Uncategorized

surviving Brigitte aka aasta meelenahutaja*

8. juuli 2023

Disclaimer: Kui üldiselt saab minu blogist lugeda vaid minu enda arvamust ja kogemusi teiste isikutega, siis seekord avasin lahkelt enda platvormi sõbranna Kristinale. Ta lihtsalt tundis, et ainult storydega instas on seda lugu natukene keeruline jagada.

Loe ka neid postitusi!

152 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kersti 11. juuli 2023 at 18:14

    Ära iial ole sõbrannade vahel. Vatsti oled sina hoopis süüdi.Hiljem mõistad!

  • Avatar
    Vasta Kersti 11. juuli 2023 at 18:06

    Huvitav!!!! Kuhu minu kommentaar selle loo kohta kadus? Kas valus tõde? Pole kellegi sõbranna sealt teie poolt. Puhas isiklik arvamus. Sellise käitumisega kaotasid minu poolehoiu igati. Nüüd saan aru et siit on paljud kommentaarid kadunud. Kui sul on uus ja armastav mees ,siis tegele temaga. Mitte ära jagele teemadega mis tegelikkuses sinu ellu ei puutu.
    Parimat

  • Avatar
    Vasta Kersti 11. juuli 2023 at 17:42

    Sorry. Väga vale koht teisel inimesel lasta oma emotsioone jagada. SINU LOOD ON TOREDAD JA JÄLGIN HUVIGA ,AGA!!!
    Mallu! Ootasin sinult enamat,mitte seda.. Mitte paha pärast aga halb hakkab. See juba nagu Geidu teema.
    Ma pole kommenteerija aga see lugu ületab igasuguse võlli. Kahtlen selles kas peaksin su lugude eest edaspidi maksma. Mul pole rahast kahju aga see pole enam malluka blogi ,keda tundsin…
    Jätkuvalt head!
    Karma/sõbranna

  • Avatar
    Vasta Iiris 11. juuli 2023 at 02:37

    Haha. Paistab, et läbiv teema on “kas sa tead kes ma olen?!”. Aastaid tagasi räuskas ta ka minu peale kuna tahtis 5% soodustust mingit 20€ arvelt. Päris koomiline oli, õnneks solvus ja tuhises tühjade kätega minema 🙂

    • Avatar
      Vasta L 12. juuli 2023 at 18:00

      Ma olen seda nii palju ka kuulnud.
      Ja minu jaoks siinkohal pole vahet, kes seda tüli siin alustas. Inimene tunnistab üles, et ta ütles neid asju, ja JÄLLE tema on nüüd parem… inimene, sa ütlesid neid asju enamvähem eile ja kui palju me seda juttu juba kuulnud oleme.
      Vahepeal käib veel ringi, et kas sa ikka tead, kes ma olen. Isegi kahju temast. Kui katki peab olema, et teistele kogu aeg näkku karjuda, vaadake, kes ma olen…

  • Avatar
    Vasta Krissu 11. juuli 2023 at 00:19

    Huvitav kokkusattumus ,et Vineeri trammipeatuse vastas majas elas ta ise Roniga ja autosid pargitakse Uue-Maailma pool hoovis. Põnev kant !

  • Avatar
    Vasta Brigit 10. juuli 2023 at 21:30

    Mul ei ole teie kummagiga reaalseid kokkupuuteid, kui ainult meedias nähtuga. BSH mulle ei ole kunagi meeldinud. Mulle kahepalgelised ei meeldigi. Aga Kristina, sinust on mul tõesti kahju.. kahju, et sa sellise inimese tõttu oled pidanud kannatama ja kahju, kui õelad inimesed võivad olla (olen lugenud kommentaare,kui sinust on artikleid tehtud) . Ja mul hakkas halb..halb sellest,kui vastikud inimesed on.. Tugevat närvi sulle ja ära kuula neid inimesi,kes selliseid solvanguid jagavad ja rassistid on. Minu jaoks on inimene alati ilus,kui ta on hea inimene. See väline ilu ei loe midagi, kui inimese süda ja hing on mustad (siinkohal mõtlen siis neid enda arust beibesid,kes on maailma nabad). ma ei ole kellegi fänn, aga kui ma näen ebaõiglust kellegi suunas, siis see inimene võidab minu poolehoiu. Ehk siinkohal, ma soovin sulle Kristina parimat ja hea, et sa sellisest “sõbrannast” vabanesid..

  • Avatar
    Vasta M 10. juuli 2023 at 08:08

    You’re talking shit for the hell of it
    Addicted to betrayal, but you’re relevant
    You’re terrified to look down
    ‘Cause if you dare, you’ll see the glare
    Of everyone you burned just to get there
    It’s coming back around

    T. Swift – Karma 😌

  • Avatar
    Vasta Nimi 9. juuli 2023 at 23:48

    Ma meelelahutussaateid jms ei jälgi, nii et osalisi tean vaid kaudselt (pealkirjad silme eest läbi vilksanud). Aga no see draama on nii hea, et isegi mind haaras kaasa ja vaatasin “superstaar vajab äripartnerit” storysid ja kogu aja nuputasin, et keda see inimene mulle meenutab… Nüüd prahvatas – Cruella De Vil’i ja teisi sarnaseid multikate “pahasid”, kes oma jüngri peale viha välja elavad, kui loo kangelane nende kurja plaani nahka on keeranud. Miimika, intonatsioon, kõik see. Kui vihast süttimine oleks reaalselt võimalik, siis oleks tulevärki saanud, vaatamata malbele fassaadile.

  • Avatar
    Vasta Laura 9. juuli 2023 at 22:47

    On nii Kristina kui BSHga olnud kokkupuude tööalselt seoses vestlusõhtutega ja Kristina oli tõesti tore, meeldiv ja professionaalne. BSH ei teinud asutuses töötanud inimestest väljagi. Aga pole üllatunud, sest ka ülikooli ajal käis ta üsna tihti minu tollases töökohas ja tere ega head aega tema suust kunagi ei tulnud. Hästi läks kui päikeseprillid eest võttis siseruumides.
    Kunagi kuulasin mingit podcasti, kus antud isik osales ja rääkis kuidas ta ei salli, et teenindajad teda sinatavad. Et peaksid ikka teietama. Anna kannatust, kui ikka ise matslikult käituda siis ei tasu viriseda.

    Viimasel ajal olen kuulnud kuulujutte kuidas teatud olekus olevat tööd tegema läinud, kust ta minema saadeti. Kes teab, kas see tõsi, seega detaile ei avalda, aga ütleme nii, kui see tõsi siis tõesti üllatunud, et ta ei karda, et see ühel hetkel kollase ajakirjaduse poolt see teema artikliteks ei muutu.

    Tema see kainuse ja tervisliku elustiili igal võimalikul hetkel tuututamine Instas on igaljuhul nii üle võlli ja ausalt öeldes ka igav. Sõid jälle brüsseli kapsast, who cares?

    Kindlasti ta loeb siin igat kommentaari seega – have a day you deserve.

  • Avatar
    Vasta jomajoooo 9. juuli 2023 at 22:16

    Mallu, palun pane see eit paika.. see kiri jne, see juba next level psycho shit tal. Ära lase tal olla lihtsalt, vsjoo

  • Avatar
    Vasta Loretta 9. juuli 2023 at 21:31

    Isegi mu armas-kallis kaasa oli nõus minuga seda “skandaali” arutama. Kõige pealt ütles, et ta oleks nagu kusagilt lugenud, kuidas naeratada 🤣. Niiii feik ja ühesugune igal pildil. Sp mind ka see tibi mõnes mõttes huvitab, et kas tegu on tõesti ntx sotsiopaadiga. Nii ükskõik teiste tunnetest jne. Näitasin kallimale ka tema käitumist Hendrikuga ja tõesti nõustus temagi, et viskab sotsipaatliku käitumist. Aga juba on selge, et korras see naine pole ja hakkab üle viskama

  • Avatar
    Vasta Ajaaa 9. juuli 2023 at 21:13

    Kandideeris MyHits’i tööle? Oota, kas ta enda sõnutsi ei pidand mitte nii edukas olema, et ei pea lausa E-R palgatööl käima? 😁

  • Avatar
    Vasta Laura 9. juuli 2023 at 21:06

    Mulle meedib kuidas ta oma storydes praegu on (eile lubas kaduda sotsiaalmeediast), oi ma olen nii palju muutunud, lähedased ka ütlevad seda, see raamat muutis mu elu bla bla bla. Selline fassaad.

  • Avatar
    Vasta K 9. juuli 2023 at 20:01

    Nii enesekeskne ja väsitav inimene, ainult ‘mina ja maailm’ suhtumine. Igas intervjuus segab vahele, kiidab ennast taevani, nagu ka ühes postituses siin.
    See enda ohvriks tegemine on lihtsalt hale. Ja igakord mingi aja tagant pläma stiilis: “ma olen nüüd ōnnelikus kohas ja endaga nii rahul, toitun tervislikult jne.” Nagu milleks see kiidulaul vajalik on ja millal sa päriselt siis rahul oled, kui koguaeg seda juttu ajad? 😀
    Grow up, tōsiselt.

  • Avatar
    Vasta Rami 9. juuli 2023 at 18:49

    Ma olen kristinat sellest ajast jälginud, kui ta veel öösiti hotellis töötas ja Snapchatis näitas, mida ta endale kaasa süüa teeb jne.
    Ausaltöeldes imestasin, kui nad ära leppisid peale seda kui bsh ta Kuti üle lõi. Mu meelest peale sellist asja väga leppida ei tahakski.. Aga bsh oskab äri teha, kõik mis ta teeb talle ju kasu. Nii kui mingi draama on, siis paneb ta nt oma Instagrami konto kinniseks, ikka selleks, et inimesed follow paneksid, et kõigega kursis olla.
    Kristina tundub üks real inimene olevat, soovin talle ainult edu ja küll ta leiab endale midagi ägedamat, kui feik sõbrannad ja myhits raadio. 😉

  • Avatar
    Vasta Gerty 9. juuli 2023 at 18:00

    Ma olen alati imestanud, et miks teda igale poole saadetesse topitakse. Olen teda korra elus, meeste kambaga Saaremaal pidu panemas näinud ja no see käitumine oli lagi. Kui tema kõnnib siis nina püsti ja kõik peavad eest astuma, tema ei tohi jumala eest kõrvale astuda, et kellestki kitsas klubis mööda pääseda. Enivei mina isiklikult tema osalusega saateid ei vaata/ega kuula kuna ta jätab tõesti siukese mulje “Mina ja mu naba”. Pigem istun vaikuses😆 Aga ei good luck talle ta tegemistes.

  • Avatar
    Vasta K 9. juuli 2023 at 14:44

    Kunagi ta sai Hiltoni kasiinosse ka ilma dokita sisse. Räuskas teenindajale, et kas ta ei tea kes ta on ja miks tema peab oma tuppa minema doki järgi. Niikaua räuskas, kui saigi ilma dokita sisse…

  • Avatar
    Vasta Karolin 9. juuli 2023 at 13:36

    Piisab kui teda ühe korra avalikul üritusel näha ning kogu tema fassaad on purunenud. Ülbe, enesekeskne, maani täis drama queen. Olen kolmel üritusel näinud ja iga kord täpselt sama. Viimased kaks korda olid siis kui ta väidetavalt kaine pidi olema. See, et ta ei suitseta, on ka täielik jama.

    • Avatar
      Vasta jopakolla 9. juuli 2023 at 21:10

      Jap, täpselt sama siin. Anu Saagim vaestele 😀😀

  • Avatar
    Vasta Kellu 9. juuli 2023 at 12:54

    Brigitte on käinud kohut mööda kommenteerijatega. Hetkel kui temast kuskil kirjutatakse on kommentaartidel tsensuur, st pole avatud kõigile. Samas ühes tema enda saates tehti kommentaariumis maatasa saate külaline. Ma usun, et kui brigitte oleks heatahtlik, siis oleks ta lubanud, nähes et asi on käest ära, vaid registreeritud kasutajate kommentaarid. Ta on eneseimetleja kindlasti.

  • Avatar
    Vasta KK 9. juuli 2023 at 12:51

    Parim on see, kuidas ta on oma sõnade järgi kõige suurem professionaal.
    Siis ei suuda etendust ära teha, siis esitab mänedzerile ultimaatumi (väga professionaalne käitumine).
    Siis spinnib selle kõik endale oma arust soodsas suunas, et tal on nii palju tööd ja ta on nii edukas, et tal on vaja lihtsalt rohkem tähelepanu ja see on lihtsalt business ja ta on professionaal. Päris ära tüütab see sõna. 😀

  • Avatar
    Vasta salajutt 9. juuli 2023 at 10:36

    brigitte oli muide TLU psuhholoogia sisseastumiskatsetel see aasta, dokki kaasas polnud, utles et nad peaks teadma kull, kes ta on. nagu taiesti pariselt 🙂

    • Avatar
      Vasta triin 9. juuli 2023 at 11:24

      vau.

    • Avatar
      Vasta Inimene 9. juuli 2023 at 11:57

      Sai siis sisse ve? 🤣

      • Avatar
        Vasta salajutt 10. juuli 2023 at 18:32

        eks me saame teada 😀 see on miski, mida ta kindlasti kuulutaks, kui sisse saab

    • Avatar
      Vasta Liis E 9. juuli 2023 at 12:22

      HAHAHAHA

    • Avatar
      Vasta G 9. juuli 2023 at 12:43

      Mul on hea meel et üha rohkem ja rohkem tuleb välja see, milline inimene ta tegelikult on. Mul oli 2 aastat tagasi ka temaga üks juhtum kus sattusime temaga ühisesse seltskonda kus ta mu käest küsis:”Oota sa tead muidu kes ma olen vä?” See oli niii naljakas minu jaoks et ta nii küsis 🤣 nagu?!
      Ja no see fakt et meedias on koguaeg tema mingid draamad ja uudised kuidas üks või teine ei taha temaga enam suhelda, kuidas podcastises ja blogides nimesid mainimata tituleeritakse teda kui eesti üht ebameeldivamat staari, ütleb nii mõndagi selle inimese kohta.. Isiklikult arvan et tegemist on suuremat sorti nartsissistiga ja ta vajaks reaalselt abi. Kristina – mul on kahju et sa oled pidanud seda kõike nii pikalt kannatama. Soovin sulle kõike head ❤️ kalli!

      • Avatar
        Vasta Loretta 10. juuli 2023 at 12:16

        Ma arvan tegelikult, et ta on üsna lähedal oma karjääri hävitamisele. Jah, ta on päris palju punnitanud, et pildis püsida ja ega ta päris loll ka pole. Aga kusagil on piirid ja läheb liiga ülbeks kätte ära. Teised saatejuhid ja külalised tahavad ka rääkida jne, teda ei kutsuta varsti enam mitte kuhugi, sest see “mina ja mu naba” ei müü enam, samuti mitte see eneseabiõpingutest ära õpitud pläma enesearengust jne. Tal ei ole midagi enam pakkuda iga järgnev skandaal on igavam ja pole enam ise seetõttu naljakas, et see on nii halb 😃.

    • Avatar
      Vasta R. 9. juuli 2023 at 12:55

      Kuskile ta magistrisse sai. Siis algul rääkis sellest palju, kiitis õppejõudusid jne. Nüüd on vaikus. Kas jäi huvitav pooleli? Või lihtsalt ei räägi enam õpingutest?

    • Avatar
      Vasta Sandra 9. juuli 2023 at 14:12

      Ahahahahaa. Tase! Made my day

    • Avatar
      Vasta Margit 9. juuli 2023 at 14:21

      Ma olen alati arvanud,et sellel preilil kupli all ei ole kõik korras. Näha ju kuidas sõpru vahetatakse nagu sokke,see pole ok. Ongi nii, et temal tuleks peeglisse vaadata. Tubli Kristina,et lõpuks suu lahti tegid ja talle keegi ka lõpuks vastu lajatab. Kuigi see “staar” ilmselt ei muutu ja ikka on kõik teised süüdi. Edu edaspidiseks Kristina

    • Avatar
      Vasta A 9. juuli 2023 at 18:47

      🤣🤣🤣 sain reaalselt second hand embarrasment’i praegu, nii faking piinlik

  • Avatar
    Vasta Mammu 9. juuli 2023 at 09:39

    Uuuuh 😬😬😬😬
    Korras jant. Nii toksiline inimene, et ebareaalne ja tõsiselt feik inimene. 😏

    See on kindel et vahet ei ole mis sa siin elus teed head või halba, ette jääd sa alati kellelegi! Nii, et Kristina you do you! Oled äge naine ja ema! Sa võid uhkelt nina püsti kaarega BSHst mööda käia, sest ta ei ole mitte keegi! 😉

    • Avatar
      Vasta Hele 9. juuli 2023 at 14:14

      Äärmiselt kahju on, kui üks tõusikust plika Kõpu bussipeatuse st selliseks kasvab. Eks see ratas läks rohkem keerlema kui Shusanne nägi Kristina go3 seriaali ja seal Kristina elukest teise nurga alt. Kadedus ongi see, mis inimesed inetuks teeb, pangu omale seda tasuta saadetud stuff palju tahab näkku.

  • Avatar
    Vasta Katrin 9. juuli 2023 at 09:20

    Mu arust ka see võlts olek kuvab üha rohkem temast välja, just seda pläust inspirational okset välja ajades. Kasvõi tema see “olen tervislik plapla, kõigevaba, võtsin kaalust nii ja nii alla” on küsitav. Ega enam ei filtreeri ise ka välja, mis tõde ja vale. Aga tema on siiski maailma nr 1, vmlt onastarust.

  • Avatar
    Vasta Anni 9. juuli 2023 at 08:08

    Minu jaoks on ta alati olnud äärmiselt ebameeldiv inimene. Ennast täis, eneseimetleja ja otsib 24/7 skandaali. Mõtlen, et kui hea tal võis olla mängida seal filmis koolikiusajat-otse kui valatud rolli, kuna see oli tema jaoks loomulik keskkond 🙂 Käisin üks aasta sõbranna palvel Pahade tüdrukute vms etendusel. Esiteks kogu kamp jäi hiljaks 30min. Saabus etendusele alkoholijoobes ja oli niivõrd robustne ja ropp. Pani pealtvaatajaga tatti(naisterahvaga), naeris nagu hobune-kui ta purjus sõbrannad vetsujärjekorras külili kukkusid jne. Väga labane 🙂 Öäkk! Olen õnnelik, et kinnitad kõiki mu arvamusi temast 🙂

    • Avatar
      Vasta Lii 9. juuli 2023 at 15:19

      Kas ta on koguaeg selline olnud või peale Vallalist Kaunitari lendas kaas pealt? Tundub, et sai ikka väga haiget ja nüüd lajatab teistele samaga. Kristina, sa oled armas ja tore inimene ja kui sind saate lõpus nutmas nägin, mul tulid endal pisarad silma – teadmata milles asi. Keep it up 🥰

  • Avatar
    Vasta Kreet 9. juuli 2023 at 01:15

    Rumal wannabe. Ta on algusest peale olnud nõus ükskõik, mida ütlema, vahendeid ja ohvreid valimata niiiiväga punnitatud, et kuulsaks saada. Siiani punnitab ja taob ise trummi, kui edukas ja kuulus ta on. Labased sõnavõtud, kitsas silmaring,.madalast enesehinnangust tingitud toksilisus.. see kõik on olnud nii läbinähtav ja piinlik. Nii noor, aga juba nii suure margise jälje jätnud Eesti suuruses väikses riigis. Väsitav, lihtsalt väsitav on näha teda jälle kusagil saates.. tal ei ole midagi uut pakkuda. Need kõige esimesed pealkirjad, millega ta kuulsust püüdma hakkas, see ongi tema tase. Ühel hetkel saab ring täis, kelle turjal sõita. Ei jõua plaksutada talle nii palju kui ta iga päev ennast ise kiites ootab. See kõik on juba olnud..
    Ma olen ka mõelnud, et kui kaua Anu seda välja kannatab, et üks nii klassitu vääritu tüdruk püüab end pidevalt külje alla pressida ja ennast Anuga võrdleb. Never ei küündi ligilähedalegi. Kuidas Anu asjasse suhtub?
    Hendrikust oli ka kahju, Ta andis võimaluse, aga selle kõrvale ei mahu teine inimene, all about her. Tema ja ta väike maailm, mull mille ta enesekesksuse pimeduses lõi ja siiani toidab. Hendrik sai üsna ruttu aru, kui ebastabiilse ja ebesekeskse inimesega on tegu. Ja see pole pelgalt naiselik tujutsemine, see on ikka väga katkine inimene, kes tõmbab sind endaga alla. Õnneks Hendrik ei allunud provokatsioonile ja jäi väärikaks, tubli. Väärikus, intelligents, küpsus, tasakaalukus… ühel neist on need, teisel mitte.
    Kristina, aitäh et oled nii vahetu. Respekt, et tood ka välja enda õppetunnid ja õppinisvõime neist. See ongi teie suurim erinevus. Hoian sulle siiralt pöialt! Oled niigi kaua kannatanud ja lasknud endaga halvasti käituda, rahu nimel. Kellelgi ei ole õigus teistest üle sõita, keegi ei pea taluma ärakasutamist toksilise nartsissisti poolt. Ümbritse end inimesega, kes oskavad sind hoida. ❤️

    Juristidele: tegu on puhtalt isikliku arvamusega, mis baseerub avaliku elu tegelase enda loodud kuvandil. 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena 9. juuli 2023 at 00:00

    Issand kui vastik võib üks inimene olla nüüd kui BSH on kuulus jne,et siis on tal kõik õigused kristinat solvama hakata🙄. Kristina tegi õigesti,et selle ussi oma elust välja ajas fake sõpru polegi oma ellu vaja. Kristina on super eeskuju sellest kuidas ei tohi alla anda BSH sugustele ussidele vaid tuleb sajaga vastu hakata ja peegli ette lükata et ta aru saaks et kõik sõprus suhted jms mis kuulsusega kaasas käib ei tiirle ainult nende ümber.

    • Avatar
      Vasta Elva 9. juuli 2023 at 16:08

      Hendrik ikka dodged a bullet. Kristinal soovitan kirjutada politseisse avaldus, sest selline email pole normaalne asi. Las Deniss (või kes iganes) vastutab enda sõnade eest!

      • Avatar
        Vasta jopakolla 9. juuli 2023 at 21:13

        See email on 200% selle segase kirjutatud, vaadake kirjastiili jne. Maniiiic psycho

  • Avatar
    Vasta Marge 8. juuli 2023 at 23:28

    Vabandust teie kõigi ees juba ette, aga palun võtke eeskuju oma ühisest tuttavast “Anu Saagimist”. On kuulus, ags oskab olla daam.

  • Avatar
    Vasta Endel 8. juuli 2023 at 23:12

    Nagu siin kommentaarides juba mainitud on mõningaid nimesid, siis kõik tema storydes nähtud kõige kallimad inimesed ja parimad sõbrannad kuidagi üldse ei püsi pikaajaliselt tema kõrval.. Astrit, Hanna, Grete, Kristina.. nüüd Marjen pluss kõik ex-mehed ja ka oma enda sugulased, kõik kuidagi vahetub ja kõik kaovad tema kõrvalt ja on mingi hetk tema vastu nii “halvad” . Aeg peeglisse vaadata, tõsiselt😌

  • Avatar
    Vasta K 8. juuli 2023 at 22:32

    Bitch podcastis tuli see nartsu iseloom väga hästi välja. Eks avaliku elu tegelasena käib paras annus eneseimetlust kaasas, aga nii Kristina kui Anu Saagimi puhul ei teki seda tunnet, et omgg kui ennast täis inimesed. BSH kuulates on kogu aeg see vaib, et issand ta on tõesti nii enesekeskne. Muud ma midagi jälginud/vaadanud pole peale podcasti, aga sealt nägin mina väga tugevate lapsepõlvetraumadega tüdrukut, kes on endale maailma eest kaitseks ehitanud ette seina, kus on kirjas “mina olen parim”. Ma andestaks, aga liiguks edasi. Ta on täitsa katkine omadega.

  • Avatar
    Vasta M 8. juuli 2023 at 22:28

    Ta just oma storydes ütles, et ta palus valida kahe äri vahel. Aga kes oled sina ütlemaks, et üks inimene ei suuda kahte asja korraga ajada..samahästi siis ju poleks tohtinud Marjen jätkata ka PTLNaga BSH loogika järgi. Aga sellest polnud ju juttu. Pole vist ikka nii hästi läbi mõelnud oma juttu ise ajakirjanduskraadiga ja puha..(seda igakord intervjuudes mainida on väga edev, kas peaksin ka ütlema, et olles magister, siis olen targem kui BSH) 😀

  • Avatar
    Vasta Anna 8. juuli 2023 at 22:16

    See blogipostitus pani mind Brigitet teisest valgusest nägema. Vahepeal tundus ta juba tark ja oma sōpru hoidev inimene olema. Seda blogi lugedes muutus minu arvamus temast kōvastu.
    Kristinale soovin palju edu ja kordaminekuid elus ❤️

  • Avatar
    Vasta Getlin 8. juuli 2023 at 22:06

    Ma ise jälgisin BSHd äkki aasta või kaks mõni aasta tagasi. Tundus alguses täiesti minu vaibiga inimene. Nägin pidevalt ta postitusi ja “inspireerivaid” videosid ja mingi aeg käis mul peas klõps ära, et see tundus mu jaoks nii feik. Kui ma seda postitust nüüd loen, siis terve mu eelarvamus temast paneb pildi kokku. Üsna sõnatu olen, sest ise olen temast ainult paar kuud vanem ja ma ei kujutaks ette, et ma nii vastikult ja lapsikult oma sõpradega/sõpradest suudaks rääkida.

    • Avatar
      Vasta Maarija 8. juuli 2023 at 23:06

      Keegi küsis kommentaarides,et kas selleks peab saama emaks,et tekiks empaatiavõime? Ilmselt selles asi ongi,et ta on Kristina peale kade,sest Kristinal on imeline tütar , aga tal pole mitte midagi peale talle pähe hakanud kuulsuse!

      • Avatar
        Vasta Lily 11. juuli 2023 at 20:21

        uhh, ärge nüüd mainfesteerige veel last ka talle 🙁

  • Avatar
    Vasta Nunnuke 8. juuli 2023 at 21:59

    👍

  • Avatar
    Vasta Grete 8. juuli 2023 at 21:49

    koostööd või mitte, sellisest inimesest on targem kauge kaarega eemale hoida. ükski rahasumma ei ole väärt sellise kahepalgelise ussitamise kannatamist.

    kristina, tõsiselt soovin sulle edu ja vastupidamist kogu selle kammajaa keskel. olen sind jälginud alates sellest ajast kui olid veel aropi manager ja 100% kindlusega julgen väita, et halb sõbranna sa kindlasti pole, pigem vastupidi. ära lase neil sittadel kommentaaridel ja kuulujuttudel end mõjutada <3

  • Avatar
    Vasta Kellu 8. juuli 2023 at 21:33

    Johhaidii 🤦‍♀️Selline inimene on minu hinnangul vastik eneseimetleja ja igatepidi fake .
    Kristina tegid õigesti ,et see eit su elust läind on 👏kiitus sulle . Jumal kui haige võib olla ja oma nö sõbrannat niimoodi kohelda. Pea vastu kristina sul polegi sellist inimest vaja 😍

  • Avatar
    Vasta Antsik 8. juuli 2023 at 21:32

    Tundub, et see neil perekonnaviga selline käitumine. Tema täditütar teeb samu asju instas 🙂 Neile ei mahu pähe, et keegi ütleb neile ei ja siis maksavad avalikult rõvedalt kätte. Esitletakse end kui super inimesena, jagatakse sügavamõttelisi lauseid, kuid samal ajal ülbitsetakse oma lähedastega ja keeratakse s*tta. Neid huvitab ainult nende maine.

  • Avatar
    Vasta Eva 8. juuli 2023 at 21:22

    Maailma vanin amet on ka matusetalitaja… Sa oleks äkki ikka pidanid teadma miks Suuder suri🙄

    • Avatar
      Vasta Kristina 8. juuli 2023 at 22:36

      Ma südamest vabandan, ma tõesti ei tea miks ta ära suri 😂😂😂😂

    • Avatar
      Vasta jopakolla 9. juuli 2023 at 21:16

      Ulme jah…uskumatu eit ikka

  • Avatar
    Vasta Birgit 8. juuli 2023 at 21:16

    Brigitte on Eesti meelelahutusmaastikul suurim eneseimetleja. Teda on ilus vaadata, kohati valus kuulata, aga ikkagi me kõik teeme seda ja elame kaasa – eks nii see aasta meelelahutaja/nahutaja/jahutaja tiitel tuligi 🙂

    Kas selleks peab saama emaks, et naine muutuks empaatiliseks ja teistega arvestatavaks?
    Või on vaja kogeda veel paarkümmend aastat elu?
    Äkki on teatud iseloomujooned nii tugevad, et ka emaks ja vanemaks saamine ei muuda seda?

    Kas 35 aastane Brigitte suudaks teha intervjuud nii, et sellest pool ei oleks tema räägitud lugu ? Nii väga loodan, et suudab … sest uusi Urmas Oti ja Anu Välba järglaiseid oleks väga vaja meie telemaastikul.

    • Avatar
      Vasta Epp 9. juuli 2023 at 00:46

      Emadus kahtlemata muudab naist, aga mitte ilmtingimata ja mitte alati üleöö.
      Kahjuks tundub situatsioon olevat patoloogiline ning sellisel juhul saavad potentsiaalsetest lastest potentsiaalsed uued doonorid…

      Isiklikult nägin vallalise kaunitari saadet kui mainepuhastuskampaaniat eesti rahva ees selle siiraimas vormis. Tutkit!
      Usun, et Malluka kaose energia oli antud skandaalis saatuslik päästik ning ka 35-aastaselt käib veel sama muster.

  • Avatar
    Vasta Janika 8. juuli 2023 at 20:58

    Nii inetult suhtles sinuga ja mul on kahju. Mulle tundub ta veits bipolaarne.. Vallalises Kaunitaris lõpus ta tundus päriselt siiras ja päriselt justkui oli tunnete ja südame ning hingega asja juures, samuti mõnedes podcastides, aga teisalt tuleb tal see vahetus, kus ta on BSH ja ajab nii rumalat juttu intervjuudes jms, siis on temast väga kahju.. Ma ei ole ka aru saanud, miks ta nii väga rõhutab, et ta nii karsklane on ja nii hästi toitub ja nii areneb ja oma teemadega tegeleb, aga siis sorry, aga sinuga täielik m*nn on. Ironiseerib ja mõnitab, inetu. Rohkem teraapiat vaja, rohkem teraapiat.

    • Avatar
      Vasta Inxu 8. juuli 2023 at 22:58

      Mina ütlen selle peale,et tänk gaad,et lahti said sellisest sõbrannast.No niii marki teeb täis eesti rahvale ,piinlik vaadata teda telekast või loed kuskil ajakirjas tema stoorysi.Suht väärakalt käitub ka😃Ülbe ka veel .

    • Avatar
      Vasta jopakolla 9. juuli 2023 at 21:17

      Jep sama arvamus. Vb võttis rohtusid võtete ajal vms, who knows

    • Avatar
      Vasta Nirk 10. juuli 2023 at 00:47

      Paluks mitte bipolaarseid solvata sellise võrdlusega 😀 Ja diagnoose panevad ikka vastava haridusega inimesed 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 8. juuli 2023 at 20:58

    Kui sa talle pika teksti kirjutasid MyHitsi kohta, siis mis ta häälsõnumites vastas?

    • Avatar
      Vasta Kristina 8. juuli 2023 at 21:10

      Kuna häälsõnumeid ei tohi vist lasta siis ei saanud neid jagada aga ta vabandas ja ütles, et ei mõelnud minu peale ning oli isekas.
      Ütles veel seda, et tema arust me ei peaks ka suhtlema aga soovib mulle head ning avalikult oleme viisakad üksteise vastu edasi.

      • Avatar
        Vasta Eeva-Liisa 8. juuli 2023 at 21:29

        Loodetavasti ei lähe sa jälle tema järjekordse vabanduse õnge. Tundub musterkäitumisena see pidev vabandamine. Jää siis ise ka endale lõpuks kindlaks “parem mitte suhelda” kui järgmine kord jälle muuseas uurib, millesse keegi suri? Kahjuks kõlab igast sinust lausest kui väga sa valid sõnu temast rääkides. Saan aru, et oma kohtusse jooksmistega on ta nii mõnegi ära hirmutanud. Pööra sellele valelikule ja labasele inimesele ometi selg, sa oled ilmselgelt paremat väärt.

  • Avatar
    Vasta Piret 8. juuli 2023 at 20:54

    Ok, pikendused pikendusteks, aga kuidas ta vuntse ära ajab? Vahatab?

    • Avatar
      Vasta jopakolla 9. juuli 2023 at 21:18

      Ei need alles ikka veel :))

  • Avatar
    Vasta Jaanika Hakmaa 8. juuli 2023 at 20:24

    Preili leivanumber tundub olevat avalik alandamine. Üldiselt teda väga ei jälgi, aga jäi päris teravalg meelde see tema ja Hendriku after saade, kus avalikult mainis, et Hendrikul olevat Grindr account.
    Tundus juba siis haiglane olevat. Like wtf gets u off?!
    Isegi inimest, keda silmaotsaski ei salli ei alandaks niimoodi…

    • Avatar
      Vasta HELE 9. juuli 2023 at 14:20

      Prouale käis see kettasse, et keegi teda ei tahtnud ja nägi tema kõikumist läbi. Mina, mahajäetud naisena, ei läheks mitte kunagi pasundama meediasse, et mees ei soovinud minuga koos olla. Väga bi ja piinlik ja paneks mõtlema, miks see nii oli pigem, mitte see, et ta on homo raudselt.

      Seetõttu ka Hendrikut avalikult häbistab ja alandas. Hendrik jäi õnneks meheks ja ei lasknud sellel liialt oma elu segada.

  • Avatar
    Vasta Keit 8. juuli 2023 at 20:16

    👏👏👏
    Millegi pärast meenutasid väga Malluka viimaseid suhtepostitusi 😅 the gift that keeps on giving. Üks on nii hea ja helde ja tore lihtsalt

    Olen BSH osas aastaid olnud äraoleval seisukohal. Olen teinud rahu nende asjadega, mis trigerdavad ja samuti soovitanud endale peeglisse vaadata – nö tee paremini või maksa kinni. Inimene on tõesti palju saavutanud ju. Aga nagu ikka tuntud inimestega kipub olema, siis kui midagi tundub kahtlane ja “liiga hea”, siis varsti see ka välja tuleb. Igaüks, kes peab vajalikuks EKSTRA rõhutada pidevalt oma ilu, tarkust, osavust, rikkust, haridust tavaliselt peidab ebakindlusi ja kompenseerib üle. Olles ise ka enda arust haritud inimene, on märgata, kuidas neiu on õppinud ära mõned tähtsad sõnad (dopamiin!!, evolutsioon jm) ning kasutab neid ebavajalikult palju, tekitades palju vahtu, paraku aga mitte sisu. Mida vähem inimene teab, seda enesekindlamalt ta faktides räägib.

    Ma loodan, et Brigitte leiab endas kunagi rahu, sest see asi hakkab hüsteerilisi mõõtmeid võtma ja Eesti rahvas on temast väsinud

  • Avatar
    Vasta Kelly Koger 8. juuli 2023 at 20:04

    Ma kuulasin Bitch podcasti sinu pärast. Ja iga kuradima osa ma vihastasin kui enesekeskne ja tähelepanunäljas on BSH. Ei lasknud ta külalistel rääkida, ei lasknud ta sul rääkida. Kõik keerlea ümber tema.
    Vaatasin täna kõik 6 Go3s olevat Kristina osa ära ja veendusin taaskord kui ägedalt vahetu ja armas sa oled!
    🥰

    • Avatar
      Vasta Marge 8. juuli 2023 at 20:14

      Sama oli selle 30 minutit taevas saatega, külalised olid nagu ainult dekoratsiooniks ja põhjuseks miks ENDAST rääkida. See kui väga inimene naudib enda häält ja esinemist tekitas päris kiiresti päris tugevat vastumeelsust ja ärritust, tahaks ikka saatekülalist kuulata ja tema kohta rohkem teada saada. Võib olla ma muidugi ei saanud lihtsalt saateformaadist aru, sest ma pole küllalt arenenud ja professionaalne.

      • Avatar
        Vasta Piret 8. juuli 2023 at 20:56

        Veits meenutab peaministri ego, selle kõned on ka alati ainult iseendast 😆

        • Avatar
          Vasta jopakolla 9. juuli 2023 at 21:21

          Jep, sama ilusad ka ahahahahaaaa :))

  • Avatar
    Vasta Eeva-Liisa 8. juuli 2023 at 19:58

    Hei! Kuidagi ei suuda uskuda, et see meil kellegi Denissi poolt kirjutatud-saadetud, miks peaks keegi suvaline Kristinale halba soovima sellisel kujul. Kogenud psühholoogina väidan ka, et see pole üldse mehe kirjakeel. Kindlasti uuri see välja kes on sellle alatu tembu taga. Kui tulebkib välja, et “tead küll kes”, siis peaks tal silmad lõpuks väga häbi täis olema. Kristina, oled väga tubli ja julge, et julged avaldada lõpuks seda mida enamus nagunii juba kahtlustas või teadis.

    • Avatar
      Vasta Kats 9. juuli 2023 at 00:19

      Jaa, loomulikult uuri välja…kui midagi varjata missil pole, siis see tflt väga lihtsalf avastatav. Mingi paarkümmend aastat tagasi juba meil ajalooõoetaja väike häkker uuris välja kus ja kes poisid minheid naljakirju talle saatsid. Tõesti sealt ei kuma sellist ” mehe” teksti

    • Avatar
      Vasta jopakolla 9. juuli 2023 at 21:22

      See on 200% tema kirjutatud, vägagi läbi näha

  • Avatar
    Vasta Elaa 8. juuli 2023 at 19:55

    Aga mida arvad Anu sellest kõigest? 💁‍♀️ Olen arusaanud et Anu on tema kõige suurem eeskuju ja tihti lausa tundub et tema sooviks olla nagu Anu.

    • Avatar
      Vasta Kelly Koger 8. juuli 2023 at 20:07

      Kui BSH instapostitust vaadata, kus ta kannab seda Aldo kleiti ja postituse pealkirjaks on: riieru nagu oma unistuste töökoht…siis just Anu ta olla tahabki 😀 Anu ju seda kleiti moeshowl kandis 🤣

  • Avatar
    Vasta Marge 8. juuli 2023 at 19:53

    Miss Täiuslik meenutab mingis mõttes seda Austraalia täkku ja mingis mõttes maakler Rotti. Nende kõigi lemmiklilled on ilmselt nartsissid..

    • Mallu
      Vasta Mallu 8. juuli 2023 at 19:56

      Hahaha, I cant 😀

    • Avatar
      Vasta M 8. juuli 2023 at 20:01

      Kusjuures mõtlesin TÄPSELT sama asja 😅

      • Avatar
        Vasta Kelly 8. juuli 2023 at 20:09

        .

    • Avatar
      Vasta jopakolla 9. juuli 2023 at 21:23

      Jaaaa

  • Avatar
    Vasta Ann 8. juuli 2023 at 19:52

    Ma ei jaksa neid vestluste kirjavigu lugeda, vbolla läheb ka BSH selle düsgraafia peale närvi? Igal inimesel on omad käivitajad (mis ei õigusta muidugi selja taga ussitamist).
    Viimasel ajal on kirjaoskamatus popp ja õnneks on Mallu jutu teksti parandanud, nii et see oli suht mõistetav.
    Aga kui ma näen, et Mallu kirjutab hästi, BSH on haritud ning saatejuhi või muu osalemisega omale niši leidnud, siis väga paljudest “kuulsustest” ei saa ma aru, miks neid jälgima peaks (BSH sisu pole ka mu jaoks, nii et teda ei jälgi aga kui ta telekas ette juhtub, siis kanalit ei vaheta, erinevalt mõnest teisest saatejuhist või mudijast).
    Mulle tundub siin, et üks osapool on võtnud ohvrirolli ja selle, et olen tore ja hea aga kui seda teha kellegi teise pärast, siis polegi tulemust. Ilma enesearmastuseta ei jõua kusagile ning kui oled endaga kontaktis, ei lase teisel endale pähe istuda, vähemalt mitte korduvalt.
    Mallu, Sa oled suure südamega ja lähed kergesti keema (ma ka) aga targem on sõbrannasse enesekindlust süstida ja mitte end vahele toppida, tegu on täiskasvanud inimestega ja kui asjalood on nii nagu väidate, kaevab BSH endale üks hetk augu ja karma saab ta kätte. Ärge toitke ärapanemist, mis see teile annab?

    • Avatar
      Vasta Flamingo 8. juuli 2023 at 20:21

      Olen sama meelt. Täiskasvanud naised, aga tülisid peab millegipärast avalikkuse ette tooma? Saan aru, et oletegi kuulsad inimesed kõik kolm ja muidugi tekivad meedial ja fännidel need küsimused suhtluse kohta , aga kuulsust ei tasu nii väga pähe ka võtta, et iga detaili paisata omalt poolt rahva ette. “Ei kommentaari” selgub et ongi kõige targem vastus. Kristina on äge ja sümpaatne ning seda on ka Mallukas ja BSH. Kui ka tema võtab ohvrirolli, siis inimestele, kes teid isiklikult ei tea, on väga keeruline midagi üldse arvata peale selle, et täiskasvanud naised viskavad liivakastis üksteist liivaga.
      Loodan et saatw oma mured ikkagi lahendatud 🙂 Kristina sa oled vahva inimene, võta rahulikult.

    • Avatar
      Vasta Karu 11. juuli 2023 at 08:22

      Düsgraafia on päris diagnoos, neuroeripära. Äkki ei lahmiks selle sildiga niisama? Või lähebki keegi päriselt inimese neuroeripära peale närvi? Empaatiline much.

  • Avatar
    Vasta Shira 8. juuli 2023 at 19:39

    Karsklase jutt BSH tundub kahtlane.. Raplas oli ta suvealgus peol õhtujuht olnud.. Mingid jutud käivad, et ta oli nii purju ennast joonud ja ei jõudnudki lavale.. 😳😂🙉Ma ei tea kas see tõele ka vastab, kuna ma ise seal ei käinud, aga kui ta storysi vaatasin, siis võiks arvata , et null promilli tal küll polnud🤨 #aastameelejahutaja

    • Avatar
      Vasta Kaisa 9. juuli 2023 at 11:36

      Kadrina summerfestil oli küll minu meelest kapsas. Jagas seal pileti numbrite järgi auhindu loosiga ja kordas ühte numbrit 3x järjest kuigi see nr oli juba auhinna kätte saanud ja välja kuulutatud oli juba uus loosi number. Seega ma ei tea- võibolla seal saidki ühed samad näod kõik auhinnad endale. Paar päeva hiljem storydest nägin kuidas räägib karsklusest siis mõtlesin küll, et kellele valetab..

  • Avatar
    Vasta Liina 8. juuli 2023 at 19:32

    Ma olen BSH-d jälginud ja mõelnud, et mis mulle nii vastumeelne temas on. Siis sain aru, et ta võib oma etiketti söögi alla ja peale õppida, aga tal puudub minu hinnangul taktitunne. Ta ise peab ennast vist väga humoorikaks, aga iga ta nali tundub mulle selline onuheinolik dad joke, mis paneb kõrvalseisjad piinlikkust tundma. Tuleb meelde see viimane insta story lennukinali, kus ta omast arust “tegi nalja”, et kuna eesistuja küsis ta käest, et kas ta võib alla lasta (istme), siis BSH soovitas talle espumisani võtta. Nagu. Ta ilmselt pidas silmas prostamol unot, mis on meestele urineerimishäirete jaoks. Tema aga soovitas kõhupuhituse vastu ravimit ja pidas seda väga naljakaks. Ma teda rumalaks inimeseks pidada ei taha, aga vot see taktitunne. Mida pole, seda pole. Kui ta peakski kedagi intervjueerima või küsimusi küsima, siis mulle tundub, et umbes pool aega räägib ta endast. “Nii Kristina, mis su lemmik värv on, mul on kollane (küsimärk?)”, “mida sa Jüri arvad sellisest olukorrast, mulle isiklikult ei meeldi, kui…(küsimärk?)”. Nartsissismi kahjuks kasutatakse tänapäeval iga asja kirjeldamiseks. Tegelikult võivad inimesed niisama ka ebameeldivad, taktitundetud ja õelad olla. Disclaimer: Kõik on minu isiklik arvamus, mis on kujunenud meedia põhjal, mina BSH-d ei tunne, ei tea, BSH pole kunagi minu teada esitanud selliseid küsimusi nagu ma näidetena tõin ja BSH advokaadile teadmiseks, et see insta story on mul screenshotitud. Kuhu me jõudnud oleme eksole?

    • Avatar
      Vasta M 8. juuli 2023 at 22:41

      Enam paremini poleks saanud öeldagi, just see onuheinolik huumor, mil ükski nali ei ole reaalselt iialgi isegi mitte natuke naljakas ja see meeletu eneseupitamine.

  • Avatar
    Vasta Kadi 8. juuli 2023 at 19:26

    🍄, 🍄 😋

  • Avatar
    Vasta E 8. juuli 2023 at 19:25

    Esiteks.. see karskluse jutt ammu kahtlane tundunud, sest minu hinnangul on teatud staaril näos pesuehtne nö “joodikupaistetus”. Ei väida muidugi, et keegi joodik on või ei ole, aga selline väljend on olemas🙄

    Teiseks.. tundus maru kahtlane, et teda polnud oma “parimaks sõbrannaks” tituleeritud inimese hiljuti toimunud pulmas. Põhjust muidugi ei tea, aga seda kõike lugedes võib vast omad järeldused teha.
    Ja kolmandaks.. mega, et sellisele bullyle ja insta-inglile vastu astud!

    All the best!

    • Avatar
      Vasta Agnes 8. juuli 2023 at 20:26

      Väga hästi kirjutatud lugu.

      Nartsissistidel pole olemas iseenda mina. Seega peavad nad selle ideaalse kuvandi edast välja mõtlema. Ideaalne imago on aga habras ja kipub mõranema. Päeval käib ringi miljoni dollari naeratusega ja kogub laike, õhtul nutab patja.

  • Avatar
    Vasta Itti 8. juuli 2023 at 19:24

    Kristina, miks Ants talle siis teriaapiat ei tee haha 😀 ??

    • Avatar
      Vasta Kantor Emar 9. juuli 2023 at 01:04

      Mina usun BSHd

    • Avatar
      Vasta Riin 9. juuli 2023 at 10:09

      Tekkis sama küsimus..

    • Avatar
      Vasta jopakolla 9. juuli 2023 at 21:26

      Sest ükski konstetalltsioonihuinjaa ei ravi sellist asja välja :))

  • Avatar
    Vasta Liltsik 8. juuli 2023 at 19:23

    Kas kuskile saab uue sõbranna CV ka saata?🥲 tahaks kandideerida🥹

    • Avatar
      Vasta Ann 9. juuli 2023 at 04:23

      BSH on mulle tavaliselt pigem meeldinud, sest nii üles töötanud ennast, ilus naine jne, aga isegi mind on saadetes häirinud tema enesekesksus. Nt maskisaates arvas, et KÕIK vihjed olid temale suunatud ja A L A T I ainult “mina, mina”. Palun keskendu saate formaadile/saatekülalisele. Teiseks on minu jaoks alati olnud suur RED FLAG kui täiskasvanud naistel vahetuvad regulaaeselt need suured südamesõbrannad keda avalikult storydes jms haibitakse. Kui sa oled juba nii vana ja sul tulevad-lähevad need sõbrannad koguaeg, siis minu arust ütleb see sinu kohta väga palju. Olen temast aasta noorem ja “kõige uuem” sõbrants on minuga juba 7 aastat – ehk siis hoia neid, kes on tõelised ja head, mitte ära vaheta neid regulaarselt uute vastu. Aga kui sellist s*tta toota on täiesti arusaadav, miks mõnel täiskasvanud naisel need südamesõbrannad vahelduvad koguaeg.

      • Avatar
        Vasta jopakolla 9. juuli 2023 at 21:26

        Jep täpselt

        • Avatar
          Vasta Nimi 10. juuli 2023 at 20:57

          Inimene on haige. Terved inimesed teevad teda maha. Ta peaks saama ravi. Ma saaks aru kui inimene on OK ja anda siis tagasisidet ta tegudele aga esmalt tuleks suunata selliste käitumismustritega inimene ravile. Loodan, et oma sõnadega siin ei kustutata kellegi elutuld.

  • Avatar
    Vasta Reem 8. juuli 2023 at 19:17

    Kristina, ma ei tea kuidas Eestis kõik see käib. (Olen välis eestland, ega ela ise Eestis kui mitu kümmend aastat) Aga tasub uurida, et kes see isik on selle meili aadressi taga on ja anda kohtusse.
    Literally that aint okay! Ja ma paneks vastutama selle isiku , kes sellise meili taga on!
    Middle finger up to BSH ja meili saatja, kui juhul pole sama isik, who the f* knows tõesti!
    Usu iseendasse, ja tea, et oled tugevam kui isegi oskad arvata! ♥️

    • Avatar
      Vasta Liina 8. juuli 2023 at 19:36

      Kuule lege seda saab vist proovida, et tahad gmaili parooli taastada ja siis öeldakse, mis lõpuga telefoninumbrile kinnitussõnum saadetakse. Proovige järgi😀

      • Mallu
        Vasta Mallu 8. juuli 2023 at 19:46

        Proovisime, aga krt ei lase 😀

    • Avatar
      Vasta Kristina 8. juuli 2023 at 19:58

      Kusjuures Marjen kirjutas sinna emailile ju vastu nii: Tere,
      Meieni joudis teie e-Mail.
      Teema tundub pônev. Kas oleksite nous ise ka podcasti tulema sellest rääkima voi oleksite nous allkirjastama alloleva kirja, et meil oleks
      Öigus seda saates kasutada? (Vöib allkirjastada digitaalselt voi voime kohtuda ning allkirjastada ka kohapeal).

      Siis tuli vastu, et tema ei tule kuskile ja tema pole isegi kindel kas see olin mina aga minu sarnane naine ning temal on õigus enda kogemust jagada jne.
      Igatahes absurd

      • Avatar
        Vasta Reem 8. juuli 2023 at 20:29

        IP aadressi on ka võimalik välja uurida ja selle kaudu meili taga olev isik . Otsige häkkerid vms üles.

      • Avatar
        Vasta jopakolla 9. juuli 2023 at 21:28

        See on 200% selle manicu kirjutatud, läbi näha ju stiilist jne + veits detaile juurde nagu talle meeldib valetades lisada

  • Avatar
    Vasta Lauren 8. juuli 2023 at 19:16

    BSH puhul ma olen kogu aeg imeatanud seda “olen olnud juba nädal aega, kuu, 3 kuud, terve suve” kaine ja ma alati mõtlen, et miks ta seda kogu asg nii rõhutab, tavaline alkoholitarbija (kellel pole probleemei alkoholiga) ilmselt ei pane tähelegi kui palju või tihti või kas üldse alkoholi tarvitanud on viimase kuu jooksul.

    Mis puudutab juuksepikendusi, siis ta ju reklaamib oma juuksetoodetega alati, kui ilusad ta enda juuksed on. Poleks arvanud ka, et need pikendused.

  • Avatar
    Vasta G.L 8. juuli 2023 at 19:02

    No kui ta selline on, siis ei imesta, et Hendrik temaga koos olla ei tahtnud😀
    Imelik tädike. Ammu juba vaadanud, kui oma mingeid hirmsalt “tarkasid” storysid teeb, et temaga vist kõik ok pole🙈

    • Avatar
      Vasta R 8. juuli 2023 at 19:06

      +1 ja mina vaatasin ka, et vaene tüdruk, Hendrik tegi liiga. Ei imesta tõesti, miks asjad sellise pöörde võtsid. Diagnoose jagama ei hakka, aga vajaks abi.

  • Avatar
    Vasta S 8. juuli 2023 at 19:01

    Muide see e-mail selle koleda sisuga. Kui ta tõesti selle ise kirjutas, siis mul ei ole midagi kosta. Aga isegi kui ta ei kirjutanud seda ise, siis never ever ei näitaks ma nii koleda sisuga meili oma sõbrannale ja kustutaks selle kohe ära ning ei annaks tähelepanu sellele .. sest sellise meili sõbrannale näitamine on ju sama, et sa tahad näha, mis reaktsiooni sa tast välja saad. Ja veel sellega hiljem naljatleda ja ähvardada. Väga väga inetu lugu ..

    Kristina, sa oled super imetlusväärne imeilus naine!

    • Avatar
      Vasta Kristina 8. juuli 2023 at 19:04

      ❤️

    • Avatar
      Vasta Kristiina 9. juuli 2023 at 19:55

      Mis see mallukas talle ütles? Ma pole stoorisid näinud/kuulnud.

  • Avatar
    Vasta Päike 8. juuli 2023 at 18:56

    Mitte keegi ei ole parem, kui ta teeb sporti ja on peenike. Miks peab halvustama, kõik on inimesed!!!!!!

  • Avatar
    Vasta Andra 8. juuli 2023 at 18:53

    Mulle meenub kohe Astrit, no koguaeg olid koos ja storytasid ja ühel hetkel lampi enam ei suhelnud? Juba siis tundus mäda..

  • Avatar
    Vasta R. 8. juuli 2023 at 18:53

    Varsti tuleb see jutt, et Mallukas ja Kristina tahavad BSH nime pealt rikastuda. Aga vot tema hea ja kuulus ja ilustore inimene ei anna oma tähelepanu nendele🤣

    • Mallu
      Vasta Mallu 8. juuli 2023 at 18:54

      No mis tähelepanu tal praegu anda oleks? Või noh, juba räägib tegelt, et me kristinaga matsidest narkarid – natsa saab ikka kuidagi susserdada :D!

      • Avatar
        Vasta Juulius 8. juuli 2023 at 19:03

        Palun tee ka stoorisid, kus sa terve suvi kaine ja narkovaba 😂

        • Mallu
          Vasta Mallu 8. juuli 2023 at 19:04

          Ma võin käsi südamel öelda, et olen viimased 24h kindlasti olnud kaine ja narkovaba! 😀 Kuremäe klooster, siit ma tulen!!

        • Avatar
          Vasta R 8. juuli 2023 at 20:00

          See teema läks nii põnevaks, et kuigi ma pole tasuliste blogide lugeja, siis nüüd ostsin ka artikli, et teada saada 😂

  • Avatar
    Vasta M 8. juuli 2023 at 18:52

    Kuidas tal lood selle Hannaga on? Samasugused üles-alla või talub sõbranna selle kõik ära, peaasi, et kuulsuse kõrval särada saaks? Lihtsalt mõte.

  • Avatar
    Vasta MA 8. juuli 2023 at 18:49

    Ma ei tea. Mulle meeldivad mõlemad. Ma sain kusjuures ammu aru, et ‘must kass’ vahelt läbi jooksnud neil ja pigem oligi selline respekt, et sellest mingit draamat ei tehtud. Minu jaoks meelelahutajad mõlemad ja nende omavaheline suhtlus ja värk väga koti. 🤣 Sa blogid oma elust aastaid ja sinu eraelu sp põnev jälgida. Aga kui näiteks ka Ivo Linna oma parima sõbraga tülli läheks, isegi, kui see sõber oleks Ott Leplad… no ei huvitaks detailid. Tehku parem mõni hea tümm mõlemad, mille järgi jalga keerutada.

    • Mallu
      Vasta Mallu 8. juuli 2023 at 18:52

      Krt, ma loeks küll Linna ja Leplandi draamast :D!

      • Avatar
        Vasta MA 5. august 2023 at 16:34

        Krt, tead tundubki Ivo Linna draama ka täitsa põnev. Kutsud kirjutama, teeb 20 tuhhi ä äkki?! 🤣

        • Mallu
          Vasta Mallu 5. august 2023 at 16:48

          peaks talle välja pakkuma jah 😀

  • Avatar
    Vasta Päike 8. juuli 2023 at 18:49

    Olin ka jaanidel kaine aga ei leia, et peaks sellest pasundama kõigile. Naeruväärne 🫣

  • Avatar
    Vasta Mina Jah :) 8. juuli 2023 at 18:48

    Töötasin kunagi BSH ühes asutuses ja kui Mersu tahmafiltri saaga oli suurelt meedias, siis julgesin selle kohta ta käest midagi küsida, mille peale ta mind avalikult kõigi inimeste ees lihtsalt läbi sõimas. Väga suurejooneliselt ja korraliku draamaga. Vabandasin ta ees sealsamas ja kirjutasin talle hiljem veel pikalt, et minu eesmärk polnud teda kuidagi solvata. Vastust sellele ei tulnud, edaspidi tööl tegi nägu, et ei tunne mind. SEST mina ta töökaaslasena olingi ju süüdi, et ta seda fcking tahmafiltrit varem ära ei vahetanud.😀
    Aastaid hiljem kui kohtusin temaga ühes kokteilibaaris jätkas sama taktikat. Teatraalselt ja ülevoolava feik olekuga otsis tähelepanu üle loungei, et ma teda märkaks ja siis ignoreeris. Jälgisin seda showd kõrvalt, ta oli seal ühe sõbrannaga, tegi enda show ära ja siis istus telefonis, kuigi oli tulnud enda sõbrannaga välja. Pole minu asi, aga peale seda sain kinnituse, et see inimene on käitumishäirega või elab kuskil paraleeluniversumis, kus elu toimub Instas ja telefonis ning pärisinimesed on pehmelt öeldes kõnts. Mul on kahju Kristina, et Sinul asjad nii kaugele arenesid ja seda varem läbi ei näinud.🙏🏻❤️

  • Avatar
    Vasta Mammu 8. juuli 2023 at 18:43

    Wow😳

  • Avatar
    Vasta Kristin 8. juuli 2023 at 18:40

    Kuidas sinu suhted Marjeniga on ?
    Kas on see tõsi et Brigitte pani Marjeni fakti ette TEMA või sina?

    • Avatar
      Vasta Kristina 8. juuli 2023 at 18:46

      Mina saan Marjeniga väga hästi läbi, ta on super tore inimene.
      Jah, kahjuks on see nii, et ta pani Marjeni sellise fakti ette.

      • Avatar
        Vasta R 8. juuli 2023 at 19:04

        Kas Marjen teeb mõleminga veel koostööd või kui peakski Marjen valima BSH siis kas see teie suhteid ei mõjutaks kui ta loobuks sinu mänedzeri koha pealt?

  • Avatar
    Vasta E4 8. juuli 2023 at 18:39

    Ausaltöeldes ei ole üldse imestunud. Kui keegi näitab meedias koguaeg kui IDEAALNE ta elu on ja absull alati on kõik teised süüdi, kui mingi draama on, siis aina rohkem hakkad mõtlema, et keegi ei saa olla kunagi nii ideaalne, et ta kunagi vigu ei tee.
    Nartsissisid ei tunnista endale, et neil midagi viga on, nemad on ideaalsed ja teised inetud ja pahad ümber ja nartsissistiks ei sünnita, vaid see on lapsepõlvest vaikselt algav, kui suhted vanematega pole head nt, millest on ka see
    prestiižikas neiu rääkinud.

    Also, ta suure tõenäosusega tuleb tagasi vabandama, et hiljem samamoodi teha, save yourself the trouble, palun.
    Te Malluga olete mulle koguaeg meeldinud ja karma teeb selliste inimestega oma töö nagu seda on mainitud inimene.

  • Avatar
    Vasta E✌️ 8. juuli 2023 at 18:38

    Lôpuks ometi tegi keegi suu lahti. Inglikesse tôeline pale paljastatud. Aga mis seal ikka, minge jooksma #peace, nagu ta ütlebki😂

  • Avatar
    Vasta Greete 8. juuli 2023 at 18:34

    Mul on küll üks gossi kusimus – podcast mis oli koos Adrianaga. Bsh lubas KÕIK enda “feik” asjad ka üles loetleda, aga kas ta midagi botoksist rääkis? Mis ta endale teinud on? Võiks miks ta juuksepikenduste kohapealt nii vait oli? Teil oli omavahel kokkulepe, et te ei küsi ka?

    • Avatar
      Vasta Kristina 8. juuli 2023 at 18:55

      Me ei leppinud seda kokku, et ma ei tohi küsida aga ta ise ei rääkinud ja siis ma ei küsinud ka.
      Ma arvasin, et kõik nkn teavad, et tal on juuksepikendused.

      • Avatar
        Vasta Kadri 8. juuli 2023 at 19:00

        Ee mina ei teadnud. Sai jälle targemaks🙂

      • Avatar
        Vasta Kaisa 8. juuli 2023 at 19:08

        Krt mind väga huvitab kelle Marjen valis 😁🫣

      • Avatar
        Vasta Maris 9. juuli 2023 at 11:03

        Kes vähegi BSH-ga kokku on puutunud, see tunneb ta sellest artiklist ära. Nartsissism on tavalisem kui arvatakse! Kui hakata mõtlema ja analüüsima, siis on meie eludes mitmeid nartsissismile kalduvaid isikuid.
        Lugege, tunnete nad ära!

        https://nartsissism.ee/kes-on-nartsissist/

        Kristina, Marjen ja kõik teised, kes Brigittega varem koostööd on teinud, kuid nüüdseks aru on saanud, et ta viib nii enda kui teiste mainet alla. Põgenege, see laev upub!
        BSH-le halba ei soovi. Kasvamine tekib siis, kui antud inimene lõpuks endale otsa vaatab ja ei süüdista enam teisi. Uhkus ajab upakile nagu öeldakse.

        “Nartsissist on isiku iseloomuomadus, millest tegelikult soovib igaüks hoida kaugele eemale. Sõprus või suhe nartsissistiga on eranditult alati vaevarikas ja kannatusterohke. Sellisele suhtele tuleb iseenda heaolu huvides teha lõpp nii ruttu, kui vähegi võimalik.”

      • Avatar
        Vasta jopakolla 9. juuli 2023 at 21:33

        Ok aga.. kuidas saavad pikendused nii koledad ja takused olla, for real nagu.. see on selle tema shampoonile nagu mingi antireklaam no

  • Avatar
    Vasta Kats 8. juuli 2023 at 18:31

    Team Kristina! 🙋‍♀️ BSH on jah täpselt selline “me, myself and I” tüüp.

  • Avatar
    Vasta Shain 8. juuli 2023 at 18:31

    No see prosti screen ja meil tundub ju igaljuhul 100% fake. Iga 5 aastane saaks ka sellest aru.
    Sellist inimest ei saa tõesti sõbrannaks pidada. Vastik.
    TEAM Kristina kindlasti.

    Las see tsikk pistab enda brüsseli kapsast blendrisse edasi ja olgu omaette!

    • Avatar
      Vasta jopakolla 9. juuli 2023 at 21:34

      Hahaaaa.. no kapsast pole ta juba mingi aasta vist soonud, hahaaa

  • Avatar
    Vasta R 8. juuli 2023 at 18:28

    Väga piinlik ja häbiväärne teema teise poole jaoks ja tubli, et asja avalikustad nii nagu see on.
    See mida see naine endale lubab, on üle igasuguse piiri. Aidake keegi tal leida tee kuskile, kus pakutakse ravi. Selline inimene ei vääri ei aasta seksikamat ega ka meelelahutaja tiitlit. Häbi!
    Sina Kristina oled aga supersõbranna olnud 🩷🤘🏼

    • Avatar
      Vasta KR 8. juuli 2023 at 18:36

      Team Kristina!🫶 Lõpuks keegi räägib päriselt sellest “minu piir on 2 pokaali” preilist!😀

      • Avatar
        Vasta S 8. juuli 2023 at 19:42

        Minu piir 2 pokaali- vaadates Kroonika peo videosid,siis 2 pokaaliga nii mällu ikka ei joo end 😄

        • Avatar
          Vasta Maru 9. juuli 2023 at 11:28

          suured pokaalid 🙂

  • Avatar
    Vasta D 8. juuli 2023 at 18:23

    Tänks Kristina, et jagasid! Sa oled äge naine! ❤️

  • Avatar
    Vasta K 8. juuli 2023 at 18:10

    Ma olen seda faking aastaid arvanud, et ta selline uss on. Vahepeal arvasin isegi, et noo okei, ju ma olen siis eksinud. Huj ka. Täpselt selline inimene ongi nagu ma arvasin. Heameel, et see lõpuks avalikkuse ette jõuab. Sinule Kristina soovin aga kõike head ja loodan siiralt, et elutee enam selliseid kaikaid su tõusuteele ette ei pillu. ♥️

  • Avatar
    Vasta Triin 8. juuli 2023 at 18:01

    Aga kas tal on hetkel kõik ok? Tundub kuidagi väga spiraling ja reaalsustajust välja kukkunud.

    Ja kas ta just võrdles ennast Warren Buffetiga, sest loeb palju eestikeelseid kahtlase väärtusega eneseabiraamatuid? What. Mul on nii palju küsimusi. Loodan, et leiab end taas üles.

    • Avatar
      Vasta jopakolla 9. juuli 2023 at 21:35

      Loodan et saab rohtusid vms jah..