Uncategorized

30 oktoooobeeeer:D

30. oktoober 2005

Ärkasin ja olin täitsa üksi kodus:D Siis ma olin nälgas, sest ma ei viitsind sööki teha. Ootasin Liisut msni, ta kunagi tuli siis ma olin hüpi ja gei. Siis ma ronisin vanni pärast pikka kaalutlemist. Seal oli tore, vannis aimiin. Siis tuli ema ja My ja Riki. Mapidin rõdult asju vastu võtma:D Külm oli, sest ma olin hommikumantliga. Siis ütles Henri, et lähme linna. Siis ma ütlesin “okei”. Ma tegin seda. Henri oli juba enne kompressoris. Seal me mängisime autokaarte, ma kaotasin. Siis ma ostsin pannkooke, ja siis me mängisime turakat ka. Ma alguses võitsin, siis ta võitis. Siis me avastasime hea sõna “GÜÜD” haha:D güüüüd, ketid. Ma lebasin ka. Ma nägin Hannelet ka;D see mulle meenus nüüd.
Siis me mingi mängisime mingite värkide peale, näiteks ma pidin maas lebama minuti jne. Siis me läksime virru, vaatasime mantleid. Henri ostis Dr. Pepperit vms. See polnud väga hea:D Henri jooksis naljakalt bussi peale. Siis ma nägin Kitit ja tulin temaga koos koju. Ta rääkis igast huvitavaid asju..

Kas te panite tähele, et ma kasutasin suuri tähti:D?

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar