Uncategorized

14 nov. esmaspäev

14. november 2005

ma olin koolis nii halvas tujus. esiteks sain ma kaks nelja, lohutav oli see et ma sain kaks viite ka niiet noh, elan üle. aga siiski. ja siis maarja suutis jälle lagedale jutuga mis mu tuju “lakke tõstis” ja mul oli nii mõnna olla. õnneks oli geo viimane ja ma tulin koju. nii vastikud ilmad on.
maolin veits kodus, siis maarja tuli siia, istus arvutis ja oli lahe, unustas selle digi ka maha, et ma pilte arvutisse saaks panna. numz.
no ja siis me minesime näiteringi.
ja seal tegime näidendit, ja ma ei saand enam aru, maarja solvus vms. see on mingi maritisündoom et ma teda ei mõista, a see selleks. ma ei tahtnud üksi öösel olla, kuna mu vanemad läksid kohilasse, ja siis raija nõustus minukale tulema. me käisime tema poolt läbi ja kui me minukale jõudsime siis me olime rõvedad a meil oli suva. me istusime tunde köögis ja rääkisime ja suitsetasime ja jõime teed ja sõime röstsaia võiga;D
oh jah, siis raija tegi oma TVst ülesandeid, ja ma EI ÕPPIND! üle saja aasta.
kenanz. oh jah. siis raija läks vanni ja ma hängisin msnis. kui raija välja tuli siis me süütasime küünlad ja lebasime voodid nagu krd ja kohus ja ma ajasin niii lolli juttu ” teen 51 pommiähvardust, arvake ise millal päris pommtuleb”:D oh jah.
oli tegelt lõbus ja tore. ja oleks olnud palju halvem kui raijat poleks olnd, sest üksi on halb

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar