Uncategorized

kas ma tohin teie rindadest pilti teha? nägu ei pea peale jääma

20. juuni 2010

sam_9060-6441988
sam_9031-1113130
Täna käisime kalal neljakesti. Umbes poolteist h KL-ist eemal. Igatahes väga lahe oli, kuigi saime null kala. Mina leidsin kiisupojad kellega mängida ja elu oli ilus. Kuni üks mees, kes seal töötas, arvas et oh kui neiu tahab kassidega mängida, siis toon talle selle teise kassipoja ka.. ja tõi kassi PEAST KINNI HOIDES! Tra ma läksin nii närvi, et ma rabasin kassi ta käest ära ja lõin talle vaba käega piki pead, ise nuttu tagasi hoides ja NO NO NO karjudes. No on haige tüüp. Igatahes siis ta vabandas ja mina jäin sinna maha kassidega mängima. Äkki vaatan et üks mees teeb must mobiiliga pilte! Ja kuna ma vaatasin maha, siis vaevalt, et mu nägu sinna peale jäi! 😀 Ehk siis see tüüp lihtsalt tegi mu rindadest pilti. Kui ma küsisin, et ou teed pilti või, siis ta raputas ehmunult pead ja pakkus mulle 7upi. Võtsin siis vastu ja mängisin kassiga edasi. Nõnda kerge on astuda sinna prostitutsiooniteele. Aga pealkirjast siis, et tänasega seoses tuli meelde, et kui ma BBC töötasin, siis mingi kunde tahtis Ella tissidest pilti teha, ja kui Ella keeldus siis ta ütles, et ära muretse, nägu ei pea peale jääma:)

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta mallu 22. juuni 2010 at 17:19

    Mulle meeldib, kui mul on diplomaatilisi s6pru nagu reena:D minu vastus oleks olnud: misasjaaa mine perse nagu tra ma ei pea mingeid kombeid austama, tapa 2ra ennast:S

    ok see oli liialdus, laav ju:(

  • Avatar
    Vasta Rents 22. juuni 2010 at 13:30

    Ütlesin ju, et NYs olin ja olin kusjuures enne järgi uurinud, et see on seal seadusega igati lubatud. Aga tundub, et varsti on Eesti viimane koht, kus normaalselt päevitada saab, sest isegi Barcelonas tulevad vähemusrahvused juba ahistama.

    P.S. Kohaliku kultuuri austamine peaks siis tähendama, et burkakandjad Eestisse/Euroopasse tulles omakorda selle viisakusest seljast võtaksid – aga ei võta ju. Tuli meil siin ka multikultuurses klassis jutuks see ükskord ja minu imestuseks inimesed olidki seisukohal, et on normaalne, et näiteks meie Koreas viisakusest koeraliha maitseme, aga samas ei ole meil ikka viisakas moslemile sealiha pakkuda ja oma koera võiks ka nii kauaks kuuri kinni panna. No andke andeks, viisakus peab ikka kahepoolne olema, muidu ei näe ma sellel mõtet.

  • Avatar
    Vasta Brita 21. juuni 2010 at 10:05

    Rents! Kui võtame selle, et osades osatiikides võivad mehed speedode kandmise eest rannas politseisse sattuda siis topless võib samuti samasse kategooriasse sulanduda. Ja miks blogi autor üldse imestab, et keegi su rindadest pilti tuleb tegema, kui sa viibid islamiriigis, kus ka burkade kandmine on paljude naiste jaoks igapäevane asi. Reisides võiks kohaliku kultuuriga end kurrsi viia ning pole ju paha kui seda natukenegi austaks.

  • Avatar
    Vasta Rents 21. juuni 2010 at 07:55

    Minu käest küsisid tüdrukud kusjuures, nii et ma olin lahkelt nõus nendega koos poseerima. 😀

  • Avatar
    Vasta mallu 20. juuni 2010 at 18:43

    Lasid siis teha või?:D

  • Avatar
    Vasta Rents 20. juuni 2010 at 17:48

    Haha, minu käest on sama küsitud, kusjuures NY rannas – nii et hui need ameeriklased vabameelsed on, ma olin ainus tüdruk rannas vist, kes topless päevitas. 😀