Uncategorized

kakskendineli november

24. november 2005

Maaa..magasin hommikul sisse, sääd. Ja olin terve päeva vässu ja kuri. Anne-Liis piinas mind. Peksis mind Maria salliga ja släppis mind. Ja taaskord olime me kõik tunnistajateks kuidas Dioleen kiimles. Enihau. Muidu oli koolis suht kenanz. Vene keeles pidi luuletuse pähe õppima, a ma ei viitsind, ja mingi koolis suht umbes proovisin siis õppida. Venekeeles sain luuletuse eest viie, sest ma sundisin õpetajat laskma seda kirjalikult tegema, ja siis enam-vähem kirjutasin maha.
Oh jah, ma ei tea miks ma olen ögen suht kuri, ma ei taha olla, a ma olen ikka. Aga mitte koguaeg, see kurjus Maarja pihta lööb välja tavaliselt keemia klassis. Ai dõunt knõu vai. Enihau, nagu näha sain ma neti tagasi, mingi onu tuli ja tegi sahkermahker ja ongi nett tagasi, gloooooori. Emaoli poes kaua ja Henri oli siin ja me vaatasime multikaid ja sõime ja jõime teed. Ja Henri masseeris mu venda ja mu vend oigas ja ei lubanud Henril lõpetada:D Haha, it uas fanni. Hetkel ma mõtlen et peaks Priitu edasi kirjutama, või siis näidendit, a ma ei teaa. ma ei jõua üldse, ma olen nii vässu või nii. Aga ma lähen täna kell 9 magama, ma lihtsalt pean8-) kui telkust just miskit head ei tuleee… Ma minen homme 7. 30 kooli. Sest ma tahan mata konsultatsioonile minna. Da- asendusõpetaja oli lahkesti nõus. Tegelt ma peaks proovima ise ka aru saada miskit jou. A mul on kaks tundi aega, ma proovin selle aja sees matat vaadata, ja priitu kirjutada, ja näidendit. A võibolla jätan Priidu välja, näidend on tähtsam. Mul on umbes 10 päeva aega et see valmis saada, a õuvell. Ma loodan et ma saan, ma olen bisi bii, ja Liis on mini mii:*

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar