Uncategorized

nojah, nüüd ma siis tean kah lõpuks, kus naise koht on

23. november 2023

Kui Märten mulle ütles, et Õhtuleht temaga artiklit teha tahab, siis ma teadsin kohe, mis sealt tuleb. Või noh, eks tema ka teadis. Selles suhtes, et artikkel iseenesest on täitsa tore, võte lugeda küll, aga need pealkirjaaad. Tule mulle lihtsalt issand jeesus appi ja kanna mind oma kuldsetel kätel minema.

Loe ka neid postitusi!

7 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Nufik 23. november 2023 at 18:00

  Aga sa tegid load, mida paljud influkad polegi suutnud ära teha! Sa oled ju tõeline tegija! Mehevalikut ma ei kommenteeri, seda näitab aeg, aga suur õnn on ennast mitte igal hommikul tööle sättida.

  • Mallu
   Vasta Mallu 23. november 2023 at 18:22

   No influkas või mitte, üldse paljudel inimestel pole lube 😀 Või on? Vist ikka enamikel on 😀

   • Avatar
    Vasta Vaike 23. november 2023 at 22:48

    Mul ei ole, so? 😀

    • Mallu
     Vasta Mallu 24. november 2023 at 11:52

     Mul ka 30 aastat polnud ja püsisin elus 😄

 • Avatar
  Vasta A.K. 23. november 2023 at 17:58

  Ma olin 7a kodune ema meie 3 lapsega. Me saame tegelikult rahaliselt hakkama, aga alati tahaks rohkemat. Mõtlesime siis katsetada, et lähen tööle. Muidugi toredad pikad päevas mul, 10.00-21.30. Kodus olen 22.00. Tööpäevadel näen lapsi vaid hommikul ja ühele lapsele mõjub see raskelt. Lisaks see, et abikaasa on pidanud selle 1,5 kuu jooksul nii palju lastega ise kodus olema, sest mul harjutamise perioodil ei oleks mõistlik töölt puududa, varsti näidatakse ust muidu. Aga ütleks, et mulle tööl väga meeldib, palju lihtsam kui kodus. Aga kuna käin nüüd tööl, siis kodune elu on veel keerulisem, sest olles 7a kodune, siis on abikaasa harjunud, et naine poputab ja soe söök laual kui töölt tuleb ja nüüd peab hakkama ise endale süüa vahel tegema, enamasti küll teeb vaid soojaks, üritan ikka ette mõelda, et lastele oleks söök olemas ja mehele ka. Aga ausaltöeldes ma ei tüdinenud ära ka sellest kodus olemisest. Aga samas krdima hea on ka ise tööl käia ja rahaliselt ise ka panustada.

  • Mallu
   Vasta Mallu 23. november 2023 at 18:24

   Tjah, eks see olegi see, et vahelduse mõttes on tore igasugseid asju teha. Aga eks lapsed kindlasti eelistaksid ju ema rohkem näha, kui ainult puhkepäevadel (minu omad kurtsid juba siis, et mis õigusega ma nii vähe lasteaiavabu päevi teen, kuigi ma sain kodust ka töötada ja aeg-ajalt ikka tegin)

  • Avatar
   Vasta Tyy 14. jaanuar 2024 at 00:54

   ma läksin autokooli kui sain 40 ja sedagi läbi selle et mu sõber teatas, panin su nüüd kirja ja et ma ei unustaks sõitis ukse ette ja viis õigel päeval kohale ka. Jeerum kuidas ma ei tahnud minna , kartes olla vanaema laste seas. Vot selgus et neli minuvanust oli seal veel, teised muidugi keskkooli pingist.