KODU PILDID

new in: lahedad asjad

21. september 2016

Ilu- ja moeblogijad teevad pidevalt neid NewIn postitusi, aga mul pole uusi uhkeid riideid ega iluvidinaid ette näidata. Minu uued ja lahedad asjad on kõik koju või Marile. Aga kuna mult pidevalt küsitakse, et ma ette näitaks, mis ma alist tellinud olen, siis teengi ühe segapudrupostituse uutest lahedatest asjadest, mis mu kodus on.

DSC_8481

See ei ole uus asi, aga see paganama öölamp/lightbox on nii lahe. Täna tõstsin ta Mari tuppa, sest ma kasutan enda toas uut “lootelampi”, mida näed järgmisel pildil. Lisaks ärkab Mari iga öö nutuga ja ronib meie juurde. Võiks ju mitte nutta, seega ma ei teagi, et ehk tal on liiga pime? Täna ööseks jätan talle selle teed näitama. See ponilamp on päris öö läbi põlemiseks natsa liiga ere.

Hind: 13,65€ (link)

DSC_8479

Kardina taga peidab ennast lambike

DSC_8476
dsc_8473-7507068

Kunagi megaammu, kui ma aprillis Dr. Šoisi käest selle UH pildi sain (siin), kirjutas mulle Siiri Jüris sellise imeliku kirja, et ta tahaks minu UH pildist lampi teha. Ma ei osanud midagi muud öelda, kui et andku tuld. Sellisest lambist polnud ma enne küll kunagi kuulnud ega midagi taolist ei osanud ma ka ette kujutada, et milline see välja näha võiks. Võttis aega, mis ta võttis, aga nüüd sain igatahes lambi kätte ja minu meelest on see jumala lahe!

Antud pildid on küll päevavalguses tehtud, aga öösel annab ta sellist mõnusat värvilist kuma, nagu virtraaž ikka. Hea kohe selle valguses Kardoga juttu puhuda voodis enne magama minekut. No ja mis seal salata, nii armas on lempsukest lambi peal kah vaadata, selline täitsa omapärane ja isenäoline asi, millesarnast pole vist küll mitte kellelgi teisel.

Hind: absull ei tea, sest see tehti mulle supermegalahedaks kingituseks.

DSC_8469

DSC_8468

Sellise puidust munade komplekti tellisin Marile ikka Alist. Kuigi ta köök on ikka mu sõbranna juures, siis kohemaid, kui ma selle kätte saan, asetan ma selle paki sinna, et Mari saaks hakata näiteks muna praadima ja muud säärast tegema. Kolm muna käivad lahti, kolm mitte.

Hind: 3.68€ (link)

DSC_8466

DSC_8465

Alis langesin ma ühel hetkel ka padjakatete sektorisse ja tellisin sealt esiteks kaks naljaka pildiga püüri telekatuppa ja kaks lehekesega elutuppa. Hind oli neil kõigil keskmiselt 2€.

DSC_8463

Täna tuli mulle korraks Varn (link) külla ja tõi mulle midagi, mida ma ammu ihaldanud olen – kiiktool! Minu meelest teeb selle veel eriti armsaks see, et see on neiu enda vanaema oma ja vanaema hellad käed kudusid sellele ka maavillast katte. Mina kavatsen selle muidugi mineraalvärviga heledaks võõbata, aga selle jaoks peaks ma värve tellima ja mõtlema, kuhu ma selle tooli üldse panen. Las ta nii kaua konutab seal akna all, hetkel põõnab seal Kurg.

Hind: 50€

DSC_8449

Üks armas neiu Tartumaalt saatis Mari tuppa ka sellised armsad jänkukõrvadega tumbakesed. Mari kasutab neid küll vähe teisel eesmärgil – ta nimelt ehitab neist pidevalt lumememme, aga no imearmsad on nad sellegipoolest. Kes tahab omale ka, siis pange FB otsingusse Tumba (link).

Hind: Jälle ei tea, sest tegu oli nunnu kingiga.

Mis teie viimati lahedat ostsite? 

Loe ka neid postitusi!

14 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Carry 23. september 2016 at 08:55

    Oi, neid padjapüüre olen juba pikemat aega alist vaadanud, väga ilusad on.. ma mõtlen neid türkiissiniseid. Vaip on muidugi ka megailus!))

  • Avatar
    Vasta Hanna 21. september 2016 at 22:07

    Hei!
    See võibolla tobe küsimus, aga kui Sa tellid neid tooted, siis tellid ju ikka need mis on postikuluta? 😀 muidu kaoks vist mõte ära.. ja lisaks- palju(kui on) asju jäänud tulemata/kadunud teepeal ära?
    Mul oli Aliga vahepeal nii nirud kokkupuuted, aga nüüd tahaks jälle tellida..

    Head õhtut!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. september 2016 at 06:49

      Ma tellin jah postikuluta ja tulemata pole midagi jäänud 🙂

  • Avatar
    Vasta Kädi 21. september 2016 at 21:22

    Mtea, asi vist mu huumorisoone puudumises, aga need padjapüüride tekstid küll naljakad ei ole. Pilt singiviiludest, millel all kiri “põrsaas peppa pusle” oleks ka vist naljakas? Kõik muu on kena.

  • Avatar
    Vasta Kadi 21. september 2016 at 17:02

    Ma ei tea miks, aga ma olen kogu aeg mõelnud, et kuidas Kurg oma nime sai? Selline omapärane nimi. Mu sõbranna ei viitsinud ntks palju ajusid ragistada. Tema kass on lihtsalt Kiisu. ?

  • Avatar
    Vasta K. 21. september 2016 at 17:00

    Oo, palun kitse ja põrsaga padjakatete linki! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 21. september 2016 at 16:27

    Hei, kust teie magamistoa kardinad on soetatud?

  • Avatar
    Vasta Anni 21. september 2016 at 15:55

    Ainult must lamp on13.65€.. valge 21.83 🙁 🙁

    • Avatar
      Vasta Triinu 21. september 2016 at 17:10

      Alguses oli üldse hind 8eurtsi, aga kuna see järjest populaarsust siin kogus, siis ilmselt nad leidsid, et peaks hinda tõstma. Mina sain veel paari nädala eest 13 euriga valge. Ma arvan, et varsti on üldse hind mega laes.

      • Avatar
        Vasta Anni 21. september 2016 at 19:59

        Vedaaaaas raisk 😀

  • Avatar
    Vasta Kats 21. september 2016 at 15:16

    Mallukas! Kust sa selle imelise vaiba elutuppa said? :O

    (Kõik muu on ka väga kena! )

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 21. september 2016 at 15:17

      Ikeast 79€ eest 🙂