühel hetkel kodu mängides ütleks, et tema on emme ja tal on teine mees ka, siis võta munad pihku ja käitu inimesena.

        • Avatar
          Vasta Anxu 19. märts 2014 at 14:51

          Nõustun ka eelnevatega. Sa peaksid ise oma mehe maha jätma, sest sellisel suhtel pole mingit pointi. Ma ise olen midagi taolist üle elanud 5 aastat tagasi. Olin enda arust õnnelikus suhtes, kuni armusin kellesegi teisesse. Mitu kuud ma ei suutnud otsustada mida teha, süda tahtis üht aga mõistus teist. Ma ei tahtnud oma meest maha jätta, sest ta oli hea inimene ja ei väärinud sellist käitumist, samuti hakkasin ma mõtlema tema perekonna peale, kellega oli mul väga head suhted. Oli kahju seda kõike maha jätta. Aga lõpuks taipasin, et ma elan elu siiski enda jaoks, mitte teiste jaoks. Tegin südame kõvaks ja jätsin mehe maha. Järgnevad paar kuud olid päris rasked, paljud tuttavad ei mõistnud mu teguviisi heaks, räägiti isegi, et raha pärast läksin teise mehe juurde.
          Nüüdseks on sellest 5 aastat möödas ja elan õnnelikult koos selle mehega, kelle pärast teise maha jätsin.
          Sinu olukord on küll raskem, sest on ka laps aga usu mind, lapsel on parem kasvada peres, kus vanemad armastavad ja hoolivad teineteisest.

    • Avatar
      Vasta Kati 19. märts 2014 at 14:17

      Ma võin sulle isa täiesti tasuta nõu anda: mine oma mehest lahku. Mul ükskõik, kas sa lähed oma eksi juurde tagasi või ei lähe, aga mõlemal juhul mine lahku. Sa ei armasta oma meest. Nagu Marie juba ütles, anna talle tõesti vähemalt võimalus leida inimene, kes temaga päriselt ka olla tahab. Mina küll ei tahaks oma elu veeta inimesega, kes selja taga mingit teist inimest trukib. Ole enda ja oma mehe vastu aus. 3 aastat pole väga suur saavutus ka minu arust, et elusid ära rikkuda selle nimel. Kui oled nii kaua koos olnud ja armastust ei ole, siis seda ei tule ka. “Situ või tule poti pealt ära” öeldakse selle kohta.

      • Avatar
        Vasta Kati 19. märts 2014 at 14:30

        *Ise 🙂

    • Avatar
      Vasta konkreete 20. märts 2014 at 00:21

      lõhnab kahtlaselt trollimise järgi 😀

  • Avatar
    Vasta carla 19. märts 2014 at 12:49

    Ma nägin ka täna eksi unes, aga nii, et ta oli justkui minu juures ja mu mees tuli koju ja siis ma mõtlesin, et mismoodi ta sai varem minu juures elada, et kas mu mees siis ei tundnud huvi, kes meie juures elab. Alati kui teda unes näen olen üliõnnelik, kui üles ärkan ja saan aru, et tegu oli unega. Minu jaoks võiks see inimene maailmamunalt kaduda, üldse ei tunneks puudust. Mälust võiks ka keegi ta ära kustutada 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 19. märts 2014 at 12:29

    Mul on ka vahel väga kahtlased unenäod. Mingi aeg nägin unes, et mees tahtis mingit viilutajat (mingi selline mida need TopShopid reklaamivad). Siis päriselt samal päeval, kui mehel lõuna oli, tuli ta TÄPSELT samasuguse viilutajaga koju 😀 Mul vajus karp lahti ja hakkasin kõva häälega naerma 😀 (ta sai selle viilutaja oma emalt, kes oli selle mingi TopShopist tellitud asjaga kaasa saanud).

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 19. märts 2014 at 11:19

    Ma nägin ka just täna öösel eksi unes. Läksime mingi suurema seltskonnaga kusagile orienteerumisvõistlusele. Hull action ja seiklus oli, kusagilt varemetelt ja tühermaadelt käis see. Vaatamata sellele, et kõik nii absurdne oli tundus see nii reaalne. Lõpuks tahtsin talle helistada, et olen finižis ja kust väljasõit on. Avastasin, et ta numbrit pole, ärkasin üles ja vaatasin päriselt telefoni – on ju olemas! Ma näen üldiselt nii harva unenägusid siis ei jõua ära imestada, mis sealt tuleb 😀

  • Avatar
    Vasta Kristin T. 19. märts 2014 at 10:42

    Hei!
    Millal Pere ja lapse foorumi mängu võitja välja selgitatakse :)?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. märts 2014 at 10:46

      Malluka FBi lehel üleval 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 19. märts 2014 at 10:12

    Minu spaavideote linki Sa küll ei jaganud 🙁 vähemasti ma ei näinud seda. Aga meili ilmselt kätte ikka said, sest järgmise meiliga saadetud pilti küll kohe minu üllatuseks naksti kasutasid…

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. märts 2014 at 10:22

      No sa võitsid ju, milles siis probleem 😀