Kingiloos KODU TESTIN JA ARVUSTAN

krt, see firma mis mega pinda käib, saatis jälle paki*

5. september 2019

Üks blogija uuris siin instas, et mille reklaamid inimestele kõige rohkem vastu käivad, mis on nn ülereklaamitud. Minu meelest kõige enam toodi välja just Napsiet. Et issand kui tüütu, igaühel on see madrats ja jumala pinda käib, et kiidetakse. Ma küll nende turundusega väga kursis pole, aga kui mina neilt madratsi sain, siis ma ei saanud raha. Kingituse sain. NULL kohustusega. Ei öeldud, et kuule, kirjuta midagi. Aga no tõesti hea madrats on ja okeis hinnaklassis ka, et no patt oleks mitte kiita. Seda enam, kui on mingit sooduskoodi ka pakkuda. Kõik pole inflõuentserid, kellele madratseid ukse taha sajab, inimesed peavad neid ju ikka üldiselt ostma ja ala 25% ale saada on ju päris hea. Trummipõrin – terve septembri saab koodiga mallukas -25% alla! Kõigelt!

Ja see ka, et ma ausalt ka ei viitsi üldse kiita midagi, mis kiitmist väärt ei ole. Nagu käsi ei tõuseks ever. Et no ju siis on hea asi, kui paljudele meeldib ja ju siis nad teevad oma turundust hästi, kui “pidevalt silma jääb”. Ah, ma ei tea. Mind ei häiri igatahes mitte ükski reklaam väljaarvatud see old spice reklaam, kus üks mees ratsutab tagurpidi ja karjub täiest kõrist.

Aga miks ma seda kõike üldse räägin – ükspäev sadas meile ukse taha kuller üüratu kastiga. Paki pealt sain aru, et Napsie on meile miskit saatnud. Tegin siis paki lahti ja kae nalja, kaks patja, kaks tekki ja kaks komplekti voodipesu. Ma pean ütlema, et sellel ei oleks saanud olla paremat ajastust, sest lastetoa padjad ja tekid hakkavad juba väsima sellest pidevast retsimisest, nii et sain kohe rõõmuga kõik kenasti välja vahetada.

Esiteks, need uued padjad! Appi, kui mõnusad. Ma panin need küll lastetuppa, aga mõtlen juba, et tellin enda tuppa kah, sest need on ideaalsed. Pehmed, aga mitte nii kõrged nagu enamik patju, vaid sellised mõnusalt madalad.  Sisuks on 50% bambusviskoosi ja kirjade järgi on see padi alati mõnusalt jahe ja masinpestav. Kannatab lausa 60%, nii et lastetuppa ideaalne. Ma omast arust muud ei tee viimasel ajal, kui aina pesen tekke ja linu ja patjasid. Elu väikeste lastega, jehhuu!

Üks Napsie tekk oli mul enne ka, see olulist üllatust ei pakkunud. Ma olen kuulnud, et osasid häirib selle “krabisemine”, aga ma ei tea, ma olen vist krabinale immuune. Ela ise kolme lapsega ja vaata, palju sa kuskil mingit krabinat kuulata taipad või viitsid, haha.

Mis aga oli suur üllataja – Napsie voodipesu. Mõnusalt siidjas ja pehme, saab kasutada kahtpidi (kas triibuline pool väljas, või lihtsalt hall) ja eriti hea on see, et tekikotil on kenasti nööbid ka. Ma vihkan neid tekikotte, kus on lihtsalt mingi teki sisse toppimise pilu ja siis vaikselt hakkab tekk sealt ikka mingi hetk välja ronima. Nööbid on head! Ja käivad nii ilusasti kinni-lahti. Imelik asi, mida komplimenteerida, aga no mõndadel asjadel pusi neid nööpe nagu segane, ei lähe üldse, selle pärast jäi kohe silma, et nice!

Kui Mari uut voodipesu nägi, siis kohe südamest käis seal ümber “issand, aitäh emme, NII pehme! Suured tänud, aitäh pakkumast!” nagu ma oleks talle vähemalt kullast poni kinkinud, või et tal enne voodipesu asemel kilekotid oleks olnud või midagi säärast ? Üldse on Mari väga lihtne rõõmustada ja ta alati nii ülevoolavalt tänab ja ahastab rõõmust. Et jah, aitäh, Napsie. Seekord sain ma kõik tänusõnad endale, aga ma siis edastan need siit blogi kaudu teile.

Ps! Panen instas loosi komplekti tekist-padjast ja voodipesust, seega kes tahab ka ära katsetada, siis minge piiluge mu instagrammi @mallukaz ja võtke loosist osa. Lapse voodisse minu meelest idekas, aga miks mitte ka endale ?Kui aga loosiõnn sind eriti ei soosi, siis kood MALLUKAS annab kõikidele Napsie toodetele terve septembrikuu -25% allahindlust! 

Aga räägi välja – kas sina omad midagi Napsie toodetest? Kas sinu meeelest on selle reklaam iga nuka peal ja käib mega pinda ?‍♀️?

*Postitus sündis koostöös Napsie’ga

 

Loe ka neid postitusi!

37 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Jaana 7. september 2019 at 18:48

    Ei oma ühtegi Napsie toodet aga võita tahaks küll .

  • Avatar
    Vasta Kristi 7. september 2019 at 09:41

    Mul on ka napsie madrats ja see on ülimõnus!

  • Avatar
    Vasta mari 6. september 2019 at 15:50

    mul napsie tekk – mega hea paksusega ja raskusega ning krabisemine ei häiri absoluutselt ? madratsist unistan ka ja loomulikilt patjadest, aga praegu pole seda pappi välja käia

  • Avatar
    Vasta Mirru 6. september 2019 at 12:27

    Loodan siiski, et loosiõnn naeratab. Napsiest olen varem kuulnud ja oleks hea, kui laps omale hea komplekti saaks. Lapsel ikka aegajalt juhtub öösel õnnetusi ja uus komplekt kuluks väga ära. ??☺️

  • Avatar
    Vasta De 5. september 2019 at 19:40

    Oh mulle meeldib see nööbiteema tekikottidel
    Muidu ikka lukk. Aga reklaam töötab täiega, lähen vaatan kodukale ,sest napsist pole enne kuulnuf.

  • Avatar
    Vasta Kristel 5. september 2019 at 19:12

    Napsie kes? Mõtlesin, et mingid riidest pestavad mähkmed… Seega ei ole näinud ühtegi Napsie reklaami ja ei oma tooteid ka.

  • Avatar
    Vasta Lila 5. september 2019 at 17:56

    Kuidas pesete tekke patju? Mul jäävad jube tükki ja ei kõlba enam kasutada. Mitu kraadi ja pööret? Ja kas kuivatis kuivatate? Keegi tennisepalle on pesumasinasse/kuivatisse pannud? Kas see trikk töötab ja kas värvi ei anna pallid?

    • Avatar
      Vasta Mari 6. september 2019 at 15:51

      pesen tennisepallidega ja toimib. muidu jah lähevad tekkide ja jopede ja magamiskottide sisud ühte kohta kokku ja saa neid siis kohevaks tagasi…

  • Avatar
    Vasta Po 5. september 2019 at 17:56

    Keegi siin pakkus Jyski madratsit. Ütlen täiesti ausalt, need jysky madratsid vōite omale pe*se toppida. ? Olen jyskist ostnud kaks madratsit erinevast hinnaklassist ning mõlemad 6 kuu jooksul ära vajunud. Alguses ei saanud aru et miks ma mehega koguaeg hommikul nagu kausis magaks. Madratsid vajuvad keskelt lohku ja üldse nii halva kvaliteediga. Madratsi

  • Avatar
    Vasta M-M 5. september 2019 at 15:11

    Ooo ma nii tahaks uut voodipesu!:D
    Seda firmat pole ei kuulnud ega näinud?
    Siidiseid voodipesusi oleks nii vaja.

    • Avatar
      Vasta K 8. september 2019 at 10:44

      Pole ka varem kuulnud ja lapsele oleks väga vaja uut tekki ja patja, see 1,2m tekk on kahjuks juba väike. Sest mônusal sygisel ju tahavad kôik ennast kerra tômmata suure ja sooja teki sisse 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 5. september 2019 at 14:39

    Mina olen see, keda see “krabin” häirib. No mitte vist väga, sest magan selle tekiga juba üsna kaua, aga siiski. Unistan pehmest, soojast tekist, mis ei krabiseks ?

  • Avatar
    Vasta Tibuemme 5. september 2019 at 13:04

    Mina hakkasin Napsiet jälgima ja märkama alles siis kui ise sealt endale madratsi tellisin. Enne ei teadnud midagi. Ja ka praegu pole reklaami minu meelest üleliia palju.
    Ja madratsi ostsin just tol korral sinu soodukaga kui sai -30%!!!
    Noo ja ma pean ütlema et parim madrats ever! Kuna terve pere magab enamuse ööst ühes voodis siis mu lemmik osa selle madratsi juures on see et ta ei “vetru” ehk kui keegi ennast liigutab siis teised sellepärast ärkama ei pea. Samas on madrats piisavalt kõva ja piisavalt pehme ka et selle peal on hea magada! Lemmik!
    Kui laps ükskord oma voodis magama hakkab, siis saab kindlasti ka selle madratsi omale!

  • Avatar
    Vasta Annike 5. september 2019 at 12:48

    Esimest korda kuulen Napsiest 😀 Aga tunduvad head tooted, nii et peab uurima.

  • Avatar
    Vasta L 5. september 2019 at 12:04

    Minul Napsie tekk- olen väga rahul ja mind see “krõbin” ei häiri.

  • Avatar
    Vasta Hanna 5. september 2019 at 10:47

    Ostsime ka madratsi. Kuna oli nagunii vaja ja saime -35% siis miks mitte. Aga midagi erilist ei ole, madrats nagu madrats, maal vana vedrudega kökats isegi palju parem, uni ikka seal väga hea. Kui maja ehitamine lõpuks valmis saab, siis sinna seda ei osta, aga linnakorteris käib kah.

  • Avatar
    Vasta Mary 5. september 2019 at 10:41

    Loosiõnne ei soosi mind kunagi 😀

    Aga tegelikult tahaksin ma hirrrmsasti, et see imeline sooduskood pisutki pikemalt kestaks, väga on vaja uusi patju tervele perele ja no rääkisid ära, et just Napsie omi. Aga sel kuul need eelarvesse ei mahu. Uue kuu esimeseks ostuks planeeritud, aga nii kurb, kui siis heast soodukast ilma jään 🙁

  • Avatar
    Vasta K 5. september 2019 at 10:35

    Napsie, napsie, napsie. Tõesti käib pinda! Loed blogisid, vaatad instat, vaatad fb … see on kõikjal lihtsalt, KÕIKJAL.
    Noo tõesti pole selle vastu midagi madrats on tõesti hea. Aga kas ei võiks seda reklaami kuidagi jaotada. Et ühel korral saadad ühele, teisel korral teisele jne.
    Lihtsalt ühel nädalal näha seda kõikjal on natuke liig.
    Tänkju koodi eest, lähen patju soetama 🙂

  • Avatar
    Vasta A 5. september 2019 at 09:31

    Just eile tuli elukaaslasega jutuks, et oleks vaja uut madratsit. Esimese asjana tuligi meelde napsie. Seega minu arvates suht hea reklaam.
    Aga endal pole veel ühtegi selle firma toodet. Kuigi oleks juba aeg kogu voodimajandus välja vahetada (tekid-padjad-madratsid), aga madratsid on nii kallid asjad- ma ei teadnudki ???

  • Avatar
    Vasta Katrin 5. september 2019 at 09:27

    Reklaami on instagramis ja blogides omajagu, blogi arvustuse põhjal sai aga ka ise ostetud suur 160×200 madrats Selveri jõulukampaania ajal ja oleme jaanuarist kasutanud – meile meeldib. Mõnus mugav, mitte liiga kõva, mitte liiga pehme. Selg ei valuta. Tekk ja padjad on ka, need sai soetatud musta reede kampaania ajal. Tekk krabiseb küll, aga ei häiri üldse, täidsa mõnus on. Patja mina kasutan, abikaasa jaoks liiga kõva, ka see pehmem pool. Et julgeks küll ka omalt poolt soovitada, olles nö tundmatu tavakasutaja

  • Avatar
    Vasta Olga 5. september 2019 at 09:23

    Mul on ka see madrats ja ma niii kahetsen, et ma lasin tagastamisaja mööda, sest ta kõigepealt seisis mul tükk aega niisama. Mul on ka muidu seljaga probleeme, aga selle madratsiga kuidagi eriti. Proovisin mis ma proovisin, no ei saanud asja. Isegi mu elukaaslane sai sellega seljavalud, mida tal enne ei olnud. Ei teagi, kas asi on madratsis või milles.

  • Avatar
    Vasta Kristi 5. september 2019 at 09:22

    Ma mingi reklaami peale tellisin omale ka selle madratsi. Ka et kui nii palju kiidetakse, et ju siis hea on 🙂 aga vot mulle nt ei sobinud ja saatsin tagasi. Siinkohal muidugi tuleb ikka kiita, et ka see tagastamine toimis hästi, korra küsiti põhjust ka aga surkima ei hakatud ja maksti raha tagasi 🙂 Seda ma isegi ei teadnud, et voidilinu ja patju/tekke neil on. Peaks vist uurima, ka just lastele oleks vaja. V no endale ka aga no lapsed ikka esmajärjekorras eksju 😉

  • Avatar
    Vasta Keidi 5. september 2019 at 09:12

    Ma ostsin sinu kiidusõnade järel endale selle madratsi. Sest noh, kes ei tahaks pilve peal magada, eks?
    Alguses oli ikka väga harjumatu, sest eelmine madrats oli selline hästi pehme kökats ja siis napsie omale üle kolides oli vahe kuidagi eriti hull. 😀 Aga paari päeva pärast ei olnud nõus enam kuskil mujal magama. Nii mõnnnna.

  • Avatar
    Vasta MariLaas 5. september 2019 at 09:01

    Kuhu jäi põhimõte, et ei reklaami samu asju, mis Eveliis? Viimasel ajal muudkui tuleb neid tooteid. Unustasid?

    • Mallu
      Vasta Mallu 5. september 2019 at 09:31

      Mitu korda võib ühte sama teemat küsida ja mina vastata. Kui ma alustan uue firmaga koostööd, uurin ma alati, kellega veel koostöö plaanis. Kui aga keegi on teinud X blogijatega enne, või mul on juba aastaid olnud firma koostööpartner, siis lihtsalt nii on.

      • Avatar
        Vasta MariLaas 5. september 2019 at 10:02

        Placent Activiga tegi kindlasti Eveliis varem koostööd, kuidas siis selline otsus sündis, et seda firmat võite mõlemad reklaamida? Polnud nii, et ta ammu sinu koostööpartner.
        Napsie on just Eveliisi kontol viimasel ajal väga aktiivne olnud, imestan, et selle toote vastu sul tõrget ei tekkinud. Tegelikult siis tõestadki, et sellel korral kui ütlesid, et sa ei tee ettevõttega, kes ka Eveliisiga koostööd teeb, tahtsid lihtsalt ära panna. Kiusust. Pole sul mingeid tõekspidamisi, et sama asja ei reklaami:)

        • Mallu
          Vasta Mallu 5. september 2019 at 13:24

          Ma alustasin PA’ga koostööd 2015 aastal, ma usun, et see on päris ammu 🙂

          Kiuslik olen muidugi ka tema suhtes olnud, arvad, et ma seda osa eitama hakkan või? Või mida sa täpselt tahad ma ei saa aru :D?

  • Avatar
    Vasta Vici 5. september 2019 at 08:53

    Üsna palju näinud seda jah, enamasti blogijate postitustes (marimell suht palju, janeblogi nüüd ka jne ) ,aga ostnud pole . Hinnad üsna kõrged minu meelest ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 5. september 2019 at 08:53

      Kust sa odavamaid madratseid leiad? :O

      • Avatar
        Vasta Vaike 5. september 2019 at 09:33

        Leiab ju küll. Jysk jms kohad, aga need ka seda odavust kas väärt on, on iseküsimus. Mul on enda praegune madrats, mille ema kunagi kinkis, vist 20 aasatat vastu pidanud ja nüüd tahab väljavahetamist, aga Napsiel pole mulle sobivaid mõõte, rsk.

  • Avatar
    Vasta Ülle M 5. september 2019 at 08:50

    ..ma ei tea, kus ma elan, aga pole kordagi Napsise reklaami näinud. ma suhteliselt harva vaatan telekat ka, võibolla seal näeks..

    • Mallu
      Vasta Mallu 5. september 2019 at 08:52

      ma isegi ei tea, kas neil on telereklaami ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Tibu 5. september 2019 at 08:43

    Enne seda kui nüüd viimase paki kätte said, polnud Napsiest kuulnudki. Piinlik ?

  • Avatar
    Vasta C. 5. september 2019 at 08:41

    Pole kuulnud ega näinud nende reklaame. ? Otsin ka uuele laiemale voodile voodipesu, mis peaks kauem vastu, kui mõned pesud ja ei maksa hingehinda.

  • Avatar
    Vasta E. 5. september 2019 at 08:40

    Mind isegi ei häiri, pigem võtan täiega hoogu, et see madrats ära tellida. Natuke närib kahtlus hinge, et kas on ikka nii hea, sest hind ju päris madal…

    • Mallu
      Vasta Mallu 5. september 2019 at 08:48

      ma olen nüüd paar aastat kasutanud (mul 3 tk, enda oma 180 cm lai ja siis selle kõrval 2 tk 90 cm laiad) ja no voodi on mugav! Kui ei oleks, oleks mul ammu uus madrats 😀

    • Avatar
      Vasta Annika 16. september 2019 at 15:15

      Kuidas hind madal on? Madrats suuruses 160×200 on pea 500 euri. Seda küll odavaks ei loe!