Uncategorized

öelge pliis, mis selle BSH’iga toimub?

10. august 2023

Ma olen päev läbi ringi tormanud, seega ma ei jõudnud varem blogisse ohkima tulla, et ma nägin eile BSH storysid ja ma olin jupp aega kahevahel, et kas ma üldse peaks midagi ütlema….Sest kui ta mingi kuu aja pärast ennast kiilaks ajab ja full mental breakdowni saab, siis ilmselt pole väga sünnis siin teise vaimse tervise üle spekuleerida.

Loe ka neid postitusi!

31 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Käbi 11. august 2023 at 20:00

    Ma loodan, et BSH loeb seda kommentaari. Sa ei saa olla inimeste jaoks inspiratsioon, kui sa valetad ja jätad endast vale mulje. See “enesearengu” jutt ei ole enam usutav. See näib kui fassaad, et end “parema” inimesena esitleda. Võib-olla sa siiralt üritad parem inimene olla, aga küsi endalt, mis on see motivatsioon selleks? Kas “enesearengu teel” käimine on lihtsalt meetod, et end teistest “parema, arukama, arenenumana” tunda?

  • Avatar
    Vasta Reena 11. august 2023 at 14:30

    Tänased viimased storyd on küll nagu mingi psühhoos. MINA, MINA, MINA. Mina olen 7a saanud meelelahutusmaastiku tippu, mina saan Eesti kõvemaks investeerimistegijaks. Inimene läheb lõhki ilmselt kohe eneseupitamisest.

  • Avatar
    Vasta R 11. august 2023 at 11:59

    Ma õppisin temaga koos…
    Juba siis oli ta väga enesekindel ja avaldas alati arvamust. See ei ole alati halb, aga kuskilt läheb piir ja enesekindlus ei tohi ka üle pea kasvada.
    Ma vahelduva eduga ikka olen tema tegemisi jälginud (täitsa huvitav oli), kuid praegu ma jälgin ausalt öeldes teda ainult selle pärast, et saada osa järjekordsest tsirkusest (naiselik uudishimu).
    Ma ei taha üldse inimeste kohta halba öelda üldjuhul, aga nüüd on ta tõesti juba väga veidraks muutunud ja äkki lähedased peaksid rohkem talle tähelepanu pöörama.

  • Avatar
    Vasta M 11. august 2023 at 10:39

    Seda raamatut on küll sama kaua kirjutatud juba nagu Troonide Mängu viimast osa, mis senini ilmumata 😂 Aga meenus ka üks teine kirjaneitsi, kes samuti mitu aastat biograafiat kirjutas. Valitud seltskond sai vist isegi esikale seda bestselleri vihikut sirvima 😆

  • Avatar
    Vasta F 11. august 2023 at 09:24

    Mulle ei tundu see bipolaarse häire maania faas, sest maaniaga panevad inimesed hullu-shoppavad arutult, broneerivaid igasuguseid reise, ei söö ega maga. BSH saab siiski reaalse eluga hästi hakkama. Pigem kahtlustan isiksusehäiret või isegi segu mitmest isiksusehäirest(nartsissistlik ja histriooniline).
    Aga soovitan alati enne inimese hukkamõistmist mõelda, millised traumad on viinud selle inimese nii kaugele, sest tühja koha pealt sellised probleemid ei teki, veel vähem on need inimese vaba valik. Suure tõenäosusega lapsepõlvest alguse saanud ja tegelikult väga raskesti ravitavad.

  • Avatar
    Vasta Krista 11. august 2023 at 08:24

    no panid kirja täpselt selle, mis ma juba ammu mõelnud olen. ja öelda, et sa oled Eesti läbi aegade üks kuulsamaid inimesi samal päeval, kui on surnud proua Ita Ever? you must be joking 💀

  • Avatar
    Vasta KK 11. august 2023 at 06:42

    Mind ajab naerma see kuidas ta ennast kõiges kõige paremaks peab, ise on oma ilus-tarkuses-kuulsuses jms max keskpärane 😅
    Oleme sõbrannadega arutanud, et vahepeal tunduvad ta storyd kalduma juba sinna La Tene kategooriasse kus ilmselgelt on tegu juba millegi tõsisemaga (vaimse tervise kategoorias).

  • Avatar
    Vasta Liis 10. august 2023 at 23:41

    Tõmbab endale ikka normaalselt kotti pähe iga päevaga. Näha on, et tõesti vajab abi. Ei tea kas lähedased tõesti ei märka või on ta lähedased ka tänaseks päevaks pikalt saatnud…
    Kahju. Millalgi tunduski täitsa lõbus ja aktiivne inimene, kuigi tihti ka siis oli piinlik kuulata.
    Ma saan aru, et nii positiivne kui negatiivne reklaam on reklaam, aga… enam vot ei suuda storysid lõpunigi vaadata… niiiii piinlik🫤
    Kui kunagi isegi mõtlesin, et võiks vestlusõhtule minna, siis enam kindlasti mitte!

  • Avatar
    Vasta A. 10. august 2023 at 23:16

    100%

  • Avatar
    Vasta Triinu 10. august 2023 at 23:05

    Ma südamest loodan, et siin ei tule sarnast allakäiku nagu TL puhul kus ta veel püüdis ja püüdis pildil olla, kuniks lõpetas tiktoki “koorekihiga” laivides täiesti seosetut juttu ajades. Alati on kurb vaadata, et mad ei astu enne lavalt maha kui juba viimnegi vaimne tervis kadunud on.

    • Avatar
      Vasta K 11. august 2023 at 17:03

      No, TikTokis ta täna toimetab hoogsalt ning vähemalt ühte koorekihi staari on juba inspireeriv olemise eest ka kiitnud.

  • Avatar
    Vasta Tr 10. august 2023 at 22:59

    Samad mõtted 🙈 lihtsalt huvipärast jälgin et kuhu see edasi viib 😀

  • Avatar
    Vasta Janika 10. august 2023 at 22:39

    Mul on sama tunne ta storysid vaadates ja tegelikult on kahju temast 🙁 kui nüüd mõelda, et mingi aeg ta promos, kui tervislik ta on ja teda ei isutagi peale tervisliku toidu mitte midagi ja hiljem välja tuli, et tegelikult seda juttu rääkides võttis söömise pärast 8kg juurde ja oli tegelikult väga raskes kohas oma elus, siis huviga juba ootan, mis ta hiljem praeguse aja kohta räägib.. Kuulus inimene ei pea rääkima endast, et on kuulus, tark inimene ei kuuluta kuskil, et ta on tark, sest targad inimesed on jõudnud sinna kohta, kus nad teavad, kui palju neil on veel teadmata jne. Mul on kahju temast, sest ta vahepeal on meeldinud mulle.. kui ta on haavatav ja tundub, et siiras.

  • Avatar
    Vasta Ann 10. august 2023 at 22:24

    Seevaldis tal oleks publikut ma usun küll 🤣🤣

  • Avatar
    Vasta AIVE 10. august 2023 at 22:16

    Hahaha, su postituse peale läksin ta storysid vaatama, nii hea, ise vaatab seal mingit klippi, kus ta kahe tüübiga vestleb, tema seal nalja tegemas ja hüsteeriliselt naermas ja tüübid pmst ei tee teist nägu ka ja ta ise seda videot vaatamas ka uuesti täiega naerab kui vaimukas ta on 🤣

  • Avatar
    Vasta Marge 10. august 2023 at 22:06

    No kuna te kõik juba ootate ta raamatut ja ilmselt tormate seda ka ostma, siis ta saab veel rohkem hagu juurde oma egolõkkele, sest ostetuim raamat ja raamatupoodide edetabelites esikohal ja raha voolab raamatumüügist ka juurde jne, ehk siis ise me sünnitame oma kuulsused ju. Teate ju seda indiaanlaste mõistulugu kahest hundist.. Et alati võidab see hunt, keda sa toidad! Praeguse juhtumi puhul see lause ikka otse kümnesse, sest et HUNT 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. august 2023 at 07:56

      Eestis on vist iga raamat alguses edetabelite esikohal 😀

  • Avatar
    Vasta M 10. august 2023 at 22:01

    A kes see BSH nagu päriselt on? Ei saa ju olla inimese ametiks meelelahutaja. Laulja ta pole. Näitlejaks vist ikka ka natuke palju pidada? Kes ta on, ma endiselt ei saa pihta. Seletage palun rumalale.

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. august 2023 at 07:55

      No saab ikka meelelahutaja olla ametiks. Töö ongi saadetes olla (raaadio, tele), õhtuid juhib mumst jne. Lahutab meelt! 😀

  • Avatar
    Vasta Linda 10. august 2023 at 21:46

    Britney Susanne Hunt

    • Avatar
      Vasta K 11. august 2023 at 11:53

      Ära shade’i Britneyt nii, ta on living legend. Bsh on tema kõrval mingi suva kärbes.

  • Avatar
    Vasta Lu 10. august 2023 at 21:43

    Ita Ever oli kuulus!

  • Avatar
    Vasta Murelik 10. august 2023 at 21:27

    Hommikul vaatasin neid stoorisid ja no teeb täitsa murelikuks, midagi siin ikka väga valesti.. kas see on see, et kuulsus hakkab pähe, või lihtsalt liiga palju kõike ja korraga ühele õrnale hingele kanda, täitsa CREEPY neiu… palun aidake keegi

  • Avatar
    Vasta Angelika 10. august 2023 at 21:14

    Oi… ma tahan seda raamatut juba lugeda. Puhtalt teaduslikul põhjusel.

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. august 2023 at 21:21

      sama 😀

    • Avatar
      Vasta Mary 10. august 2023 at 23:48

      Vaatasin ka tänaseid storisid ja see oli juba liig. Mida rohkem inimene väidab,et ta on nii õnnelik ja nii heatoreäge kõiges, seda vastupidisem üldiselt asi on.

  • Avatar
    Vasta Nipitiri 10. august 2023 at 21:07

    Elades ise bipolaarse meeleoluhäirega olen selle viimase wiki lõigu peale mõelnud, et ei tea kas sõidame samal “rongil”. Ma loodan, et mitte, sest see must auk mis peale hüpomaaniat tuleb on väga-väga kole.

  • Avatar
    Vasta A. 10. august 2023 at 20:59

    Ma juba pikalt enda huumorimeele kahtluse alla seadnud ja mõelnud, et kas ma ainus inimene siin maailmas, kes tema “kõrgkvaliteedilisest” huumorimeelest aru ei saa. 😅 Lisaks peab pooli nalju mingi 10x üle lugema või kuulama, et üldse pihta saaks, mida ta suust välja ajab.. 😅😅

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. august 2023 at 21:02

      Ju siis meid on vähemalt kaks, kes neist naljadest aru ei saa 😀

    • Avatar
      Vasta H. 10. august 2023 at 21:06

      Hahaaa, ka mina olen alati mõelnud ta naljade peale et “eeeeee, see pidi nüüd naljakas olema v”. Ikka väga mõttetud naljad tal ja ise alati maxxxxrahul nendega.

      Ja no see eneseimetlemine lately…………ei jõua lihtsalt ära kuulata enam, kui ilusaks, targaks ja andekaks üks inimene end pidada võib.

  • Avatar
    Vasta Kk 10. august 2023 at 20:48

    Palun juhatage see printsess troonilt maha, see eneseimetlemine ületab juba igasugused piirid.