Uncategorized

kadunud raha müsteerium on lahendatud

29. september 2023

Ma tean, et te olete päevi olnud pinges, et kas ma olen Marta juba noortenvanglasse saatnud, või vähemalt temast info välja peksnud, et kuhu see raha ometi sai. Timmer isegi tookord ütles, et ta ladus kaarte mu raha kohta ja sai vastuseks, et see läks heategevuseks. Noh, nõnda ma siis leppisin selle faktiga, et ju jagas siis õue peal laiali ja asi ants.

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta A4 29. september 2023 at 21:05

  Kusjuures ma ise mõtlesin ka, et kindel, et sa ise pole seda kuskile paigutanud. See nii sinu moodi et kui kellegil vaja sa annad ja unustasid ãkki sahmimise kãigus ära. Ja no vot. Marta nimi puhtaks pestud ja head ka tehtud😃

 • Avatar
  Vasta Kats 29. september 2023 at 14:16

  Hei..ei tea kellesse see laps siis on 🙂 oma ema laps..helde..aga antud hetkel jah, alusetud süüdistused.
  Samas uskumtu, et veel om selliseid inimesi nagu sina. Et kui on anda, siis ikka annavad.
  Krt, enamus ümberringi tundub ef küüned enda poole…no v0ta kas või meie kallis valitsus ees otsas. Nii et lahe oled

 • Avatar
  Vasta L 29. september 2023 at 13:20

  HAHAA… no ma olen ka purjus peaga suht nagu “Ma armastan teid kõiki!” 🤣 ja jube hea inimene 😄
  Ja ega räägitakse, et peale 30 pole joomine pole enam sama. Ise saan kohe 27 ja mõtlen hirmuga, et krt, mõni aastake veel 🤣.
  Samas mul emme 46 ja võtame veini rahus… seega, ära muretse, ehk läheb üle see talumatus 😄😄😄