Uncategorized

1 dets. eilne ka

2. detsember 2005

Enne ma räägin eilsest, ma ei viitsi kirjavahemärje ja suuri tähti panna, pea valtab:D
eile läksin kella neljaks linna umbes, saime kokku laura ja eliisaga ja läksime kompresssoorisse. seal olid kerttu ja marko. siis me lugesime uuest cosmopolitanist igast asju ja laulsime mai hampi. see kummmitab mind siiani:D igatahesme olime seal nisama ja ma jõin kogemata õlut. kerrtuu nägi:D
haha, da. siis läksid eliisa ja marko tooma vesipiipu a meie läksime alkot ostma. Igalpool olid mendid ja mei saand kuskilt jooke:d siis me läksime kolmekesi politseipargi juurde alkot tooma.
Kerttu viis meid ringiga ja korrutas et pool kilta veel:D ma mütsin et ma suren. Igatahes, saime alko kätte ja olime rahul kahur ( rääpida meeldib) da, sõitsime siis tagasi ja aina räppisime malleedest ja kalledest:D ja palledest ja halledest
Peetrile laulsin ülistuslaulu ka:D Igatahes, tulime minukale ja jõime kolmekesti vannitoas:D siis jagasime teistega ka:D siis me jäime täis:D ja ma ei mäleta väga:D st, ma hakkasin Kerttuga käima ja laura ütles mulle ” me juba täna palju musitab oleb” da. Ja LAURA TULI MUGA LIFTIGA SÕITMA!!!! JEEE. me katsusime kõik seinad ära ja karjusime KUUSTEIST ja ÜKS:D ma võitsin:D igatahes siis laura väitis et ta on kaine, ja tegi meist pilte mingi asjaga mis polnud digi:D da., siis ma hammustasin eliisatpersest ja panin musta paruka pähe. siis me tantsisime küik ja karjusime ja jooksime ja vahepeal olime kerttuga putkas:D DAAAAA:D igatahes. siis nad läksid koju, ja ma ei suutnud liikuda ja ma kuulsin et kerrtttu läks JALA koju, õuvelö:D
ande andeks a ma ei suuda ikkkkka kirjutada:D pea valutab:D ma lähen kohe vanni ja siis maarja poole ja siis PÄRNNUUUU vith mai beibi:*

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar