Uncategorized

wait, they don’t love you like I love you

20. aprill 2006

no, mingi. õpin. keemiat ja muud sellist teemat. esta tegin isegi ära, ja ajaloo kaa. keemias teen mingit kokkuvõtet ja siis mata jou. miks mul matas ülesanded välja ei tule. seda ma ei tea. oh kurbust. ja mu poomisnöör on kadunud.

ahja. täna oli HEA päev
1) jään õppealajuhatajale suitsetamisega vahele
2) sama õppealajuhataja saab teada et ma võltsin vabastusi
3) ma sain keemia veerandi (eelmise) ühe
4) ma sain käskkirja
5) mu ema sai sellest kõigest teada

aga ta ei praganud väga. ütles et ma lasen endale “vee peale” kui ma ni teen vms, ja ütles et õpi rohkem ja varem magama jou. khm, hui:D ei, tegelt. ma nüüd õpin edasi, muidu äkki peangi sinna transpordikooli minema.

ma tahaks!jei

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar