Uncategorized

lihtsalt laske mind maha

18. jaanuar 2024

Kuna mulle tundub, et inimestele meeldib kuulda teiste piinlikest seikadest (endalegi meeldib, salajuttude postkast on nagu igapäevane kullaauk), siis oleks mul patt teile jagamata jätta ühte toredat seika meie reisist Gran Canariale. Või noh, tol hetkel see kindlasti tore ei olnud, aga praegu on juba päris naljakas.

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Muff 21. jaanuar 2024 at 15:06

  Minu arvates erilist vahet ei ole kas kaks kuud või lausa 20 aastat koos- mõned asjad on ja jäävad mulle piinlik- naljakaks. Olen peikaga 7 aastat koos olnud (koos me ei ela siiani, meile sobib). Käisime ka just eelmisel nädalal reisil ja tundsin äkitsi hommikul, et selline kummaline torm on kõhus ja teadsin, et vaikselt see ei möödu. Algul üritad veel naiselikult vihjata, et kuule, kas sa preagu vetsus ei taha ära käia, et hiljem on natu keeruline…No ei saa mees aru! Ma siis ütlesin otse, et kui sa 7st aastast järelejäänud romantikat tappa ei taha, siis palun käi vetsus ruttu ära ja siis pane TV hästi kõvasti :))) naersime küll ja oleme muidu väga lähedased, aga ma ei taha, et isegi mu oma õde või ema sellest “tormist” osa saaks, veel vähem mu oma mees :))

 • Avatar
  Vasta Brittly 19. jaanuar 2024 at 00:00

  Annaks jumal, et sa ei peaks rohkem selliseid piinu kannatama, aga samas annaks jumal, et ikka rohkem neid sinu lustakaid kirjeldusi tuleks. No nii lõbus lugemine lihtsalt!

  • Mallu
   Vasta Mallu 19. jaanuar 2024 at 15:53

   Ma isiklikult loodan, et enam nii ei läge 😄

 • Avatar
  Vasta Evelin 18. jaanuar 2024 at 20:09

  Ma olin ka oma mehega umbes kaks kuud koos olnud, kui õhtul joogiga sai vist pisut liiale mindud ja ma konkreetselt ropsisin terve voodi ja voodiesise rämedlat täis. Tema härrasmehelikult koristas selle ära, sest mul oli surm nii silme ees, et ma lihtsalt polnud selleks võimeline.
  Koos me siiani oleme, nii et polnud vist väga suur trauma ta jaoks😄

 • Avatar
  Vasta F 18. jaanuar 2024 at 19:59

  Teil oli ju Eestis mõlemal korraga mingi okseviirus, kas siis ei saanud see valehäbi juba ületatud?

  • Mallu
   Vasta Mallu 18. jaanuar 2024 at 21:22

   Siis ma sain vahelt kaks ust vähemalt kinni panna 😄

 • Avatar
  Vasta Liisi 18. jaanuar 2024 at 19:24

  Hahahahaaa😂😂 Oleks võinud püüda hästi kõlaval häälel laulujuppi lõõritada, et teisi helisid summutada, oleks veeeel naljakam olnud. Märtenil oleks ka olnud hoopis õndsam magada 😂 Nüüd on kaka-okse süütus läinud.

  • Mallu
   Vasta Mallu 19. jaanuar 2024 at 15:54

   Laulutuju väga nagu ei olnud krt 😄

 • Avatar
  Vasta Vaike 18. jaanuar 2024 at 18:57

  Ma ei ole iial sellest klaasist vannitoaseina romantikast aru saanud. Või siis pole ma kunagi kellegagi nii lähedane olnud, sest potil käia meeldib mulle privaatselt. Saan aru, et teil oli seal see sein osaliselt klaasist, aga ühel mu sõbrannal on magamistoa vannituba terves ulatuses vaid klaasiga eraldatud.