Uncategorized

räägin ka siis lõpuks Liis Lemsalu gossist

17. jaanuar 2024

Mina ei tea, mis pagana teadjameheks mind eos peetakse, aga jumal teab mitu kuud, on minu käest aina küsitud, et ou kuule, sa seda Liis Lemsalu asja oled kuulnud või? Lõpuks hakkas juba imelik – arvestades, mitmest otsast ja august seda juttu peale voolas, tundus mulle, et inimene, kes seda EI ole kuulnud, peab elama kuskil Atlandi ookeani põhjas või kuu peal.

Loe ka neid postitusi!

7 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Maie, Kaasik 19. jaanuar 2024 at 17:56

    Liis on tubli ema, miks peab kedagi maha tegema toetame ja hoolime sinust ja pojastkes mudtavad on allapoole igasugust arvestastist, elagu oma halbade tegudega, õnne see neile ei too, vaid Liis on tahva poolt armastatud laulja ja ema, Msie Kaasik, Pärnust

  • Avatar
    Vasta Krista 17. jaanuar 2024 at 22:00

    Oh üllatust! Nägin just saadet ja kuulsin seda asja esimest korda. Pole enne seda teemat mitte kuskil näinud ega kuulnud. Elan vist kuu peal.

    • Avatar
      Vasta El Hurón 18. jaanuar 2024 at 01:59

      Jumal küll,kui ise elada ei taha,siis kurat laske teistel seda teha.
      Liis on samamoodi inimene.
      Miks peab sellise pasaga inimese mainet lõhkuma?!

      • Avatar
        Vasta Theodore Cox 18. jaanuar 2024 at 19:43

        Oh juuudas mis see eestlaste ōelus ka ei teeks. Lausa jube kuulda kohe. Mis see jalkatüdruk ka siis tegi. Tema võimas hääl ja suurepärased tantsuliigutused on lausa hämmastavad. Pealegi kes krt te üldse olete, et tulete teda siin alandama. Mina hoian igajuhul talle ja tema perele póialt. Liis Lemsalu on top!

  • Avatar
    Vasta Sus 17. jaanuar 2024 at 21:22

    No nüüd reageeribki ju. Ses suhtes, et ma ma kuulsin ka seda juttu alles eelmisel nädalal, sest ei käi liiga tihti ilusalongides. Kui pole aega gossiga tegeleda ja elad oma elu, siis ilmselt ka pole kuulnud. Oleks see mingi ametlik väide, aga see ongi mingi ilumemmede sünnitis, seda ütles mulle ka kosmeetik. Naersin kõva häälega, sest need väited ei läinud ühestki otsast kokku. Algatuseks – kui keegi on haiglas sellise hädaga, siis kõige suurem jama tuleb mitte patsiendil vaid MEDITSIINITÖÖTAJAL, kes sellest maailmale kellama läheb, et kes kõik nimeliselt täna läbi käisid. Jne jne jne. Lihtsalt sitaks õel ja jabur kuulujutt ning selle lahtilaskja saab loodetavasti universumilt karistuseks permanentse tupeseene.

  • Avatar
    Vasta Ma 17. jaanuar 2024 at 20:58

    Jah, manager oleks pidanud selle teemaga tegelema.

    • Avatar
      Vasta Tobre 18. jaanuar 2024 at 21:39

      See ei ole tingimata meditsiinitöötaja, vaid pigem siis võiks teoorias olla palatikaaslane või EMO-s kõrvalvoodis olija, kellel niikuinii tähelepanu kõrgendatud. Just saying.

      Aga muidu jah olen nõus, et lambiolukord, las inimene elab rahulikult. Ta on ju sümpaatne ja neutraalse vibe’iga kuulsus kogu aeg olnud, huvitav et kellelegi nii väga hambusse jäi. Ma ise mõtlesin, et pärast seda kui üks teine sarnase kuvandiga näitlejainimene ise tunnistas koogitsemist, siis kuskil keegi hakkas laiama “mida ta kuulnud on” ja nii see lappesse läks. See ka muidugi oletus.