Uncategorized

17 november, neljapäev.

17. november 2005

hpim0086-0-1862482
Ma suht alles ärkasin, avastasin et mul hakkab huulele ohatis tulema. Lausa suuurepärane!
Ja ma lähen vist vanni, ja ma ei saa aru kuhu kõik kadusid. Kui ma ärkasin olid kõik läinud. No ma ei saa aru. Igatahes, varsti peaks keemia töö hinded teada saama. Kui maarja koju tuleb. A võibolla paneb õpetaja need hinded e-kooli vms. Igatahes. Ma lähen söön nüüd miskit, ja kui miskit põnevat juhtub, siis ma kirjutan siia.

The Cranberries- Linger

Noh, kell on juba piisavalt palju nüüd. Mingi 12.35. Ma tahan, et Maarja tuleks koju ja ütleks mis ma keemia töö sain, sest see õpetaja on mingi taandarenenud ja ei pane seda hinnet e-kooli!
Noh, ja siis ma tahaks veel, et Maarja annaks mulle paar paari sokke;D Minu sokid on alati kadunud, ja kui tal juba neid miljon paari on, siis ma ei usu, et tal VÄGA kahju oleks. A ja ma tahan, et Maarja peale kooli siia tuleks, ja tööks oma füüsika TV, sest ma ei viitsi ise täita seda, kuigi vist peaks.

Bjork & Jewel – Leaving On A Jet Plane

Ma pole seda laulu nii kaua kuulanud.
Muuseas, mu ema pole ikka tagasi tulnud. Vahepeal rääkisin Lexiga Helenist ja nationalist ja penisionäridest kes siplevad võlgades, ta raadiost kuulis seda nalja. Ksaksaksa, eta šutka!
Enihau. Siis tuli Juhan mingi korraks msni, rääkis mulle ka miskit muumiriistadest, MIKS ma aru ei saa sellest teemast?
Ajah, ma sain ka eile malevast kirja. Juhhuu, ma saan tulumaksu tagasi, milline õnn, mingi 25 eeku vms;D Oh seda paeluvat värkki.
Ja ma vist ikkagi lähen homme kooli, mul pole enam paha olla. Ja homme tuleb kirjanduses töö “Ärkamisaeg” selle peale. Ja ma pean varem kooli minema, et ühe vana töö ära teha. Ja ma PEAN selle viie saama, sest noh, see tuleb siiski sellesse veerandisse.
Hambaarsti juurde peaks ka minema, kiku veits valutab.
Ja mu huuled on untsus, ma ei saa aru miks, mingi valusad on ja sellest et sinna ohatis tuleb, seda ma juba mainisin või mis.

A seda ka et, ma ei saa ise ka aru mis tuju mul on. Riili. Noh, ma ei oska nimetada nii positiivseid ja negatiivseid asju. A ma proovin, tõotab põnev tulla.

POSITIIVSED ASJAD:
*
Mul tuleb arvutist hea muusika
* Mul on head hinded
* Ma loodan homme veel vähemalt kaks head hinnet saada ( arvestuslikku )
* Mul on head sõbrad
* Mul on nummi vend
* Mu hamstrid polegi veel surnud, kuigi ma pole neid aastaid toitnud
* Mul on Aiki vihik, sealt on hea õppida
* Mul pole enam külm
* Ma pole enam haige
* Ma saan näiteringi minna esmaspäeval
* Näidendi kirjutamine sujub tegelt suht hästi
* Mul on oma osa praktiliselt peas
* Maria Mena- Sorry

Haha, ja nüüd mu lemmikute juurde;D

NEGATIIVSED ASJAD:
*
Mul on kõht tühi
* Kohukest tahaks
* Mul on matas sitad hinded
* Ma sain geos nelja
* Mu vasak õlg valutab veits
* Ma ei taha hambaarsti juurde minna
* Selle asemel et õppida, kirjutan ma blogi
* Ma ei viitsi hamstreid toita
* Ma arvan et ma sain keemia töö kolme
* Eile läks mul jalg jube krampi
* Mul võiks olla arvutis ROHKEM häid laule
* Mu varbad külmetavad
* Teed tahaks
* Ma ei viitsi enam niiväga õppida
* Ma ei saa nädalavahetusel välja, sest ma olin haige
* Ma ei tahagi kuhugi minna
* Ma olen nõulaifer
* Ma tahan oma head tuju tagasi
* Gaaddeemit!!
* Õues on külm
* Ma ei taha lund

Ma nüüd lõpetan, mu õlavalu suureneb. Ma lähen õpin nüüd ärkamisaega ja muid tegelasi. Ja matas on vaja kaks ülesannet teha, ja homme tuleb pildiümbrik kooli viia. Et ma siis ei unustaks…

No ma ei saa rahu. Nüüd on kell 13.25. Maarjat IKKA pole. Mhh. Ma mõtlen, et kui homme keka oleks, siis ma läheks, a ujumine on siis ma ei lähe.
Viljandis on paks lumi maas. Praegu Alan saadab mulle pilti lumememmest,mis ta tegi.
Ma suren, kui siin Tallinnas lumi maha tuleb, sest lumi on vastik. Külm jne. Talv on kõige vastikum aastaaeg. Mu vend sodis pastagaka Aiki vihikut. Loll poiss. Oh jah, ma ei saa. Kuna kedagi msnis pole, siis ma räägin oma BLOGIGA:D hea et ma leim pole. Või midagi sellist.
Ma tahan juba nationalile minna, Viljandisse. 2-5 Detsember. Oh jah, ma kandideerisin journoks, a ma kahtlen et ma saan, suva, siisma olen freelancer vms. Haha, lindprii. Oh jah, ma sain lumememme pildi kätte. KÜLM.
Igatahes, kui talv tuleb ja ma ikka selline nõulaifer olen, siis on tegelt suva, sest ma nagunii kopitan kodus siis koguaeg. A jah, ma pidin õppima ka ju?
Mingi, rahvajutud jagunevad:
* muinasjutud
* muistendid
* legendid
* pajatus
Ja rahvaluule jaguneb:
*regivärsiliseks
*lõppriimiliseks
Ja rahvaluule lühivormid on:
* mõistatus
* vanasõna
* kõnekäänd

Hmm..ja siis tuleb sinna töösse veel…Aabits, mis oli vanasti nimega ABD- raamat. Ja seal sees olid gooti tähed, ja aabitsa ajalugu ulatub 400 aastat tagasi, jaaa…aastate jooksul lisandusid illustratsioonid, ja nõukogude aabitsad olid täis nõukogude ideoloogiat. ja muu teema.
Kroonika oli ka töös. Kui ma ei eksi. Ajaraamat- teos, mis jutustab ajaloos toimunud asjadest.
Kroonika jagunes kaheks, proosavormis ja riimkroonikad. 13. sajandist pärineb Läti Henriku Kroonika, kus sees olid esimesed eestikeelsed sõnad. Kroonika jutustas selle aja eluoludest ( sõjaretked ja linnuste piiramised jne) Piibel on ka kõva sõna. See jagunes kaheks
* vana testament- maailma loomine ja muu jama
* uus testament- kristuse sünd ja kannatused, kristuse õpetused.
Esimene piibel tõlgiti eesti keelde 1739 aastakesel. Piibel on tõlgitud 1850-sse keelde. A
Ma unustasin esimese eestikeelse raamatu ära. Ilmus 1535 aastal. Säilinud on mingi 11 lehekülge. Wanradt-Koelli Katekismus. Katekismus- lühike kristliku õpetuse käsiraamat.

Joujou. Ma ei viiiiiiitsi enam. Hea et ma mingi nii nõulaifer pole et ma blogi kirjutan õppimist. Jou. Mmm, pleilistist tuleb Bjork- So Broken. Da. Ma suren igavusse. Miks Maarja juba ei tule.
??? a jah, seal üleval ongi Alani lumememm. Eksju külm? ( kell on juba 13. 46 ja maarjat ikkkkka polee, praegu lõppes kuuest tund )

Okei, nüüd on kell juba 14. 49;D Ja Maarjat poleeeee. Ja siis mulle meenus, et täna läksid kõik kunstiõpetajaga muuseumisse. FAAAK:D Ja keemia õpetaja pole ikka hinnet e-kooli pannud. Ma ei tea miks ma seda niiväga teada tahan. Vb sellepärast et ma olen nõulaifer.
Taahaks homme minna Marko poole. Tal on uus vaas ja kookose tubakat;D
Tahantahantahaaaaan! Oh jah, ma suren igavusse. MA hakkan vist matat tegema, kuni maarja tuleb, sest midagi muud lihtsalt POLE teha. Maarja kui sa seda loed, siis ma loodan et sul tulevad süümekad;D

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Maarja 25. aprill 2010 at 08:35

    mul on lausa metsikud süümekad, ai mast sei