Uncategorized

tripp Varssavisse

19. juuli 2023

Okei, ma olen nüüd päev läbi tegelenud kodu koristamisega ja mõtlesin, et kuni peika koju jõuab, jõuan ehk midagi meie reisist kirja ka panna. Muidu oleks vist suht suva, sest keda see nii väga huvitama peaks, mida me seal Poolas tegime või ei teinud. Aga kuna mu enda mälu on nii pagana üürike, siis rohkem enda jaoks panen. Või noh, kui kellelgi sinna Varssavisse lähiajal asja on, siis paar kabedat soovitust on mul teile ka.

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Vaike 19. juuli 2023 at 18:51

  Poola ongi megaäge riik, eriti mis puudutab sööki.

 • Avatar
  Vasta Kellakagu 19. juuli 2023 at 15:51

  Kena pilt.

 • Avatar
  Vasta Lea 19. juuli 2023 at 12:14

  Selles Lennujaama baaris oleme ka end hästi tundnud. Võtsime kaks klaasi mulli, kokku 40 eur. Maitses tõesti hästi aga see hind lõi pahviks küll:) Pärast oli terve reis nali, et ah odavam kui Tallinna Lennujaamas :))