Uncategorized

polnudki ammu autos nutnud

29. mai 2024

Mul oli täna terve päeva mingi imelik feeling sees. Et nagu midagi ei olnud valesti, ega halvasti, aga no MINGI kahtlane tunne oli sees. Lõpuks sain aru, et see on mulle endal karja kutsutud kuri, sest ma ilmselgelt ei tohi enda raamatut niimoodi kirjutada, et hommikul mõtlen, et ah, teen ühe peatükikese. Lihtsalt selle pärast, et kui ma juba nö otsa lahti teen ja sinna minevikku tagasi sukeldun, siis ma pean lihtsalt kõiki neid asju uuesti läbi mõtlema, protsessima ja tundma.

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Mm 29. mai 2024 at 21:12

  Kas või millal raamatu eelmüük algab?

  • Mallu
   Vasta Mallu 30. mai 2024 at 09:19

   No ma tahaks ta novembriks müügile saada, seega eelmüük ehk oktoobri paiku? Ma teen nii kiiresti kui suudan! 😀

 • Avatar
  Vasta A. 29. mai 2024 at 20:53

  😄 nali naljaks aga see ju praktiliselt sama jutt nagu ühel eesti kuulsaimal naisel enne tema raamatu ilmumist eelmine suvi 🙈

  • Mallu
   Vasta Mallu 30. mai 2024 at 09:19

   Jah, selle erinevusega, et mu raamat on päriselt hea, mitte lihtlaused kolmes reas :D:D

   • Avatar
    Vasta Tyy 30. mai 2024 at 11:36

    Ja sind ma tõesti usun, et see on detailideni aus ja valus ja loodetavasti mõnes peatükis ka naljakas, sest see on sinu stiil. Tavaliselt saab nii sügavaid hinge haavu teha lein, olgu siis armsamast lahku mineku pärast, lähedase kaotus või hoopis pere sisesed valupunktid. Olen ise ka ühes valusas protsessis , sõbranna soovitab nõustamis abi leida, aga mina ei taha, ise teades küll, et see on õige ja vajalik. Lihtsalt ei suuda hetkel seda valu taas esile tõsta. Lihtsam on mitte heietada… Ometi on pidevalt olukorrad, kus see kõik ikka ja jälle lauale paiskub. Sinul oli nartsisistist peika aga veel hullem on kui sul on selline ema…
    EI ma ei vihka teda aga tema tegusid küll… Ma mõisatn täiega su tunnete uuesti läbielamist ja raskusi hinges. Tean, et oled nii tubli ja vapper ja saad hakkama nende emotsioonidega ja ootan pikisilmi su uut raamatut. Noore inimesena sa ehk ei aimagi, kui palju on näiliselt tervetes peredes koledusi. Seda kõike naeratava näo ja nalja taga peidus. Kuuldes vahel harva kellegi lugu ja tuhast tõusmist, annab see endalegi jõu edasi liikuda ja teadmise, et sa pole neis asjus ainus. Kahjuks on väga paljudel oma taak kanda.
    Nobedat sulge ja särtsakat vaimu jätkamiseks.