Uncategorized

koeralood

9. juuni 2024

Ma ei mäleta, kas aasta oli siis 2010, kui ma olin “õhtusöök viiele” saates ja rääkisin seal uhkelt, et mina küll kunagi lapsi ei taha, sest ennast teades unustaksin ma oma beebi raudselt kuskile kaubanduskeskusesse. Kolm aastat hiljem ma siiski alustasin selle laste saamise värgiga ja siiani on mul õnnestunud nii elada, et ma ühtegi neist kuskile unustanud ei ole. Küll aga unustas eile Märten Mila poe kõrvale.

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta AASTA ema 9. juuni 2024 at 22:56

  Tead Mallu , ma suutsin oma 4 a. lapse Tallinna kaubamajas 7 sekundiga ära kaotada. Me olme just Tallinna kolinud, seega täitsa võõras linn talle. Sa ei kujuta ette, kui õudne ja piinlik mul oli. Mu peas käisid läbi kõige koledamad stsenaariumid. Ahastus ja paanika ajas hulluks ja ometi ma ei JULENUD (täielik idioot) tuvatöötajale seda öelda… Tegin seal oma 20 tiiru nii sees, kui väljas ja otsisin ka trolli peatustest ja see hirm ei unune iial. Äkki läks laps suvalise trolli peale, mõtles et ju ema koju läks. Neljane ju vajalikku nubreid ja suunda ei vaata. Õudus kuubis ! On ta nüüd Õismäel, Mustamäel või hoopis koduteel Lasnaka poole !?! Läksin viimast tiiru tegema ja siis lubasin endale, sa pead seda turvale ütlema, aga kaubamaja juba suleti, siis jooksin veel korra üles ja leidsin ta teise korruse nööbi osakonnast (kus ma tavaliselt oste tegingi), istus ja laulis oma tehtud laulu. Mind nähes lihtsalt küsis kas nüüd lähme koju!!! Ei mingit muret, kus ema tund aega oli !Kaduma läks ta esimese korruse foto osakonnast, Mul reaalselt käed jalad tudisesid koduski veel. Arvatavsti oli vererõhk 200+++

  • Mallu
   Vasta Mallu 10. juuni 2024 at 12:38

   Issand, see tundub ikka eritiiii jube 🙁

 • Avatar
  Vasta MT 9. juuni 2024 at 21:59

  Mul oli kunagi mops, ta oli mu beebi. Poodi minnes panin koera samamoodi ratta-värginduse külge. Seekord selles poes polnud mis mul vaja ja teise ukse kaudu väljudes (et kaugemasse poodi minna) unustasingi koera maha 🫣 alles koju jõudes vaatasin, et maru vaikne on toas- ta ikka kratsib juba ukse taga kui kuuleb, et tulen. Ma pole elus niiii kiiresti jooksnud… tüüp chillis rahumeeli poe ees ja nautis elu. Kokku vast tunnike istus seal üksi. Mul sellised süümekad, siiani paha tunne kui meenub.

 • Avatar
  Vasta Mannakas 9. juuni 2024 at 12:10

  Ma just eile Laagrikate grupist vaatasin seda kuulutust ja mõtlesin, et kas on..
  Siis mõtlesin, et ahh ei saa olla 🤭
  Tundub, et saab ikka 🥴

  • Mallu
   Vasta Mallu 9. juuni 2024 at 18:28

   Ma arvasin ka, et ei saa olla 😀