Uncategorized

veidi brutal BSH raamatuarvustus koos näidetega

22. oktoober 2023

Mul oli reedel vestlusõhtu, mis pidi lõppema kell 9, aga miskipärast lõppes see hoopis kell neli hommikul. Kuidagi jäime sinna tiksuma ja lõpuks tulid sinna igasugused sõbrad ka, kaasa arvatud Pille, kelle käes oli mu kauaoodatud BSH raamat. Selles suhtes, et ütle, mis sa ütled, aga ma laekusin kell pool viis koju ja lugesin kella kuueni hommikul. Mul on see värk, et ma tahan KOHE kõike teada.

Loe ka neid postitusi!

19 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta siga 29. oktoober 2023 at 16:08

    Osa neid BSH raamatuid ostetakse seetõttu, et veenduda, et see tõesti nii PASK on kui mitmes kohas seda kirjeldatakse. Teine põhjus on, et selle raamatuga saab sõprade-tuttavate ees kekutada, kui meelelahutusliku kurioosiumiga.

  • Avatar
    Vasta Antsik 24. oktoober 2023 at 12:37

    Kõik on nii vastuoluline. Tema jutt, storyd, teod, emotsioonid. Ühes storys nutab, teises ülbitseb, kolmandas mõnitab, neljandas on humble ja teistest parem. Kriitikataluvus null. Ise tambib kõik inimesed mutta. Mõnitab sajaga. See endise armukese mõnitus läks väga üle piiri. Pole kaugel aeg, mil ka tema end nabapluusis keerutab laulu saatel 🥲

  • Avatar
    Vasta Kammaija 22. oktoober 2023 at 22:28

    See tegelane ei suuda leppida, et talle korvi anti ja Anu ütles ses suhtes hästi, et natuke segi.

  • Avatar
    Vasta K 22. oktoober 2023 at 18:04

    Ainus mida ma mõtlen nüüd pärast selle lugemist- äkki sa ikka proovid seda jänest sealt persest välja tõmmata? Ja tee insta story ka.🤣

    • Mallu
      Vasta Mallu 22. oktoober 2023 at 22:19

      Ah ma juba harjunud, las ta olla seal.

  • Avatar
    Vasta H 22. oktoober 2023 at 16:44

    Kas raamatus selgus ka miks ta ärahellitatud printsess on?

    • Mallu
      Vasta Mallu 22. oktoober 2023 at 16:47

      Ron kutsus teda nii

      • Avatar
        Vasta Merka 23. oktoober 2023 at 14:19

        Kui ma olin 28 aastane, arvasin mina ka, et ma olen kõige kõvem mutt eestis, no vähemalt oma maakonnas aga tegelt … elu tõi mind kiiresti maa peale ja täna 15 aastat hiljem, saan aru, et see on noore inimese hullus ja julgus, mis on väga ok! Aga … jää siiski kahe jalaga maa peale ja käitu teistega nii nagu sa tahad, et sinuga käitutakse, sest see karma värk kipub elus kõvema hoobiga tagasi tulema, kui me ise oodata oskme! Krt, mul mul oli ka raske lapspõlv, äkki sellest tulebki mu imelik mõttemaailm.

  • Avatar
    Vasta K 22. oktoober 2023 at 15:00

    Kunagi käisin reikis ja sealne õpetaja ütles, et elul on kombeks anda märke, kui peaksid oma elus midagi muutma. Inimesed ei taha neid näha…need on algul väikesed, muutudes aina suuremaks. Ta võrdles seda illustratiivselt jooksmisega. Lähed jooksma, väsid, jooksed edasi. Koperdad, jooksed edasi. Jalg jääb juurika taha, kukud, tõused ja jooksed edasi… jnejne. BSH peab vist selle näite alusel reaalselt üle keha kipsis olema, et ta aru saaks…kuigi tema loogika järgi, kips oleks ka lihtsalt tema järjekordne kiusaja vist ja annaks storydes loosungeid, mind te ei murra!!

  • Avatar
    Vasta Inimene 22. oktoober 2023 at 14:49

    Suur tänu selle ülevaate eest. Selge pilt, ei midagi uut.
    Õõh.
    Valelikkust ja lakkamatut endakiitu ei salli mina ka, aga ometi on sellisel nartsissistlikult käituval inimesele (veel) fänne. Ju siis mõnele läheb peale.

  • Avatar
    Vasta Lalalla 22. oktoober 2023 at 14:39

    Brutalist on asi kaugel – jutt nii nagu asi on. BSH tundub elavat mingis veidras universumis, kus ei eksisteeri enesekriitikat ja reflektsiooni praktikas vaid ainult sõnadena mida BSH kasutab.

    Jutt ja käitumine on ebastabiilsed. Muutus peaks ikka kestma kauem kui 12h.

  • Avatar
    Vasta Anna 22. oktoober 2023 at 14:33

    Pariselt oli instas sellinr stoori selle laual askeldamise kohta mingi hoivatud mehega? 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 22. oktoober 2023 at 14:35

      Jaa, naeris selle üle, et loodan et su naisel on hea seal süüa nüüd 🙂

      • Avatar
        Vasta K 22. oktoober 2023 at 15:12

        Minu meelest bsh hing ei suuda leppida, et teised edasi liikusid ja ta neid lahku ei suutnud ajada. Pidevalt proovib õli tulle valada ja asja hullemaks/suuremaks puhuda, et pole mina õnnelik, siis ei tohi teie ka olla. Nagu ta pidevalt ytleb kaa, et raamatus temast kirjutatud pole ja siis teeb story, kuidas lubab uues raamatus veel pikemalt ja detailsemalt sellest inimesest rääkida…ta vist enamike storyde ajal purjus, et nii vastuolulist juttu ajab. Proovib enda meelest olla diplomaatiline ja tark, aga mida rohkem storytab, seda rumalama ja valelikuma inimese mulje jätab.

        • Mallu
          Vasta Mallu 22. oktoober 2023 at 15:13

          Kuule ta jõi see suvi 3x, millest sa räägid! (raamatus oli kirjas!)

    • Avatar
      Vasta S.E. 22. oktoober 2023 at 15:50

      Oli selline stroori ! Üsna vastik õel irve oli näos veel samal ajal, itsitas kõvasti “pihku”. Irvitas ütleme ausalt ja otse välja. Nii uhke oli enda üle. Mulle ajas okse kurku.

  • Avatar
    Vasta KK 22. oktoober 2023 at 14:31

    Ma ei imesta üldse, et ta raamatu sisu on samasugune nagu ta insta storyd, pidevalt räägib iseendale vastu ja pole nagu üldse mark ka 😅
    Ise ei suudaks sellist jama lugeda, tore, et selle taaga enda kaela võtsid ja kokkuvõtte tegid 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 22. oktoober 2023 at 14:35

      Ainult teie nimel krt, nüüd tahaks silmi happega loputada.

      • Avatar
        Vasta L 22. oktoober 2023 at 20:44

        Niii nunnu Sinust. 😃 Ma tahaks ka selle insta posti peale. Nagu mida??? Nii delusional annab olla…