Uncategorized

vaatasin ka siis BSH uut saadet

15. juuni 2024

Sõidame siin parasjagu Como järve poole, et meie reisi teist sihtkohta uudistama asuma. Jumala lampi kirjutas eile airbnb host, et tänasest hakkab kohe meie majutuse lähedal Como veini- ja toidufestival, nii et sellega joppas kenasti. Sõit on aga pikk (pea kolm tundi) ja nõnda proovisime Märteniga mõnda podcasti kuulata.

Loe ka neid postitusi!

24 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kären 18. juuni 2024 at 10:57

    No nii, vaatasin. Ei jaksanud vaadata esimest osa lõpuni. Nii üdini valus ja kurb on vaadata seda katkist toodet. Jah, toodet. Inimest ma seal taga ei näe enam. See ei ole enam persoonibränd, see on toode.
    Kahju on temast, vaatan teda, kui ühte katkist last, kes vajab vanemate hoolivust ja armastust. Lausa kurjaks teeb, miks sellel lastakse eskaleeruda.

  • Avatar
    Vasta Triin 16. juuni 2024 at 17:50

    Oeh. Pidin ka ikka nüüd sellega algust tegema, et aru saada millest te räägite. On raske vaatamine tõesti, mõtlen kas jaksan lõpuni vastu pidada. Tundub, et BSH ei näe või ei taha näha, et inimesed ei taha või on piinlik temaga tegemist teha. Kõik kallistavad lihtsalt viisakusest vastu, kuigi seda teha ei tahaks. Need kohad, kus ütles, et tema ei taha kellelegi kunagi liiga, kaitses koolis alati teisi ja muu pläust- no sorri, mul tulevad kohe ta Instagrami storyd meelde. Iga päev mõtlen, kaua ma üldse teda jälgida veel suudan. Kõik on nii lappes. Mõtlen, et kes need ta fännid on.. mingi teine Eesti kahjuks. Inimene peab saama aru, et ta ei leiagi enda kõrvale ühtegi tõsiseltvõetavat meest, kui ta tegelikult muutunud ei ole. Samas on kahju ka. Vb tõesti tal mingid lapsepõlvetraumad, mis ongi oma töö teinud. Ta vist elab seal saates mingis täielikus mullis või eituses, ma ei saa aru. Karm.

  • Avatar
    Vasta Kommmentaator 16. juuni 2024 at 10:31

    Oli hiljuti kokkupuude temaga ja isegi kui ta proovib sõbralik olla, siis ikkagist jäi mulje kui mitte siirast ja ülevoolavast inimesest.

    • Avatar
      Vasta S 17. juuni 2024 at 09:18

      Palun muuta mu kommentaari nimi ära, ei soovinud täisnimega kommenteerida. Aitäh!🫶

  • Avatar
    Vasta Kats 15. juuni 2024 at 20:33

    Mulle tundus nagu teleturg 🙂
    Kõik koostööd pakkunud ettevõtted käis läbi ja muudkui kiitis ja kiitis, ei erine eriti tema instast.
    Muus osas oli veidi kurb, et nii sisutühi see saade on. Veits lootsin , et oh tõuseb tuhast ja näitab, kuidas teeb tööd ja mega hustle ja uued lahedad eesmärgid elus..Aga..nii kuidagi “planeeritult” need külalised ja käimised jne.
    Kuidagi üksik tundub see eluke. Ja olles lõpetanud tlü…noh jah 🙂 A-sid sai palju

  • Avatar
    Vasta Tyy 15. juuni 2024 at 19:58

    Kurb on tõdeda, et tegu on ilmselt nartsisitliku isiksuse häirega ja neid pole võimalik aidata. Nad ei ole rumalad aga on üsna kehvad kaaslased. Neist tuleb lihtsalt emale hoida.
    Üsna piinlik vaatamine, kõlama jäi meeleheitlik soov olla tahetud ja imetletud eriti just kaamera ees.
    Pidevalt edvistav-manipuleeriv käitumine, et kuidagigi, kas või viisakuse raames imetlust teiselt välja pressida.
    Praktika koha kauplemise stseenid olid nii taktitundetud, et oeh, no tõesti BSH sa jääd ka sellest kohast ilma.
    Kogu eksam A hindele ja eetika said sellega nullitud. Oli vaid paar sekundit, mis näisid võibolla ehtsamad.
    Seda, siis kui ta roolis enesehaletsus emotsiooniga võitles (30.56-31.21 sekundil ), peale monoloogi – kus on minu eluarmastus. Aga lõppude lõpuks on ta seriaali näitleja olnud …
    Ülejäänud saade oli vaid mingi tsirkus ja etendamine sõprusest , mida mina küll seal ei näinud.
    Külm, üdini võlts , eesmärgistatud sõna mulin, stiilis kalla ja musi, aga ega ma kedagi ei uslada.
    Esimese saate vaatasin ära teise nädala oma ajas iiveldama ja panin kinni üsna kohe,.
    Kahjuks leidub alati kedagi, kel on nii suur empaatiavõime, et on nõus end selle isikule ohverdama , et pakkuda talle hetkeks tõstetud enesehinnangut. Kuigi nartsisist näib enesekindel on ta sisimas alati väga õnnetu ja vajab pidevat imetlemist. Oma peas loodud toreda isiksuse elus hoidmiseks peab ta seda kuvandit kuidagi toitma. Enamasti läbi enese upitamse , teiste halvustamise või aina uute tutvuste loomise kaudu, kus neid külvatakse üle mesimagusa kiitusega, et siis hiljem neid oma mängudes ära kasutada.

  • Avatar
    Vasta M. 15. juuni 2024 at 17:36

    Ta on suht samasse kategooriasse langenud nagu lõvineiu :/ oma rapla pidude ja üksikute “fännidega”.
    Instastoryd “iu ma sõin vaesena veega putru burksi asemel” samas mõtlikult noogutades nagu see oleks ma ei tea mis… kurb on vaadata, kui inimese sisu on aint tema välimus…

  • Avatar
    Vasta R 15. juuni 2024 at 17:32

    Esimeses osas oli Anuga hetke valus vaadata.. BSH täiest jõust üritab, aga Anu on alla andnud ega soovi ilmselt temaga tegemist teha enam.

  • Avatar
    Vasta K 15. juuni 2024 at 17:10

    Vaadatud. Meeldib!

    • Avatar
      Vasta Kären 18. juuni 2024 at 11:02

      Tsau Brix!

  • Avatar
    Vasta Maya 15. juuni 2024 at 16:54

    Tahaks saadet üks nädal ilma BSH-ta, would be great, thankewww.

    Mind niii jubedalt häirivad ta “naljad”. Ma ei teadnud varem, et keegi inimene võib niiii huumorivaene olla.

    • Avatar
      Vasta Maya 15. juuni 2024 at 19:13

      Tsau Birksu

  • Avatar
    Vasta Jane 15. juuni 2024 at 16:12

    Kurb… Lihtsalt kurb elu.. sisutühi pilk ja püüdlus olla keegi, kes ta pole. Aga iga pott leiab oma kaane 🤷‍♀️

  • Avatar
    Vasta Myrru 15. juuni 2024 at 15:24

    Minule tundus ka, et näiliselt tahtis olla sõbranna ja tore inimene, aga välja kukkus nagu alati ehk siis minu meelest puudus austus teiste inimeste vastu. “Tahaks su sõber olla” tuli pärast seda kui saadi teada mis valdkonnas inimene tegelt töötab. Rõivaste poes tundus mulle ka, et tolle naisterahvaga ollakse üleolev, et musid ja kallid ja sa parim, aga siirust seal taga ei olnud üldse. Sealt õhkas sellist üleolekut ja läbi lillede juttu. Enne seda justkui polnud ta keegi. Samuti halvustati teisi eemalt korduvalt. “Issand mis tal viga on” stiilis. Kõik tundus hästi feik ja ma võiks seda võrrelda sellise Ameerikaliku sõbralikkusega, kus kõik on sõbrad, aga tegelikult ei tea inimesest midagi. Igasugune tähelepanu otsimine ja tunnustuse nõudmine oli esiplaanis. Hästi, hästi ebastabiilne ütleks mina. Lisaks mitu korda rõhutamine, et “ma pean ka olema ilus nagu Anu” ehk siis koguaeg peab olema hea ja särav nagu teised inimesed, aga mitte nagu tema ise…

  • Avatar
    Vasta Velda 15. juuni 2024 at 14:28

    Sinu saadet ootan suure huviga, arvan, et see oleks parim nendest variantidest, mis siiani olnud on. Aga seniseks edu ja õnne oma uue armastuse lainel!

  • Avatar
    Vasta Eppoo 15. juuni 2024 at 14:26

    Tohutu meeleheitlikkus kumab temast läbi. Meeleheitlik enesekiitmine.

  • Avatar
    Vasta Marge 15. juuni 2024 at 14:26

    See saade ei paku midagi, sest kõik, mis seal on, on juba sada korda kuuldud ja nähtud. Lihtsalt nagu üks lõputu tema instastory… Milleks sellise saate peale otsustati raha raisata, sellest ma aru ei saa. Ja tagasi seltskonda teda ilmselt ei võeta kunagi, pingutagu kaua tahes, sest ikka väga rumal oli koguda kõrgseltskonnas tõeliselt tähtsaid naisi endale vaenlasteks. Vali ka ikka, kellega jamad (magad)..

  • Avatar
    Vasta D 15. juuni 2024 at 14:22

    See saade temaga kuulub minu jaoks sinna lame reality kategooriasse, et vaatad ja mõtled terve aeg “isssssand” ise samal ajal pooleldi käsi silmadel hoides sest endal hakkab piinlik, aga samas järgmist osa vaatad ikka😃 ehk siis ilmselt see saade nö toimib, sest räägitakse ja vaadatakse, aga neid kes siiralt talle kaasa elavad ja nüüd avastavad, et ta ikka nii tore ja äge inimene ja “muutunud”, palju pole. Ennast häirib ikka kõige rohkem see, kuidas kogu ta elu kaalu, väljanägemise ja toidu ümber keerleb – see peab ikka üks meeletult kurb elu olema. Mingeid tuttavaid üle pika aja näha ja esimene kommentaar “oi sa oled nii peenike” vms, no see näitabki sinu taset. Et inimese väärtus justkui tema jaoks ongi vaid välimus ja kui paks või peenike keegi on.

  • Avatar
    Vasta Eq 15. juuni 2024 at 13:53

    Mul oli sama, pidin mitmes jaos vaatama. Raske, aga tahtsin ikka hakkama saada.

  • Avatar
    Vasta Lu 15. juuni 2024 at 13:46

    Mul oli kohati päris piinlik seda asja vaadata. Kristina oma oli palju toredam ja loomulikum 🫣

  • Avatar
    Vasta R. 15. juuni 2024 at 13:45

    Ei ole bsh fänn, pigem kaa sinna “iuu” kanti. Aga saadet vaadates… maitea.. mul on lihtsalt nii kahju sellest inimesest. Nii püüab, niii otsib kiitust, nii otsib kontakti teiste inimestega.. õhkub hästi meeleheitlikkust. Näiliselt jah on palju tegevusi, tervislik ja sportlik ja käib ja tegutseb ja elueest üritab, aga pilk on kuidagi nii tühi. See kõik on nii sisutühi. Ma vist esimest korda elus usun, et ta oma südames ei ole õel inimene. Lihtsalt kuulsus hakkas ükshetk pähe ja nüüd on pilvepealt alla kukkunud ja aru saanud, et sul võib olla raha, ilus keha, mida iganes… aga kui sa oled üksi.. siis ei ole sellel kõigel mitte mingit väärtust. Mina näiteks südamest loodan, et ta leiab endale hea tugivõrgustiku ja ka eluarmastuse… koguaeg on selline tunne, et ta küll killib vist varsti enda ära 😑
    Üldiselt see maaslamaja tagumine on ka pigem “iuu” kategooriasse. Olgem ise paremad inimesed. Mu arudt on karma piisavalt head tööd teinud, loodan, et bsh on sellest kõigest õppinud. Loodan, et tal hakkab elus paremini minema.
    Kokkuvõtteks ütlen, et saadet ise on huvitav sellest aspektist vaadata, et kuidas üks depressiivne ja katkine inimene rabeleb nüüd sellest august välja. Kui keegi ütleks talle , et jah bsh, sa oledki tubli, et A-dele õpid, ta ilmselt jääks ka vakka. Kui keegi ütleks tslle, et kuule bsh, sa oled alati ilus olnud, rahune maha.. ta jääks vakka. Lihtsalt tal pole mitte kedagi siin ilmas. Ongi ihuüksi justkui ja see ongi nii kurb.

  • Avatar
    Vasta M. 15. juuni 2024 at 13:42

    Vaatasin 9 min ja hetkel sai enesepiitsutamise tuju otsa. Panin kinni. Ikka kõik see sama vana kasjakk kuidas tema on ohvrike ja tema pole “põhjust andnud” end mitte usaldada jne jne jne. Korrutab endale kui hea tema on ja lõpuks ehk hakkaski seda ise ka uskuma. Vaatan edasi kui end kiusata tahan, aga vb tõmban endale hoopis paar korda piitsaga pikki selga.

  • Avatar
    Vasta K. 15. juuni 2024 at 13:24

    Ma üritasin ka vaadata. Umbes selle kohani jõudsin, kus ta seal Anuga rääkis. Ja no ma lihtsalt ei suutnud rohkem.
    Ma olen algusest peale arvand, et see on saade teemal ” ennast kiitmast ma ei väsi ja kui väsin, siis puhkan ja kiidan edasi”.
    See on väga tore, et inimene ise on uhke enda tegevuste ja saavutuste üle. Aga nagu ütle 1kord. Kõik kuulevad.
    Ma lihtsalt ei suutnud kuulata kuidas u 5x saate tervitus lauset ” no tsau sõbraad “” khihihihii eiii oota teeme uuesti “. Ja see anuga kohtumine tundus ka pastakast välja imetud näitemäng.
    Ma ennem istun näpp vees ja ootan, kuni see mu kehasoojusest keema läheb, kui et selle saate uuesti lahti võtan. Isegi Silvia saade oli huvitavam ja ma tõesti pole kunagi eriline fänn olnud.

    • Avatar
      Vasta K 15. juuni 2024 at 13:56

      Ma ei tea, ei suuda vist vaadata seda “Mina ja maailm” näitemängu, seal ilmselt pole ka midagi muud kui korrutaminr, et ta on muutund ja ta lõikas kõik vanad sõbrannad/hüäänid oma elust välja. 😆