Uncategorized

tõusin surnust üles

19. veebruar 2024

Ma olin nädal aega reisil ja konkreetselt ei võtnud kordagi arvutitki välja. No lihtsalt ei leidnud seda mahti, kuigi vahepeal oli selline tunne, et võiks ju meie tegemistest kirjutada küll. Aga õnneks Märten oli tubli ja tegi meie reisist paar vlogi, kes neid veel näinud pole, siis vaadake heaga SIIT!

Seega ma ei hakka teile nendest asjadest ümberjutustust tegema – kes tahab näha, see vaadaku ise. Täna avastasime, et telefonist tundub heli ja pilt normaalsed, aga ärge telekast vaadata üritage. Me just vaatame ja sellega on kõik nii kohutav 🥲. Aga ausalt ma võin käsi südamel öelda, et ma olen leidnud maailma kõige ägedama inimese maailmas, kellega reisida. Või noh, mitte reisimiseks kärab kah, kui aus olla. Ta on lihtsalt THE BEST, aga ma olen seda teile piisavalt leelotanud, saate ehk juba isegi vaikselt aru, mis tunded mul ta vastu on.

Tegelikult ma tulin lihtsalt ütlema, et mul on HOMME SÜNNIPÄEV! Ja homme võtan ma ennast kokku ja kirjutan midagi asjalikumat. Täna olen lihtsalt pildistamas käinud, podcasti salvestanud, süüa teinud ja lastega tegelenud, seega iga kord kui ma maha istun, siis keegi minu käest juba midagi tahab ja tundub mõttetu sellele vastu puigelda. Ma pole ju oma mugulaid nädal aega näinud, seega ei tundu üksi asi enam tüütu, vaid hoopis nunnu.

Homseni! Nii kaua jagan teile meie reisipilte ❤️

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Madamm 20. veebruar 2024 at 18:34

    Aga härra on sul tõesti ponks ja lausa lust teid vaadata 🙂