Uncategorized

mis perses maailmas me elame, kus on ok jääl keerutava vanamehe vahtimise eest 35 000 euri maksta?

21. detsember 2014

Iga päev tuleb keegi ja küsib: “Mallu, kas sa oled seda Savisaare supermani reklaami näinud? Kas sa tead KUI PALJU see maksis?”. Olin jah kuulnud, et vanamees on kuskile jääle keerutama saadetud ja selle kokku monteerimine maksis 35 000 eurot.

Vaatasin siis reklaami ära ja…Mul ei ole sõnu. Esiteks ei ole mul sõnu, et riigiisad täiesti avalikult tunnistavad, et panevad sellise mõttetu saasta alla 35 000 eurot magama! Kas see reklaam muutis kuidagi mu elu? Või kellegi elu? Oleks, et pakuks siis kuidagigi silmarõõmu, aga tegelikult sain ma vaatada mingit anonüümset venda keerutamas, siis Savisaart teesklemas, et see oli tema ja kuulata, kuidas ta kiitleb, et sai jälle palju ära teha. Ühtlasi soovib ta selle reklaamiga Tallinna Linnavalitsuse poolt kogu Eestile häid jõule? MIKS?! Keda see soov nüüd aitas või rõõmustas?

Minul tekib küsimus, et kuidas ei ole inimestel häbi sellist summat sellisele sitale kulutada ja KUIDAS on see okei, et inimesed küll teevad seda maha, et sellise jura peale 35 000 euri kulutada, aga teha nagu ka midagi ei saa?

Krt küll, ma vist ikka peaks poliitikasse minema. Kuidas inimesed aru ei saa, et just RAHVAL peaks olema õigus öelda, mida meie maksurahadega teha? See on ju naruväärne, et asi, mille ma oleks võinud tasuta paari tunniga ISE ka kokku vorpida, maksab nüüd ühtäkki 35 000 euri.

Ah, kes teab. Ehk olen ma lihtsalt kade, et mina ei olnud see uisutaja, või see monteerija või kes iganes, kes sellest metsikust eelarvest millelegi VÄGA SITALE enda osa ei saanud? Kallis Edgar Savisaar, nõu sulle edaspidiseks: kui sa tahad lihtsalt paska toota ja kellelegi selle eest üüratuid summasid maksta, siis ma hea meelega võtan selle vastu. Annan sulle isegi ideed järgmisteks reklaamideks:

  • Istu 20 sekundit pargipingil ja ära liiguta. Siis võiks ekraanile tulla kiri: “MA OLEN PARIM”. Järgmine kaader sellest, kuidas sa oma lõualottide vahelt kavalalt naeratad. Sulle omahinnaga võin selle reklaami 20 000 euriga ära teha. Ok, vb natsa läheks kallimaks, aga umbes midagi sinnakanti.
  • Lohista vana naine juukseidpidi sebrast üle ja röögi kaamerasse: “MINA AITAN!” (See oleks selline hästi kaval reklaam, sest nagu sa oma poliitikatki rakendad, et sa ÜTLED, et aitad ja mingil määral nagu aitad ka, siis tegelikult keerad sa ju inimestele lihtsalt käru. Ala see, et jajah, vaadake, ma aitan, sõidate tasuta bussidega! Aga kust see raha tuli? Ega keegi ju nii loll pole, et ei arvaks, et nad seda kuidagi ikka kinni ei maksa, eksole? Ühesõnaga saad sa inimestele TÄIEGA näkku sülitada ja pihku kihistada, kui kaval sa oled! Kui vanainimesel on vaja üle tee saada, siis sa “aitad”, aga juukseidpidi, raisk! Ühesõnaga selle reklaami eest võtaks ma ainult 47 000 euri.
  • valjal2-7691529Näita ekraanil 10 sekundit ainult seda pilti. Hind maksumaksjatele u 10 000 euri.

Kas teie kujutate ette, mida saab teha 35 000 euriga? Ma kujutan ette, et nii meie linnas kui ka riigis, on kindlasti kohti kuhu seda raha paigutada.

Usu mind Edgar. Meie kellegi pühad ei olnud sellest paremad, et pidime su vatsa vaatama. Tegelikult ka.

Aga kui soovid mult mõnda eelmainitud reklaami tellida, siis üleval “kontaktid” klikkides leiad mu e-maili ja saame hinnast täpsemalt rääkida.

Loe ka neid postitusi!

15 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Inga 21. detsember 2014 at 23:44

    Ma tõsiselt naersin omaette nende reklaami ideede osas 😀 mul on ka päris mitu ideed kui Ets neid veel vajama peaks 🙂
    Üks heategu oleks näiteks, et Ets/ Tallinna linnavslitsus oleks kinkind selle summa avalikult näiteks lastegaiglale või vanurite hooldekodule vms. jõuluime nime all. Press oleks kohale tulnud ja oleks Ets saand kohe kasvõi otseülekandes oma jõulusoovid edastada. Kõik oleks hoopis rohkem jõulumeeleolus ja raha oleks läind sinna kus seda tõesti vaja on!

  • Avatar
    Vasta oeh..b 21. detsember 2014 at 19:39

    https://www.youtube.com/watch?v=WFF7ejD2gbg

    paras mulliajaja on ta tõesti.. loll inimene

    • Avatar
      Vasta Savisaar on.. 22. detsember 2014 at 13:37

      Üks paras demogoogia meister…

  • Avatar
    Vasta Leelo R 21. detsember 2014 at 18:08

    See reklaam on ikka väga rõve ja ajab südame pahaks. Ma ei saa aru, kuidas selline klipp sai maksta 35 000 ning miks pidi selle maksumaksja kinni maksma? Kui savipäts tahab endale reklaami teha, siis maksku see ka ise oma palgast kinni. Nõme vanamees.

  • Avatar
    Vasta kärt 21. detsember 2014 at 15:14

    Jep, olen ise pealinlane ja tunnen sellepärast ennast mega halvasti, et minu maksurahadega kogu aeg mingit sitta toodetakse. Hea meelega kirjutaks ennast kuhugi väiksemasse linna sisse (nagu paljud on teinud), kus osatakse veidi mõistlikumalt majandada, aga siis ei saaks ma Tallinnas valida ja oma panust absurdsete inimeste võimult kukutamisse anda. Seega nokk kinni, saba lahti situatsioon. Ja tasuta ühistranspordist ma ei viitsi rääkidagi – täielik lollus ja rumalate, lihtsameelete inimeste lollitamine on see.

    • Avatar
      Vasta tafkav 26. detsember 2014 at 21:47

      Maksuraha arvestatakse elanikeregistri 1. jaanuari seisu põhjal, valimiste puhul peab elanikuks registreerima üks kuu enne valimiste toimumist. Seega aasta lõpus kenasti end väikevalda või -linna sisse ja kasvõi 10. jaanuaril uuesti Tallinna (saab tasuta sõita ikkagi). Ja siis aasta lõpus jälle kuskile mujale. 🙂

  • Avatar
    Vasta Epsu 21. detsember 2014 at 14:46

    Savikas teeb jah kõvasti huumoriklippe. Keegi on kogunud nende istungite klippe. Olen ise Tartlane, aga neid videosid on vahetevahel meelelahutuseks hea vaadata 😀
    Masenduse ennetamiseks pealinnlastele mittesoovitatavad 🙂

    https://www.youtube.com/user/wazzco/videos

  • Avatar
    Vasta Neiu 21. detsember 2014 at 14:27

    Juku-Kalle postitab oma fb-sse ikka regulaarselt appdeite savipätsi tegemistest, soovitan jälgida.

    Ma mõtlesin seda reklaami nähes, et tra, ma oleks selle raha eest maale maja saanud. Või alevikku 2 korterit. Või Annelinna 1 ühetoalise.

  • Avatar
    Vasta kerli 21. detsember 2014 at 14:20

    Kindlasti vaata seda linki ka :Savisaar “vastab” Riina Solmanile: http://youtu.be/8ifitZSYC1k

    Kuidas on võimalik, et selline inimene kuskil yldse olla saab kui ta isegi kysimusele vastata ei oska.

  • Avatar
    Vasta SV 21. detsember 2014 at 14:01

    Kust see tasuta ühistranspordi raha mujalt tuleb, kui autojuhtide taskust. Mingil põhjusel on Ets hakanud täielikuks auto omanike vihkajaks – südalinnas hirmkallis parkimine ja nn magalarajoonides – Mustamäel, Õismäel (Lasnamäel ilmselt vähem) käiake majade vahel parkimistrahve tegemas. Mis siis, et seal on autod juba aegade algusest peale parkinud (50 aastat) ja haljasalast pole ammu enam juttugi nendel kohtadel, siis tehakse ikka trahvi haljasalal parkimise eest. Lisaks on kõik sealsed tee ääred täis topitud parkimise keelumärke, nii et kui sinna julged oma autokese panna, siis saad jälle trahvi.
    Krt mind ajab see asi nii närvi. Nahh ma pean kinni maksma mingite pompside bussisõidu.
    Varsti on selline tunne, et Tallinnasse ei ole enam lubatud autoga tullagi – usun, et varsti on linnapiiril ka mingid putkad, kus pead sissesõidu eest maksma. Võiks ikka olla vaba valik, kas sõidad bussiga või autoga ja maksad oma kulud ise.

  • Avatar
    Vasta carmen 21. detsember 2014 at 13:35

    Reklaam reklaamiks kuid isiklikult on mul tasuta sõidu üle väga hea meel. Olukorras kus iga sent loeb ja kuu lõpus ei pruugi enam söögiraha, rääkimata siis veel sõiduraha olla siis mind ja meie pere aitab see kõvasti. Olgugi et see raha mujalt tuleb siis seda nii otseselt meile tunda pole. Ega vahet pole väga kes juhib hetkel. Kui just noored poliitikuid välja ei vaheta siis ei muutu midagi. Ühe mehe vahetus ei muuda, vahetama peaks enamus neist noorte uute ideedega poliitikute vastu.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 21. detsember 2014 at 13:38

      Vaata, ma ei ole ever süvenenud poliitikasse, aga toome selle näite nii: toit poes on kallim kui enne, aga sina saad tasuta sõita. Kui toit oleks odavam ja sa peaks bussipileti ostma, oleks su eluolu ju rahaliselt samas seisus.

  • Avatar
    Vasta mellu 21. detsember 2014 at 13:35

    Kui poliitikasse astud, on sul vähemalt üks hääl olemas 😉 ja selle postituse kohta ütleks, et rohkem sõnu pole vajagi, TIP TOP postitus, tahaks loota, et hakkab häbi meie riigiisal kasvõi NATUKENEGI…..

  • Avatar
    Vasta Gerda 21. detsember 2014 at 13:24

    Ohjah, minul ajab alati iiveldama, kui seda reklaami näen…

    Tegelikult ajab oksele juba mõte Savisaarest endast, nii et jah.. ma saan palju kanaleid klõpsida.