TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS TESTIN JA ARVUSTAN

selle talve must-have*

26. jaanuar 2021

Ma sain endale kingituseks maailma parimad KIRA saapad. Ja ma olen ise ka üllatunud, et ma seda ütlen, sest tegelikult olen ma ju suur barefoot jalatsite fänn, ning seda mu uued saapad ei ole. Küll aga on nad veekindlad, ei libise absull, taaskasutatud materjalist, hoiavad sooja ja näevad selle juures nii armsad välja, et kanna kas jope või mantliga, mõlemaga fine.

Vaadake, nende barefoot jalanõudega on selline lugu, et kuigi laste jalanõud näevad jumala normaalsed välja, siis täiskasvanud inimeste saapad on minu meelest suht pentsikud. Seda enam, et mul on niigi hästi kitsas jalg, mistõttu mu BF talvesaapad olid küll mugavad, aga ma nägin nendega välja nagu 1650 aastast pärit talumees. Mis seal ikka, haha. Seega kandsin ma kuni praeguseni suht suvalisi sügissaapaid ja olin eluga rahul, kuigi õues oli külm ja libe, aga palju ma ikka nii väga väljas tsillin, sain hakkama ja mul polnud mingit plaani uusi saapaid ostma hakata. Siis aga sain ma oma KIRA’d ja no sorri, pean lihtsalt kiitma.

Ma neid nüüd mingi nädal aega kandnud ja ma olen vaimustunud. Esiteks juba esimene päev, kui ma need sain ja ma lastele järele läksin, vaatasin, et mis värk on, libisesid teised mul maja ees kahe lehte pikali maha. Ma arvasin, et ju siis nad on käimisoskuse kaotanud, aga kui ma pärast oma eelmiste saabastega korraks õue prügi välja viima lippasin (sest nendel on lukud ja saab kiiremini jalga) oleks ma napilt kõik oma hambad ukse ees välja kukkunud. Kiradega polnud ABSULL libe, aga ega ma ei imesta ka, vaadake, millest need tallad tehtud on:

Kui siin need mega külmad ilmad olid, oli nende saabastega ikka soe. Nüüd on mingi märg läga õues – saapad ikka jumala kuivad. Ega ma ei imesta, neid saapaid valmistab ettevõte, millel on aastakümne pikkune militaarjalatsite valmistamise kogemus. Ma nüüd neid nii rängalt siiski proovile panema hakata ei kavatse, küll aga võin ma garanteerida, et et igasugused jalutuskäigud ja kelgutamised teevad nad küll tublisti ära.

Eriti tuus nende saabaste puhul on veel see, et kui nad sul katki peaks minema, või oled nad juba aastatega nii ära trööbanud, et enam kanda ei taha, siis saad need neile tagasi saata. Kui neil õnnestub need korda teha, siis nad seda ka teevad ja annetavad heategevuseks. Kui ei õnnestu, siis suunavad nad saapad energia tootmisesse. Lisaks annavad nad sulle tänutäheks sooduskoodi, millega uue paari soodsamalt soetada. Kuigi ausalt ma ei kujuta ette, kui kaua üldse aega läheb, et need katki jalutada, sest siiani tunduvad nad küll super vastupidavad olema.

Muuseas, ka mul on teile sooduskood anda, kui teil peaks olema tahtmine soetada endale mega mõnusad talvesaapad. Kood “mallukas” annab praegu lausa 20% allahindlust, seega ma soovitan soojalt seda kasutada, sest need saapad on super mõnusad. Lausa nii mõnusad, et ma soostusin sõbrannaga nädala lõpus talvisele loodusrajale jalutama minna, varsti ei tunne ennast äragi, haha. Teate küll, et ma ei ole suurem asi ringi jalutaja, aga nende saabastega võiks isegi minna küll.

Muuseas, kes nädala jooksul sooduskoodi kasutavad ja endale saapad ostavad, nende vahel loosime välja ühe õnneliku, kes enda osturaha lihtsalt tagasi saab, jehhuu!

*Postitus sündis koostöös KIRA’ga

Loe ka neid postitusi!

20 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kadri Kriis 17. detsember 2022 at 01:35

    Oled ikka rahul nendega? 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. detsember 2022 at 13:42

      Jep, kannan iga päev!

  • Avatar
    Vasta KIRA 15. veebruar 2021 at 18:25

    Tere,
    Raha tagasi võitis Kadi Rõmmel tellimus nr 1397.

    Võitjaga on ühendust võetud.

    Tervitades,
    KIRA meeskond

  • Avatar
    Vasta Berit 13. veebruar 2021 at 23:27

    Kas on teada, millal ühele koodiga ostjale raha tagasi loositakse? ☺️

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. veebruar 2021 at 12:18

      juba loositud 🙂

      • Avatar
        Vasta Liina 15. veebruar 2021 at 16:11

        Sooviks ka teada, kellele loosiönn naeratas ? 🙂

        • Mallu
          Vasta Mallu 15. veebruar 2021 at 16:14

          Keegi Kadi 🙂

  • Avatar
    Vasta Maigi 27. jaanuar 2021 at 22:05

    Ma just eile mõtlesin, et peaks need ostma, kuna praegused saapad on vanad, koledad ja lagunemas, aga viimasel ajal on nendest saabastest igal pool räägitud, nii et saaksid vist alles valmis mai kuuks.

    • Avatar
      Vasta Taivi Tang 31. jaanuar 2021 at 19:43

      Need Kira saapad on mul bookmarksides istunud juba pikemat aega, no ei teki sellist “vaba” raha, et ära soetada. Täna siiski tegin seda – ju see postitus pidi mulle ikkagi ette sattuma. Hoian nüüd küll kõiki sõrmi peos, mitte ainult pöidlaid ? Äkki läheb õnneks ja tuleb see ostusumma kontole tagasi, aga no kui ei tule, siis vähemalt on ilusad ja kvaliteetsed saapad minu poole teel ☺️ Aitäh, Mallu!

  • Avatar
    Vasta Ave 27. jaanuar 2021 at 21:40

    Aitäh aitäh! Ostsin ära. Oligi uusi vaja ning need on täpselt nagu mulle loodud- kodumaine ja taaskasutatud. ❤

  • Avatar
    Vasta Angela 27. jaanuar 2021 at 14:38

    Kuidas nad numbrile vastavad?

    • Mallu
      Vasta Mallu 27. jaanuar 2021 at 14:49

      idekalt!

  • Avatar
    Vasta Vaike 27. jaanuar 2021 at 13:47

    Ma hea meelega ostaks, kui nad veidigi naiselikumad välja näeksid. Ma pole paraku üldse tanksaapafänn. 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 27. jaanuar 2021 at 13:51

      minu meelest nad tanksaabast küll ei meenuta 😀

  • Avatar
    Vasta triin 27. jaanuar 2021 at 11:26

    Kas jalga seest higistama ei aja?

    • Mallu
      Vasta Mallu 27. jaanuar 2021 at 12:13

      mkm

  • Avatar
    Vasta Ceissy 27. jaanuar 2021 at 09:27

    Hei. Ma tahaksin ka teada, mis temperatuurini lubatakse, et külma kannatab? Ja mis materjalist nad seest on? Pealt vaadates tunduvad küll maru õhukesed sügis-saapad. Hetkel mul on lambanahast voodriga saapad, mis on soojad.

  • Avatar
    Vasta Diana 26. jaanuar 2021 at 21:00

    Nii tahaks…aga saab alles veebruaris kätte;( tahan nüüd ja kohe:)

  • Avatar
    Vasta Annika 26. jaanuar 2021 at 19:45

    Hea, et ma just eile neist vaimustusse sattusin ja peaaegu ära ostsin ?

  • Avatar
    Vasta Merje 26. jaanuar 2021 at 17:20

    Mis temperatuurini neid kanda kannatab? Ehk viitsid saabastest seest ka pilti teha? Muidu toetan ka väga taaskasutust ja hea meelega soetakse endale ka sellised saapad.