Uncategorized

meelelahutusauhindade gossi, mu salajane uus saade ja pettumusest kah

31. mai 2024

Esiteks alustame sellega, et JESSS! Salajutud võitsid aasta podcasti auhinna! Ma olen ausalt tegelikult nii nii rõõmus ja õnnelik, sest Salajutud on minu ja Kristina beebikene, mida me juba sügisest saati iganädalaselt teinud olen. Ja see, kui naljakaid, toredaid, paljastavaid ja avameelseid saladusi te meile jagate – see on tõesõna auasi, nii et suur-suur aitäh! Ja Kristina on lihtsalt parim kaaslane, kellega seda teha!

Pilt: Kroonika

Loe ka neid postitusi!

15 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Nipi Tiri 1. juuni 2024 at 09:34

  Kuskilt videost jäi mulje, et tema oleks nagu mikrofoni öelnud (muu jutu vahel), et ta on nagu üks neist kes annab gala lava peal nomineeritule auhinnamuna üle.
  Kas andis siis? Mingeid tõendeid pole näinud.

  • Mallu
   Vasta Mallu 1. juuni 2024 at 14:07

   ei andnud

 • Avatar
  Vasta E4 31. mai 2024 at 15:52

  Mallukas 2.0 😅

 • Avatar
  Vasta Nipi Tiri 31. mai 2024 at 15:26

  See oli väga naljakas vaadata, kuidas vares ennast Silvia Ilvese juurde pildile pressis, vägisi. Silvia Ilves paistis halva mängu juures head nägu tegevat. Loodan, et Silvia Ilves sai ka fotosid kus ta üksi peal on , mitte koos varesega.

 • Avatar
  Vasta M C 31. mai 2024 at 15:05

  Mul on suisa geniaalne saatepealkiri: “Malluka saade!”
  😅♥️

 • Avatar
  Vasta Tiina 31. mai 2024 at 14:45

  “võtsin 45 kilo meiki näost” appi, sa oled siis täna peenem kui eile 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 31. mai 2024 at 15:38

   Issand, ma ei mõelnudki sellele! Jaaaa!!

 • Avatar
  Vasta Llee 31. mai 2024 at 14:42

  “Mallukas tõuseb tuhast”

  • Mallu
   Vasta Mallu 31. mai 2024 at 14:43

   Ma pole tuhas olndki aint 😀

 • Avatar
  Vasta Pille 31. mai 2024 at 14:34

  Varesel puudub lihtsalt täielik reaalsustaju ja arusaam, miks ta canceldati. See ei olnud sellepärast, et tema sääre ümbermõõt oli liiga suur, vaid sellepärast, et ta oli ja on kõige silmakirjalikum ja ebameeldivam eesti kuulsus. Vaadates tema IG storyde heietusi teemal kuivõrd ideaalne ta on ja ikkagi ÛLIKOOLIS õppiv inimene, siis hakkab suisa kahju inimesest kohati, sest no nii väga üritab, aga välja ei tule.

 • Avatar
  Vasta KK 31. mai 2024 at 14:15

  Mul hakkas varesest isegi natuke kahju, sest ta arvab, et on siiamaani sama kõva tegija nagu kunagi oli kui ta erinevates kvaliteetsetes saadetes figureeris (tantsusaade nt). Aga nüüd ta pm maha kantud, aga käitub ikka nii nagu oleks “Eesti kuulsaim inimene”. Mark on vaadata seda lihtsalt noo. Ei tea kas tal kunagi comeback tuleb üldse 😀

 • Avatar
  Vasta Lea 31. mai 2024 at 14:01

  Mul nii hea meel, et te võitsite! See podcast on tõesti super!

 • Avatar
  Vasta Suur Salajutu fänn 31. mai 2024 at 14:00

  Ma kerisin tagasi ja kuulasin, et kas ta päriselt ütles, et tõuseb tuhast kui fööniks ja on palju peenem kui enne?
  Armas inimene, pärast kõike neid draamasid oleks õigem olnud öelda, et olen väärikam ja targem kui varem? Ei?
  Kostüüm iseenesest oli efektne, aga et ta sellega istuda ei saanud ja teisi klohmis, mm.. äkki teinekord saab arendada neid tiibu, et saab vajadusel kokku tõmmata, kasvõi nööriga.
  Teile, Mallu, nii palju õnne muna puhul, parim ikkagi võitis. Ma isegi ei mäleta praegu kas ja kes seal üldse teised nominendid olid😃

 • Avatar
  Vasta Mari-Liis K 31. mai 2024 at 13:45

  Mind ka nii jubedalt häirib sellle vares Kraaksu kehakaalu pidev kommenteerimine ja “vaaaataaaa ma NIII PEENIKE,OMG”.. ISE pidi vist olema ka endine söömishäirete all kannatanu.. Igaüks, kes päriselt söömisega/toiduga mingit moodi pahuksis olnud, teab kui ebamugav on üldse kehakaalu ja välimuse teema . Ilmselgelt tal nii hullud kompleksid selle teemaga, sest kui ta oleks proovinud end parandama, ei kisendaks ta oma igast kaotatud kg mööda ilma..
  Olen vist juba elus seal maal, et kehakaal ei võrdu sellega, kui ilus, kaunis või andekas inimene on vaid kg on vaid kg..
  Mul võttis endal aaaastaaaid aega, et ma väärtustaks end ka siis, kui olen VEITS suuremas kaalus kui 20a noorukina ning mõistmine, et ka kogukana olen siiski mina ju ikka sama hea ja tore, kui saledana- kaal ei ole määrav, kas oled midagi väärtvõi mitte.. ilmselgelt käitumine jms omadused ju määravad,kes tegelt inimesena oled..
  Anyway-
  Sa nägid väga kaunis välja ja palju õnne võidu puhul!

  • Avatar
   Vasta Airi 31. mai 2024 at 22:03

   Kui õiged sõnad! Nii just ongi! Elades mujal riigis, siis siin ei ole (vähemalt mitte minu tutvusringkonnas) kaal mingi näitaja, mõni, kes on ikka väga suure ülekaakuga, muretseb tervislikel põhjustel, aga mingit sotsiaalset staatust vähemalt ei anna peenike olemine siin küll! Eestis samas iga teine, keda tunnen, muretseb kaalu pärast, ise on alakaalulised ja mäpistavad oma olematut kõhupekki, kui paksud nad ikka on!