Uncategorized

sita suhte valurahaks sai määratud 8542 eurot

28. juuni 2023

Kas te teadsite, et Mariah Carey andis 2019. aastal enda ekspeika kohtusse selle eest, et viimane oli oma sita suhtega tema väärtuslikku aega raisanud? Kohtuvälises kokkuleppes saigi lauljatar endale 5 miljoni dollari suuruse valuraha. Ma ei kujuta ette, kui palju on maailmas neid naisi, kelle aega on mingisugused tondid mehed raisanud ja kes ilmselgelt oma ohvritele endistele naistele valuraha võlgneksid.

Loe ka neid postitusi!

10 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kristel 30. juuni 2023 at 13:36

  Nägin Gerti oma uue pruudiga Lenna+
  Nublu kontserdil Käsmus.
  Gert oli naise ümber nagu mingi armuvalus kutsikas, ei suutnud kordagi käsi eemal hoida. Ja üleüldine tema olek jättis mulje, et tegemist on suhteliselt ebakindla ja vähese enesehinnanguga mehega, kellel hädasti vaja midagi tõestada.
  Terve ürituse vältel sattus ta pidevalt oma pruudiga meie lähedusse ning peale kontserti ligi kilomeetrise jalutuskäigu ajal autoparklasse sattusid nad ka täpselt meie ette kõndima. Olnud just subscribenud ja neid teemasid värskelt lugenud, oli päris huvitav inimest kõrvalt jälgida.

  • Mallu
   Vasta Mallu 30. juuni 2023 at 13:41

   Tead ma ütlen ainult, et tore ju, kui inimene armunud on. Ehk seekord suudab normaalne inimene olla vms 😀👍

 • Avatar
  Vasta M 28. juuni 2023 at 17:16

  Võimas! Sitast saia tegemise next level 😀

 • Avatar
  Vasta E 28. juuni 2023 at 17:03

  malluuu, mis mõttes kõige paremad palad kirjutamata jätsid? need kõige piinlikumad? miiikkksssss, me tahame ju teada???

  • Avatar
   Vasta Laurena Rumm 28. juuni 2023 at 21:34

   Absoluutselt nõus 😃
   Mallu, ma ei saa öösel magada, hakkan mõtlema, mida sa rääkimata jätsid 😃

 • Avatar
  Vasta meow 28. juuni 2023 at 16:46

  Megahea 😀 Mul ainult hirm, et äkki keerab sulle mingi sita kokku. Ma ei kujuta isegi ette millise, aga kas veidi kõhe pole? Kuigi ta ilmselt nagunii argpüks ja kategooriast “suuga teeb suure linna, käega ei kärbsepesagi” 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 28. juuni 2023 at 16:51

   Ma olen 70% kindel et ma saan peksa 😄😄

 • Avatar
  Vasta KK 28. juuni 2023 at 16:24

  Mina hakkasin uuesti subscriberiks just selle esimese eksi postituse peale ja ausalt ootan veel selliseid mahlakaid postitusi tondist 😄 et loodan, et saad ikka vähemalt 10 postitust tema kohta kokku, lugejate nimel või nii 😁

 • Avatar
  Vasta T 28. juuni 2023 at 16:06

  Mis tööd ta ise teeb siis, et tal nii väga seda sinu raha ekstra oli vaja🥲

  • Avatar
   Vasta Maru 28. juuni 2023 at 18:24

   kas ta mitte maakler pole…