Uncategorized

tissipildiskandaal

28. september 2023

Ma pean ütlema, et ma nägin seda kurikuulsat tissipilti juba mingi paar päeva tagasi, hakkas seda igast messengeriotsast sisse pressima. Ei tea mina, kust see alguse sai ja kes seda edasi esimesena jagas, aga ma ütlen ausalt, et ma arvasin esimese laksuna hoopis seda, et see on kellegi kokkutöödeldud pilt. Täna siis selgus, et täitsa õige pilt on.

Loe ka neid postitusi!

27 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Päike 12. oktoober 2023 at 20:34

  Iga lekitaja 100kilo trahvi. Väga julge, et mingi pildi julgesid kuhugi panna. 😀 Ma isegi ei hakka vaatama, kui juba ennem hakatakse ähvardama kohtuga.

  • Mallu
   Vasta Mallu 12. oktoober 2023 at 20:38

   mina pole kuskile mingit pilti pand, mulle saadeti seda igast august 😀

 • Avatar
  Vasta Kristel Tamm 29. september 2023 at 16:16

  Muuseas…kas pole veider, et kui su ekspeiks avaldab sinust tervele Eestile su alastipildi, siis su)
  l(ERITI veel sellele kõnealusel preilile, kellele miski ei tundu püha olevat), on selle peiksi vastu veel nii suur lugupidamine, et jääb Eesti rahvale tema nime võlgu pärast sellist tempu ?

  • Mallu
   Vasta Mallu 29. september 2023 at 17:26

   Ta ei saa nimeliselt süüdistada kedagi ju avalikult, tal pole elusees võimalik seda tõendada ju 😀

 • Avatar
  Vasta Kristel Tamm 29. september 2023 at 16:12

  Kas päriselt arvab enamus tõsimeeli, s.h sina, Mallukas, ise, et ekspeiks lasi selle foto liikvele v?? Kamoon, kas te ikka veel ei tunne BSH käekirja piisavalt 😀
  Praegu tuleb neid meeleheitlikke turundustrikke nagu varrukast, iga nädal…mõni krehvtisem on kindlasti veel varuks.

  • Mallu
   Vasta Mallu 29. september 2023 at 17:26

   Ma eile hommikul veel ei arvanud, aga peale seda, kui ta selle profiilikaks pani, siis mu mõtted veidi muutusid jah 😀

  • Avatar
   Vasta L 29. september 2023 at 18:24

   Samas ma ei saa aru, mida ta sellega saavutada tahab. Kindlasti nii mõnigi just mõtleb, et no, kui juba tissid letis, siis mis sealt raamatust ikka enam lugeda… Ammugi veel 50 eutsi eest 😃. No terve ja normaalse inimese turunduskampaania see küll pole… Igavaks kisub juba… Kui lamedaks saab veel minna 😄

 • Avatar
  Vasta Madamm 28. september 2023 at 17:16

  No tegelt se foto levitaminen on kyll jumala rõve ja isegi bsh ei ole seda ära teeninud, kuigi ta on ennast päris klouniks teind, vahel lausa kahju tast. Ma arvan et talle oli se kuulsus natuke liiga ja tõusis pähe. Arvas et talle on rohkem lubatud kui muudele kuna on nii sexi ja kõikidest parem. Persse läks se kogu kupatus tal 😀

 • Avatar
  Vasta L 28. september 2023 at 15:47

  No tõesti… mingi tissipilt on elu valusaim löök, really??? Ära hakkab tüütama see ohvriroll ka… a no muidugi kohutav, kui sinust näidatakse pilti, kus sa polegi ideaalne, äkki saab veel kuvand rikutud… kuigi kas ta tõesti arvab, et keegi veel usub, et ta on ilus ja tark ja padukarsklane ja kõige parem inimene jne jne 😃.

  • Mallu
   Vasta Mallu 28. september 2023 at 16:08

   no rõve tunne ju mõelda küll samas, et keegi sinust selliseid pilte jagab🥲

   • Avatar
    Vasta L 28. september 2023 at 16:30

    Seda muidugi. Aga siis pole rõve tunne, kui ta oma “nalju” teeb ja teistele mingit sitta keerab. Jumal teab, miks, kus ja kuidas see pilt liikuma läks. Oleks ammu tagasi tõmmanud ja vait jäänud, äkki seda kõike ei oleks praegu… see levitaja võis seda vihahoos teha vms ja nd on juba hilja…

 • Avatar
  Vasta Uskumatu Pille 28. september 2023 at 15:18

  Ma ei saa probleemist aru – kõik oleme tisse näinud, kõik oleme paljaid inimesi näinud – paljud meist on isegi seksinud! Paljudel meist omal on ka tissid! Ma ei saa aru, mis seal häbeneda või miks see kuidagi kompra on?

  • Mallu
   Vasta Mallu 28. september 2023 at 16:07

   no ega ma ka ei tahaks, et keegi mu tissipilte jagaks samas 😀 kui valida saaks.

   • Avatar
    Vasta Uskumatu Pille 28. september 2023 at 16:38

    Aga mida see suures pildis muudab? Rannas ju käib rahvas vabatahtlikult selliste riietega, et palju juurde mõtlema ei pea, lõuna-euroopas maised rannas samuti paljaste tissidega. Mis selles imelikku on, et meil tissid on ja keegi neid pildilt näeb? Ja rahvas teeb mingi ilge numbri siin sellest. Johhaidii. Sama ma ei saa aru sellistest uudistest, et keegi kellegagi kuskil selsis – so what? Ledgi kuskil kogu aeg selsib! Ise ju ka! Mis selles veel imelikku on?? Kaks täiskasvanud inimest on sellise otsusevteinud siis andmi minna – kõik tee ad seda kohu aeg. Pildita või ilma.

    • Avatar
     Vasta Rami 28. september 2023 at 23:42

     Vaadake proua Pille, selle asja nimi on consent. Kui ma saadan oma kallimale oma rindadest pildi, siis ma ei mõtle, et peaksin selle pildi ka oma vennale saatma, kunagi väiksena maal sai koos saunas käidud ja ta ka mu rindu näinud.
     Kui ka lähen lõuna Euroopas randa ilma topita siis see on MINU valik. See aga ei tähenda seda, et ükskõik kes võib must pilti teha ja selle nt netti panna.

    • Avatar
     Vasta Vaike 29. september 2023 at 01:06

     Kui üks mu eks kunagi lubas, et jagab FB-s mu alastifotosid, siis ma pealtnäha reageerisin muidugi külmalt kui kala ja küsisin, et mis ta arvab, mis on kõige hullem asi, mis juhtuda võib? Et mu kolleegid saavad teada, et mul on naisterahva genitaalid ja väikesed tissid? Tegelikkuses muidugi läksin ja seadistasin, et keegi minu seinale midagi ise üles panna ei saaks. Mitte midagi poleks sellest iseenesest muutunud ega katki läinud, lihtsalt vastik tunne, et minu isiklik sitane draama oleks kõigi mu sõprade ja tuttavate ette tiritud. Ja mitte, et mul oleks midagi, mida kellelgi teisel pole, siis no ei pea kõik mu tutti nägema. Mõned ainult. 😀

     • Avatar
      L 29. september 2023 at 12:45

      No minul on küll 0 kaastunnet selle tissipildi pärast BSH vastu. Ise on palju margisemaid asju teinud ja nüüd mingi tiss on maailmalõpp. Isegi t*ssi ju polnud 😃. Ja nüüd ise toppis profiilipildiks… nagu… siuke ohver ja õrnake valmis. Kui läks Terrasega lahku, siis kilkas, et teiste eksidega saab küll läbi ja see Hendrik on kõikse halvem. Nüüd siis mingi eks jagab ta tisse. Jah, suht madal, aga ma ei kujuta ettegi, kui närvidele see eit võib oma tutvusringkonnale käia ning kindlasti saaks veel hullemaid asju jagada temast. Sp Hendrik vait oligi… absull poleks ta šokis, kui ta reaalselt ise oma tisse levitas 😃

 • Avatar
  Vasta Kertu Kärk 28. september 2023 at 15:10

  Ma vist ainuke, kes mingist kuulsast tissipildist midagi kuulnud pole

 • Avatar
  Vasta Helene 28. september 2023 at 13:32

  Miks ma pole kunagi ühtki dicpici saanud?! Harige nüüd nunna – mis see on siis üldjuhul pilt paljast lontis riistast või midagi kunstilisemat? 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 28. september 2023 at 13:34

   Ma ei tea, ma olen vaid kõvana pilte saand. lödina oleks suht lamp ju, nagu mingi surnud linnupoeg pihus 😀

   • Avatar
    Vasta Janika 28. september 2023 at 17:02

    Hahahha, Mallu 😀 surnud linnupoeg

  • Avatar
   Vasta Kk 28. september 2023 at 20:33

   Tal ju see tissipilt profiilikaks instas pandud. Kahtlane värk…

   • Mallu
    Vasta Mallu 28. september 2023 at 21:51

    see on max weird 😀

 • Avatar
  Vasta Kl 28. september 2023 at 13:30

  Ma arvan, et see lihtsalt üks turundustrikk, et blogile lugejaid saada ja raamatule müüki teha.

  • Mallu
   Vasta Mallu 28. september 2023 at 13:32

   Ma ei usu, et keegi oma tissid selle jaoks letti lööks, aga no mida mina ka tean 😀

   • Avatar
    Vasta Janika 28. september 2023 at 17:02

    Täiesti paljas siis?

  • Avatar
   Vasta Mammu 29. september 2023 at 12:49

   Ma kahtlustan ka, tundis et on nii mahatehtud kõigi poolt, et vajas ehk veidi kaastunnet..
   Kui koguaeg ise meelega meediasse lekitab igasugused infokilde endast, siis enam ei imesta tema puhul midagi 😂